- 11 Nisan 2025
- 577
- 471
- 18
Cok gecmis olsun cok sevindim hayirli haberle gelmenize :) onumuzde az bi vakit kaldi sabredicez insallah saglikla kucaklicaz bebisleri zamani gelinceBen taburcu oldum simdi kızlar progestan ve kan sulandırıcı basladık kısıtlı hareketlerle devam edicez çok şükür bi problem yok
Bana her gittigimde soeuyorlar kacinci haftadasin diye sonra ultrasondan da kontrol ediyorlar birbirine tutuyor mu diye bi keresinde doktorum 1 hafta onde falan diyince ben ona gore kendimce tarihi ileri alip soylemistim ama doktor yine de yltrasonda anladi asil olmasi gereken haftayi sonra bende boyle boyle dediniz diye ilerdeyim sanmistim falan ondan oyle soyledim dedim yani ultrasonda nasil anlamiyorlar acaba reglini bilmesen de nstye gelene kadar orda anlasilmasi lazimdi 28 ve 32 hafta arasi da da baya fark var yani bunu da bi zahmet bilsinlerKizlar geldim anca vaktim oldu
Benimki plansiz bir gebelikti reglimi takip etmiyordum o yuzden gebeligi ogrenince son regl tarihimi 25 nisan yazdirmistim devlette
3 hafta once ozeldeki doktoruma gittigimde bana 25.haftadasin demisti bugun 28olmustum yani
Ama devletteki doktor bugun sistemden bakti ve 32.haftadasin dedi ultrasonla bakti kac haftadasin su an dedi 28 dedim ama baya ilerde gozukuyorsun 32.hafta dedi sok oldum
Nstye bagladilar beni ve ordaki ebe de 32.haftada olmasan nstde kalp atislarini duyamazdik dedi
Napicam ben simdi nasil esitlicem durumu hangisi dogru bilemedim kafam karisti
Sanci cikmadi nstde
Kasilmalar da normallesti sukur