- 17 Temmuz 2021
- 9.186
- 27.922
- 498
Ben panikledim nedenseBende hala almadım kundak ya her şeyi tamamladım ne ara 33 oldum anlamadım doğum korkusu yükleniyor![]()
En gec 10 gun icinde tamamlamam gerekiyor gibi hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben panikledim nedenseBende hala almadım kundak ya her şeyi tamamladım ne ara 33 oldum anlamadım doğum korkusu yükleniyor![]()
EvetKizlar calisabilir raporunu ne zman alcaz tam 32 de mi gitmek lazim
Canım bizim iki aile de şehir dışında hamileliğin başından beri birer hafta gelebildiler bazı sağlık sebeplerinden. Başından beri yalnız halletmeye çalışıyorum bi yandan da çalışıyorum vs. şimdiye kadar eşimin de desteğiyle bir şekilde oldu ama artık son temizliğe bir yardımcı çağıracağım mecburen ben öyle dip köşe onu bunu kaldır yapamam koltuk yıkamacısı da çağıracağım. Bebişten sonrasına bakıcaz artık sağlık olsun gerisi hallolur diye bakmaya çalışıyorum yoksa gözüm korkuyorBi de bi konuda dertlesmek istiyorum ya benim annem de kayinvalidem de ayni sehirdeler ama annemler surekli grip oluyor evde okula giden kardes olunca malum bi turlu iyilesemiyorlar bebek gormeye hatta yardima nasil cagiricam onu dusunuyorum iyilesmezlerse kayinvalidem son care gelebilir evet ama onun yaninda da ben rahat edemem hic istemiyorum . Evin temizligini yapmakta zorlaniyorum tek basima annem gelir son haftalarda yapariz diyodum hal boyle olursa onlari da tek basima yapicam artik sonra kendi kendime diyorum gurbette yasayanlar da var bi sekilde yapiyorlar diye teselli etmeye calisiyorum artik ... Daha hafta erken oldugu icin temizlik konusunda zorlamicam kendimi son haftalar o bi sekilde hallolur artik dogumu tetiklese de o aktiflik sorun olmaz diyorum sizler ne durumdasiniz bu tarz konularda birazcik motivasyona ihtiyacim var modum dustu![]()
Anladığım kadarıyla ilbays'ın marka adı var, bilemiyorum tabi aralarında ne fark vardır ama. Benim gözümde hepsi aynı işlevde gibiIzmirdeyim canim
Letgoya hic bakmadim
1 2 kez kullanip bebegi sevmemis satanlara bakiyorum daha cok
Dun bitane buldum yoruma biri siz kullandiniz mi yazmis evet 5 ay kullandim yazmis ama yeni gibi demis
5 ay da az degil yani
750 tl istiyor![]()
Kaçıncı haftandaydın, acelen yoksa cidden indirimleri bekle belki işe yarar bişey olur. Bende buradan bi arkadaşın önerdiği siteden eksikleri tamamlıcam bekliyorumEvet bebek sevecek mi sevmeyecek mi o da var
Cok para vermeye gerek yok bencede
Alcam 1 hafta icinde birsey
Kundak da nasil birsey alsam bilemedim bu ikisi icin kararsiz kaldim
Deterjan falan yarin halledicem
Dogumda gelecekler mi peki kalmaya lohusaliktaCanım bizim iki aile de şehir dışında hamileliğin başından beri birer hafta gelebildiler bazı sağlık sebeplerinden. Başından beri yalnız halletmeye çalışıyorum bi yandan da çalışıyorum vs. şimdiye kadar eşimin de desteğiyle bir şekilde oldu ama artık son temizliğe bir yardımcı çağıracağım mecburen ben öyle dip köşe onu bunu kaldır yapamam koltuk yıkamacısı da çağıracağım. Bebişten sonrasına bakıcaz artık sağlık olsun gerisi hallolur diye bakmaya çalışıyorum yoksa gözüm korkuyor![]()
Hangi siteden canim?Kaçıncı haftandaydın, acelen yoksa cidden indirimleri bekle belki işe yarar bişey olur. Bende buradan bi arkadaşın önerdiği siteden eksikleri tamamlıcam bekliyorum![]()
Gelmek istiyolar inşallah. Babam tedavi alıyor da onun tarihlerine göre belirlenecek burdan da sizden dua istemiş olayım kızlar inşallah her şey çok güzel olsunDogumda gelecekler mi peki kalmaya lohusalikta
Bunu haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım birsürü bez stokladımKizlar migros bebek bezlerinde bir alana bir bedava varmis haberiniz olsun biz her numaradan siparis ettik tecrubeli arkadaslarimizin onerisiyle molfix tercih ettik ama tabi marka size kalmis
Zaten olayda bu ben iyiyim bebek iyi ama sürekli bi brklenti oğlumda hiç böyle değildi ya. Cidden bi değişik hamile olmaktan da bişey anlamadım zaten sadece stres sebebi olduYediğin ekmekten kaynaklı olabilir dedi dün aile hekimim, bemde hepsi normal ama dün kahvaltıdan sonra 180 çıktı. 3 aylık ortalama bi tık yüksek çıkmış mesela dün verdiğim tahlilde, bende çok yoruldum dün akşamdan beri ölçmedim şekerimi. Sürekli ölçüm yapmakta piskolojik olarak rahatsız ediyor, akşam insülini vurdum geçtim açıkçası. Yediklerime dikkat edersem düzene giriyor, bu kadar yorucu bi süreç olacağını düşünmemiştim hiç. Kilo almamalısın diye diretiyorlarsa kendileri bi doğum yapsınlar o zaman♂ hiç kilo almayanlara hayret ediyorum açıkçası, bende aldım ve yüksek kiloda hamile kaldım üstüne neredeyse 17 kilo aldım her türlü doğum sonrası verilir diye düşünüyorum. Plasentanın riskli bölgede olmasıda seni iyice tetikliyor haklısın.. Çok fazla stres yapmamaya çalış yinede, bebiş iyiyse, kendinde iyi hissediyorsan gerisini boşver kendıne odaklan bence
![]()
Hamur - Ev Dekorasyon ve Yaşama Ait Her Şey battaniye falan almam lazım benimde, yelek vs ufak tefek şeyler. Burada uygun fiyatları artmadan almayı planlıyorum bakalım.Hangi siteden canim?
30.haftadayim su an
Bi an once tamamlansin istiyorum eksikler
Mesela trendyolda 560 olan sampuan baska sitede 480 tl
Kiyasladim bircogunu
Indirim olsa bile o kadar inecek en fazla
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah canımGelmek istiyolar inşallah. Babam tedavi alıyor da onun tarihlerine göre belirlenecek burdan da sizden dua istemiş olayım kızlar inşallah her şey çok güzel olsun
Kesinlikle, yediklerine dikkat ediyorsan ilaçlarını vs kullanıyorsan gerisini takma bence. Bu sefer daha fazla yükseliyorZaten olayda bu ben iyiyim bebek iyi ama sürekli bi brklenti oğlumda hiç böyle değildi ya. Cidden bi değişik hamile olmaktan da bişey anlamadım zaten sadece stres sebebi oldu
Kiz ben demistim o siteyi sana zatenHamur - Ev Dekorasyon ve Yaşama Ait Her Şey battaniye falan almam lazım benimde, yelek vs ufak tefek şeyler. Burada uygun fiyatları artmadan almayı planlıyorum bakalım.
Yine arada 100 ₺ oynuyor, nerede uygunsa bende oradan almayı tercih ederdim doğrusu
Sabah şekerim güzel olsa gün içindeki gayet iyi sayılır aslında. Neyse bi kaç güne napıcamı öğrenicem zatenKesinlikle, yediklerine dikkat ediyorsan ilaçlarını vs kullanıyorsan gerisini takma bence. Bu sefer daha fazla yükseliyor
Hamilelik hormonları mazur gör ahaha ayy rezil oldum resmenKiz ben demistim o siteyi sana zatenbattaniye falan geldi hemen cok hoşmus begendim
Bende nerde uygunsa ordan aliyom
Noluyoorr kaçıncı haftaya atlattılar seni yine ajsjBen panikledim nedense
En gec 10 gun icinde tamamlamam gerekiyor gibi hissediyorum![]()
a 250 liraya battaniye dıyor kızzKiz ben demistim o siteyi sana zatenbattaniye falan geldi hemen cok hoşmus begendim
Bende nerde uygunsa ordan aliyom