• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Benim oğlum geçen sene aralıkta 1,5 yaşını doldurmuştu,panduf almıştım temudan,ama yalnış olanı almışım,altı su geçirmeyen almak daha iyi olur,çünki hep mutfakta benim yanımdaydı,yer su olunca silmem gerekiyordu ve o uyanıkken evi silemiyordum,o yüzden bu sene altı su geçirmeyen aldım temudan.
Kundak konusunda da doktor haklı,ben 0-3 ay almayı düşünüyorum.
Benim mutfagin her yeri hali nerdeyse
Ayaginin islanmasi imkansiz😀
Ella bonna mi ne ondan aldim geldi su an giyiyor bakalim su an iyi gibi ama cok daginik duruyor🥴
Kundak yenidogan alicam ama baktigim sitelerde hep tukenmis stok

Bunu aldım ben hastane için 😬 bi de lacivert crocslarım var yeter diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_0234.webp
    IMG_0234.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 31
Benim mutfagin her yeri hali nerdeyse
Ayaginin islanmasi imkansiz😀
Ella bonna mi ne ondan aldim geldi su an giyiyor bakalim su an iyi gibi ama cok daginik duruyor🥴
Kundak yenidogan alicam ama baktigim sitelerde hep tukenmis stok
Hayırlı olsun.Benim mutfağım küçük ve halı yok,geçen sene oyun halısında oturup oynuyordu.Halı olsaydı,her hafta yıkamak zorunda kalırdım herhalde.
Ben kundağı temudan buldum,battaniye kumaşından.Ona sarıp uyutmayı düşünüyorum,ilk 3 ay soğuk olacak,bizum evimiz de pek sıcak olmuyor

Hayırlı olsun.Benim mutfağım küçük ve halı yok,geçen sene oyun halısında oturup oynuyordu.Halı olsaydı,her hafta yıkamak zorunda kalırdım herhalde.
Ben kundağı temudan buldum,battaniye kumaşından.Ona sarıp uyutmayı düşünüyorum,ilk 3 ay soğuk olacak,bizum evimiz de pek sıcak olmuyor
Bizim evde epey soguk oluyor
Temudaki kundaklara hic bakmadim ama o kadar uzaktan bakmayayim diyorum🫠

Çok saçma 😂 mutlaka kayıtların vardır ama yazılmıştır sistemlerine. Asıl doktorunla gidip konuş istersen bi
Iste esas doktoruma gore su an 28im😀
Sekreteri ekrandan bakip soylemisti o zamanlar 25 hafta diye mesela
Doktoruma dun sordum o da diyor adet tarihine gore hesaplaniyor sonucta
Yani ben ozeldeki doktoruma gore detaylidir ikili taramadir seker yuklemesidir yaptirdim zaten
Sadece merak ettigim dogru dogum zamani hangisi
15 gun sonra randevum var anca o zaman ogrenebilcem sanirim

Bütün Annelere merhaba ☺️ ben de inşllah ocak annesi olucam uzun süredir giriş yapamamıstm bu güne fırsat oldu gruba katılmak sohbet bilgiler edinmek isterüm😇

Kızlar hepinize iyi haftasonları benim bugün kontrolüm vardı. Bir önceki elkim 16 daki kontrolümde GA 24+3 tü. Ama bugünkü kontrolümde GA 29+4 çıktı. Ve FL 30+1 ıle uyumlu. Uzun boylu olacağı söylendi bebeğim 1.417 gram olmuş. Dosyayı aşağıya ekliyorum bu kadar fark neden oluyor ben şimdi kaç haftalık hamileyim kafam karıştı. 32. Hafta çalışbilir raporumu son kontrolüme göre hesaplayıp mı randevu almalıyım anlayamadım. Bu arada sat 28 nisan 14 mayısta 5. Gün embriyosu transfer oldum

Eklentiler

• d45f3fef-1b14-48c0-8046-57a6cf676826.webp
    d45f3fef-1b14-48c0-8046-57a6cf676826.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar hepinize iyi haftasonları benim bugün kontrolüm vardı. Bir önceki elkim 16 daki kontrolümde GA 24+3 tü. Ama bugünkü kontrolümde GA 29+4 çıktı. Ve FL 30+1 ıle uyumlu. Uzun boylu olacağı söylendi bebeğim 1.417 gram olmuş. Dosyayı aşağıya ekliyorum bu kadar fark neden oluyor ben şimdi kaç haftalık hamileyim kafam karıştı. 32. Hafta çalışbilir raporumu son kontrolüme göre hesaplayıp mı randevu almalıyım anlayamadım. Bu arada sat 28 nisan 14 mayısta 5. Gün embriyosu transfer oldum
Benim bildiğim kadarıyla 1-2 haftalık oynamalar sat tarihini ya da tahmini doğum tarihini değiştirmiyor. Son adete göre kaç haftaysan o şekilde hesaplamaya devam. Benim de 10 gün ileride ama 29+6 olarak yani son adete göre hesaplıyoruz hala. Doktor bir şey demedi mi

Benim bildiğim kadarıyla 1-2 haftalık oynamalar sat tarihini ya da tahmini doğum tarihini değiştirmiyor. Son adete göre kaç haftaysan o şekilde hesaplamaya devam. Benim de 10 gün ileride ama 29+6 olarak yani son adete göre hesaplıyoruz hala. Doktor bir şey demedi mi
Yok demedi kuzum sar 28 nisan benim. Yapay zekaya sorduğumda da sata göre 27+5 diyor. İyice kafam karıştı gerçekten

Bu arada terlik olarak ben de crocs aldım en rahatı o üstelik kış olduğu için kapalı olması avantaj zaten severim crocsları da . 37 giyiyorum ama Ayağım yanlardan şişti gibi 40 numara crocs aldım 🤣 birde ben Aralık annesi olabilirim kızlar haftaya nst baglancam ilk kez

Kizlar ya benim geceden beri gogus kafesimde agri var boyle egilince falan ya da yatakta sagima donmeye yeltenirken falan gogsumun ust kisminda ortasinda batma hissediyorum gebelikte olabilecegi yaziyor o yuzden sormak istedim boyle bisey yasayan var mi
Canım maalesef doğuma kadar artacak o ağrı. Bebek göğüs kafesine baskı yapıyor o ağrıyı bilirim :( her ay yeni bir rahatsızlık yükleniyor. Bende bel ağrısından yürüyemiyorum mesela

Canım maalesef doğuma kadar artacak o ağrı. Bebek göğüs kafesine baskı yapıyor o ağrıyı bilirim :( her ay yeni bir rahatsızlık yükleniyor. Bende bel ağrısından yürüyemiyorum mesela
Bebekten dolayi olabilecegini dusundum ama bebek daha alt kisimda yani kaburga altinda nasil ust kaburgalarimin oldugu kisimda aci hissediyorum ki daha altlardaki kemiklerin yakininda hissetmiyorum usutmusum gibi ust taraflarda baya

Back
X