• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Birdee indirimden aldıklarımı söyleyeyim. Anne bebek çantaları çok içime sinmediği için biraz spor giyinen biriyim, Superstep'ten indirimden bir eastpak aldım içine de Chakra'nı organizerlerinden aldım. Hastane çantasında da kullanırım diye düşündüm. LCW dreamden bir pijama takımı aldım 3 tane olmuş oldu. Birde pompa aldım ebebekten Lansinohun ikili eller serbest olanından ama nasıl kullanılır pek anlayamadım. İçinde 21mm ek bir aparat var ama nereye takılıyor anlayamadım.

Kizlar slign kanguru falan almayi dusunuyor musunuz? Babybroosh oneren cok var
Evde bile kullanisli oluyormus
Ben kanguru almak isterim,ergonomik yapılı olanlardan.Büyük oğlumu kreşe götürürken küçüğünü kanguruya koyarım diye düşünüyorum.Ama kanguruyla oğluma ayakkabıyı nasıl giydireceğim diye düşünüyorum.😑

Maşallah bende dün gttim 28+6 1440 gr dedi ama boy hakkında bse denmedi 🥹 bıy için belli br saman mı var sölemeleri için acaba
Ultrason kağıtında FL değerinin ölçüsünü 7 ile çarpın,boyunu elde edeceksiniz,tahmini boyu böyle ölçülüyor

Ben kanguru almak isterim,ergonomik yapılı olanlardan.Büyük oğlumu kreşe götürürken küçüğünü kanguruya koyarım diye düşünüyorum.Ama kanguruyla oğluma ayakkabıyı nasıl giydireceğim diye düşünüyorum.😑
Celik kapidan cikmadan ayakkabilarini giydirip o beklerken kanguruya koyacaksin bebisi baska turlusu zor 🫠

Yeni güncellemelerle geldim. Dün kontrol günümüzdü 28+0 da 1164 gram olmuş Deniz bey. Yüzünü elleriyle kapaması dışında ayaklarıylada yüzünü kapamış bir şekilde bulduk haylazı. Epey dürttükte azcık yüzünü görebildik şükür en son 21. haftada göstermişti epey yüzü değişmiş tombul yanakları oluşmuş fındık burun. Bu tarihten sonra yaşam sınırına ulaştığını söyledi hocam. Yatay bir şekilde yatıyormuş daha ama bununla ilgili ek birşey söylemedi. Yarın tek doz Tdap aşımı olucam umarım ağrı ateş yapmaz, bazen tetenoz dokunuyor bana. Ocean extra mag kullanıyordum ama kramplarım devam ediyordu onu değiştirdik Mag4 Day Night tablete geçtik sabah akşam içerikleri farklıymış. Umarım iyi gelir. Günde bir soda iç dedi hiç içmediğimi farkettim aklınızda olsun sizinde.
Maşallah canım 🧿 ben de ocean kullanıyorum şimdilik bakalım soda da hiç aklıma gelmiyor Normalde de anca 2-3 yudum içebiliyordum 😂

Kızlar bu reflü yatakları juno, babynestler halkında falan ne düşünüyorsunuz junolarla ilgili çok farklı fikirler var. Tecrübeli anneler siz neler kullanmıştınız

Kızlar selam 30+5 haftalık hamileyim ve yemek yemekten hala çok tiksiniyorum inanın yemek fikri bile hoşuma gitmiyor elimden geldiği kadar sağlıklı besleniyorum ama sanki yeterince bebeğimi besleyemiyorum gibi hissediyorum düşüncelerinize ihtiyacım var benim gibi olan var mı

Kızlar selam 30+5 haftalık hamileyim ve yemek yemekten hala çok tiksiniyorum inanın yemek fikri bile hoşuma gitmiyor elimden geldiği kadar sağlıklı besleniyorum ama sanki yeterince bebeğimi besleyemiyorum gibi hissediyorum düşüncelerinize ihtiyacım var benim gibi olan var mı
Günaydın, doktor kontrollerinde bebeğin gelişimiyle ilgili aksi bir durum söylendi mi?

Back
X