Birdee indirimden aldıklarımı söyleyeyim. Anne bebek çantaları çok içime sinmediği için biraz spor giyinen biriyim, Superstep'ten indirimden bir eastpak aldım içine de Chakra'nı organizerlerinden aldım. Hastane çantasında da kullanırım diye düşündüm. LCW dreamden bir pijama takımı aldım 3 tane olmuş oldu. Birde pompa aldım ebebekten Lansinohun ikili eller serbest olanından ama nasıl kullanılır pek anlayamadım. İçinde 21mm ek bir aparat var ama nereye takılıyor anlayamadım.
www.chakra.com.tr
www.chakra.com.tr
www.chakra.com.tr
Juco İç Cepli Kozmetik Çantası 30x21x12cm Natural
Juco İç Cepli Kozmetik Çantası 30x21x12cm Natural 23229 ürününe Chakra’dan ulaşabilirisiniz. Juco İç Cepli Kozmetik Çantası 30x21x12cm Natural benzer diğer ürünler için chakra.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.
Jillo Çok Amaçlı Düzenleyici 24x20cm Natural
Jillo Çok Amaçlı Düzenleyici 24x20cm Natural 24030 ürününe Chakra’dan ulaşabilirisiniz. Jillo Çok Amaçlı Düzenleyici 24x20cm Natural benzer diğer ürünler için chakra.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.
Cloid Dikdörtgen Düzenleyici Çanta 19x25 Cm Bej
Cloid Dikdörtgen Düzenleyici Çanta 19x25 Cm Bej 28214 ürününe Chakra’dan ulaşabilirisiniz. Cloid Dikdörtgen Düzenleyici Çanta 19x25 Cm Bej benzer diğer ürünler için chakra.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 899,99 TL
LCW DREAM Mavi Şal Yaka Çizgili Hamile Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W5EF19Z8-LEN
www.lcw.com