• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Acaba çikolatayı bildiğimiz bir marka alıp, etiketleri yaptırıp üzerine yapıştırsak olur mu diyorum ben de. Hacı Şerif'i burada önerenler olmuştu ama hiç bilmiyorum.
Bende bu şekilde düşünmüştüm ama dediğim gibi 2 gün önce yakın bi arkadaşım doğum yaptı çikolatası gayet güzeldi bunu önerdi bi bakın isterseniz yorumları falan da güzel ben erken yaptırmamak için bekliyorum KAKAO AĞACI 100 Adet Balonlu Ayıcık Erkek Bebek Çikolatası - Fiyatı, Yorumları

Ay süper canım inceliyim attığın linkii çok teşekkür ederiim :KK200:
Eğer kolonyalarını kendin yapacaksan tavsiyem kolonya şişesini düz tercih etmen tırtıklı olduğu zaman pürüzsüz yapışmıyor ben öyle bi gaflete düştüm zar zor yapıştırdık aklında bulunsun canım💜

kızlar, 32. haftayım 12,5 kilo almışım, doktor korkunç kilo almışsın diyete başla dedi, sizde durumlar nasıl?
31. hafta içindeyim, 30+2 bugün. 11-12 kilo aldım ben de. Yaklaşık beş ay her yediğimi kustuğum halde hareketsizlikten aldım kiloları. Riskli gebelik nedeniyle yazın çok hareketsiz kaldım maalesef. Doğumdan sonra veririz diye umuyorum 🙃

Burda birsey anlayip kimseyi etkilemek istemiyorum
Her sancinin dogum olmadigi gibi yani 😀
Ben devletten korkarim sen ozelden korkarsin ben ozeldekini tecrubeli bulurum ama doktoruna denk gelmek lazim
Bazi ozeller berbat cidden
Kim nasil ici rahat ediyorsa oyle yapmali
Cok yakinimda bende tam tersi ozelde kotu tecrubeler duydum ve tanik oldum belki onun da etkisi vardir benim uzerimde 🤣kontrolde ilgi alaka guzeldi falan da dogum aninda hic de oyle hizmet yasamamisti insallah hepimiz iyi doktorlara denk gelip iyi tecrubeler yasariz ya

ben şaka yapıyor sandım gerçekten mi dedim evet dedi, biraz özverili ol, diyet yap almaya devam edersen doğumdan sonra veremezsin vs. dedi. Bir daha kontrole başka doktora gideceğim. :olamaz:
Ay 20kilo alıp doğum sonrası 25kilo veren arkadasim var bazı doktorlarda abartıyor ya 😤

Cok yakinimda bende tam tersi ozelde kotu tecrubeler duydum ve tanik oldum belki onun da etkisi vardir benim uzerimde 🤣kontrolde ilgi alaka guzeldi falan da dogum aninda hic de oyle hizmet yasamamisti insallah hepimiz iyi doktorlara denk gelip iyi tecrubeler yasariz ya
Evet doktorun iyi oldugu kadar ebe ve hemsireler de iyi denk gelmeli yoksa insan kotu etkileniyor
Sonucta dogumu beklerken ve dogum sonrasinda onlarla muhattap oluyoruz
Mesela ben doktorumdan memnundum ebe ve hemsirelerden de oyle
Ama lohusaligim berbatti
Travma olarak hatirliyorum lohusaligi
Neyse ki travma yaratan insanlari hayatimdan cikardim su an oyle bi korkum yok şükür
Bu tarz travmalardan korkuyorum cunku

Back
X