• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bi de bi konuda dertlesmek istiyorum ya benim annem de kayinvalidem de ayni sehirdeler ama annemler surekli grip oluyor evde okula giden kardes olunca malum bi turlu iyilesemiyorlar bebek gormeye hatta yardima nasil cagiricam onu dusunuyorum iyilesmezlerse kayinvalidem son care gelebilir evet ama onun yaninda da ben rahat edemem hic istemiyorum . Evin temizligini yapmakta zorlaniyorum tek basima annem gelir son haftalarda yapariz diyodum hal boyle olursa onlari da tek basima yapicam artik sonra kendi kendime diyorum gurbette yasayanlar da var bi sekilde yapiyorlar diye teselli etmeye calisiyorum artik ... Daha hafta erken oldugu icin temizlik konusunda zorlamicam kendimi son haftalar o bi sekilde hallolur artik dogumu tetiklese de o aktiflik sorun olmaz diyorum sizler ne durumdasiniz bu tarz konularda birazcik motivasyona ihtiyacim var modum dustu :(
Canım bizim iki aile de şehir dışında hamileliğin başından beri birer hafta gelebildiler bazı sağlık sebeplerinden. Başından beri yalnız halletmeye çalışıyorum bi yandan da çalışıyorum vs. şimdiye kadar eşimin de desteğiyle bir şekilde oldu ama artık son temizliğe bir yardımcı çağıracağım mecburen ben öyle dip köşe onu bunu kaldır yapamam koltuk yıkamacısı da çağıracağım. Bebişten sonrasına bakıcaz artık sağlık olsun gerisi hallolur diye bakmaya çalışıyorum yoksa gözüm korkuyor 🫠

Izmirdeyim canim
Letgoya hic bakmadim
1 2 kez kullanip bebegi sevmemis satanlara bakiyorum daha cok 😃
Dun bitane buldum yoruma biri siz kullandiniz mi yazmis evet 5 ay kullandim yazmis ama yeni gibi demis
5 ay da az degil yani
750 tl istiyor🥴
Anladığım kadarıyla ilbays'ın marka adı var, bilemiyorum tabi aralarında ne fark vardır ama. Benim gözümde hepsi aynı işlevde gibi 🙈 letgoda da güzelleri var ya, ben ikisindende alışveriş yaptım bazı şeyler cidden çok uyguna geliyor

Evet bebek sevecek mi sevmeyecek mi o da var
Cok para vermeye gerek yok bencede 😃
Alcam 1 hafta icinde birsey
Kundak da nasil birsey alsam bilemedim bu ikisi icin kararsiz kaldim
Deterjan falan yarin halledicem
Kaçıncı haftandaydın, acelen yoksa cidden indirimleri bekle belki işe yarar bişey olur. Bende buradan bi arkadaşın önerdiği siteden eksikleri tamamlıcam bekliyorum 😊

Canım bizim iki aile de şehir dışında hamileliğin başından beri birer hafta gelebildiler bazı sağlık sebeplerinden. Başından beri yalnız halletmeye çalışıyorum bi yandan da çalışıyorum vs. şimdiye kadar eşimin de desteğiyle bir şekilde oldu ama artık son temizliğe bir yardımcı çağıracağım mecburen ben öyle dip köşe onu bunu kaldır yapamam koltuk yıkamacısı da çağıracağım. Bebişten sonrasına bakıcaz artık sağlık olsun gerisi hallolur diye bakmaya çalışıyorum yoksa gözüm korkuyor 🫠
Dogumda gelecekler mi peki kalmaya lohusalikta

Kaçıncı haftandaydın, acelen yoksa cidden indirimleri bekle belki işe yarar bişey olur. Bende buradan bi arkadaşın önerdiği siteden eksikleri tamamlıcam bekliyorum 😊
Hangi siteden canim?
30.haftadayim su an
Bi an once tamamlansin istiyorum eksikler
Mesela trendyolda 560 olan sampuan baska sitede 480 tl
Kiyasladim bircogunu
Indirim olsa bile o kadar inecek en fazla

Yediğin ekmekten kaynaklı olabilir dedi dün aile hekimim, bemde hepsi normal ama dün kahvaltıdan sonra 180 çıktı. 3 aylık ortalama bi tık yüksek çıkmış mesela dün verdiğim tahlilde, bende çok yoruldum dün akşamdan beri ölçmedim şekerimi. Sürekli ölçüm yapmakta piskolojik olarak rahatsız ediyor, akşam insülini vurdum geçtim açıkçası. Yediklerime dikkat edersem düzene giriyor, bu kadar yorucu bi süreç olacağını düşünmemiştim hiç. Kilo almamalısın diye diretiyorlarsa kendileri bi doğum yapsınlar o zaman 🤷‍♂ hiç kilo almayanlara hayret ediyorum açıkçası, bende aldım ve yüksek kiloda hamile kaldım üstüne neredeyse 17 kilo aldım her türlü doğum sonrası verilir diye düşünüyorum. Plasentanın riskli bölgede olmasıda seni iyice tetikliyor haklısın.. Çok fazla stres yapmamaya çalış yinede, bebiş iyiyse, kendinde iyi hissediyorsan gerisini boşver kendıne odaklan bence 💙
Zaten olayda bu ben iyiyim bebek iyi ama sürekli bi brklenti oğlumda hiç böyle değildi ya. Cidden bi değişik hamile olmaktan da bişey anlamadım zaten sadece stres sebebi oldu

Hangi siteden canim?
30.haftadayim su an
Bi an once tamamlansin istiyorum eksikler
Mesela trendyolda 560 olan sampuan baska sitede 480 tl
Kiyasladim bircogunu
Indirim olsa bile o kadar inecek en fazla
Hamur - Ev Dekorasyon ve Yaşama Ait Her Şey battaniye falan almam lazım benimde, yelek vs ufak tefek şeyler. Burada uygun fiyatları artmadan almayı planlıyorum bakalım.

Yine arada 100 ₺ oynuyor, nerede uygunsa bende oradan almayı tercih ederdim doğrusu

Zaten olayda bu ben iyiyim bebek iyi ama sürekli bi brklenti oğlumda hiç böyle değildi ya. Cidden bi değişik hamile olmaktan da bişey anlamadım zaten sadece stres sebebi oldu
Kesinlikle, yediklerine dikkat ediyorsan ilaçlarını vs kullanıyorsan gerisini takma bence. Bu sefer daha fazla yükseliyor

Kızlar doğum yapacağınız hastaneler belli mi? Öncesinde gidip fiyat alıp konuştunuz mu? Biz bugün doktorumuzla kararlaştırdık gibi.

Back
X