• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Kızlar bende 36 oldum yarın kontrolüm var penguen gibi yürüyorum sanki ya bacaklarım tutmuyor siz ne alemdesiniz
Benim de yuruyusum degismks oyle diyorlar ahshsh ama yerimden kalkinca bile artik icimdeki organlar yer degistiriyomus gibi hissediyorum zor dogruluyorum

Devlet hastanesine gidiyorum basindan beri canim eski kadin dogumcum da perinatolog da ayni hastanenin doktoru ama cevredekiler kabul etmeyebilir bunca zaman o doktor takip etmis ona git diyebilir falan dediler ozel bile bakmayabilir dediler bu haftadan sonra bence de sacma doktor secme hakkim var belki tartisma yasadim bir sey gecti aramda olamaz mi yani
Doktorlar sormuyor, açıkçası onlar bizim gibi düşünmüyorlar. E ben mesela, bi ümraniye devlette doğurucam diye gittim çokta iyi doktordu yorumlarda vs memnun kalmadım hadi dedim yinede aynı doktora muayene olayım bulduğun ilk doktora randevu al dedi kendisi. Takma milleti. Şimdide İlhan varankta mı doğursam diyorum 🤣 bundan öncede zeynep kamilde takipliydi. Çok karışık benim kafam, ben bile böyleysem doktorlar hiç bişey demez 🤣🤣

Sizin cevrede de biseye faydasi olmayip misafirlige caya gelicez diye kuduran aile buyukleri var mi ?? Ay sinir oluyorum dogurmak uzereyim ben kendi derdimdeyim evim toplu ve temiz degil bi de gelirler gezmek isterler her seferinde yok odasini bilmem ne mutfaga girer cikarlar yani beni bi salin benim icin cay koymak bile zor ne kudurdunuz hamile kadinin tepesine cokemedim diye anlamam basta annem ve kayinvalidem. Kayinvalidemle yakin oturuyoruz bi de daha 2-3 gun once cagirdilar gittik yani cok yuz goz olunca bunaliyorum cagirdiklarinda esimin gonlu olsun diye gidiyorum ama ben cagirmiyorum hatta gecen cagirirsaniz geliriz gibisinden bi laf soyledi baktilar cagiracagim yok haber yollamislar gelmek istiyoruz diye yani sinir tepeme cikiyo bi ara ne guzel mesafe koymustum ayda bir gorusuyodum yine yuz buldular

Ah benim göğüslerimin altııı boynum o kadar küçük küçük et benleriyle doldu ki anlatamam. Gebelik sonrası aldırmaya kalksam adam tam mesai yapacak yani benimle

Hayırlı uğurlu olsun canım benim valla çok da iyi oldu diğer arkadaşı hiç göremiyorduk aramızdaa. Tablomuz daha güncel oluur. İsim belli olanları falan yazalım güncelleyelim bencee :dondurma:

Canım senin adına çok sevindim sağlıklı sıhhatli kavuştun bebeğine o kadar mutluyum ki senin içinn :KK200: Birşey sormak istiyorumm. 36+0 diyorsun ya gelişime göre mi yoksa SAT'a göre mi biliyor musuun?

Oh gözünüz aydın canımm bu nasıl güzel bir haber :) Bizim de kısmetse 15:30'da randevumuz heyecanla saat sayıyorum :) Tam kaç haftaydın bugüün. Bakalım bizimki de 2 civarlarını görecek mi bugün. SAT'a göre tam 32 gelişime göre 32+4'üz :)
Görür canım, benimde o haftalarda gittiğimde o civardaydı yanlış hatırlamıyorsam. Şuanda 2.400 falan 😊

Doktorlar sormuyor, açıkçası onlar bizim gibi düşünmüyorlar. E ben mesela, bi ümraniye devlette doğurucam diye gittim çokta iyi doktordu yorumlarda vs memnun kalmadım hadi dedim yinede aynı doktora muayene olayım bulduğun ilk doktora randevu al dedi kendisi. Takma milleti. Şimdide İlhan varankta mı doğursam diyorum 🤣 bundan öncede zeynep kamilde takipliydi. Çok karışık benim kafam, ben bile böyleysem doktorlar hiç bişey demez 🤣🤣
Ay oyleyse iyi randevum bosa gitmeyecek 🤣🤣 hayir bi de normal dogum yaparken devlette acilde hangisi varsa o bakiyor zaten ama poliklinige gelince triplere giriyorlar benim hastam senin hastan diye

Sizin cevrede de biseye faydasi olmayip misafirlige caya gelicez diye kuduran aile buyukleri var mi ?? Ay sinir oluyorum dogurmak uzereyim ben kendi derdimdeyim evim toplu ve temiz degil bi de gelirler gezmek isterler her seferinde yok odasini bilmem ne mutfaga girer cikarlar yani beni bi salin benim icin cay koymak bile zor ne kudurdunuz hamile kadinin tepesine cokemedim diye anlamam basta annem ve kayinvalidem. Kayinvalidemle yakin oturuyoruz bi de daha 2-3 gun once cagirdilar gittik yani cok yuz goz olunca bunaliyorum cagirdiklarinda esimin gonlu olsun diye gidiyorum ama ben cagirmiyorum hatta gecen cagirirsaniz geliriz gibisinden bi laf soyledi baktilar cagiracagim yok haber yollamislar gelmek istiyoruz diye yani sinir tepeme cikiyo bi ara ne guzel mesafe koymustum ayda bir gorusuyodum yine yuz buldular
Benim aile büyüklerinden kimse yok yanımda rahatım 🤣 ama ayıpta yani yaptıkları. Çok saçma geliyor banada. Kız kardeşim cuma gecesi süpriz yapmış geldi, cumartesi akşam döndü eşime dedim direk niye kimseyi istemiyorum diye tekrardan emin oldum açıkçası dedim. Çünkü arkasını ben topladım yine, e gezmeye gidelim, onu yapalım yoruluyorum artık ve bunu farketmiyor maalesef. Ben kendi işimi kendim hallediyorum çok şükür misafirde eksik kalsın bi zahmet

Kızlar bende 36 oldum yarın kontrolüm var penguen gibi yürüyorum sanki ya bacaklarım tutmuyor siz ne alemdesiniz
Bundan 2 hafta önce ne göbeğim böyleydi ne yürüyüşüm, demekki artık hepimiz birer penguen olma yolundayız😁 benim bu aralar başka derdim var ama: doymuyorum 😁 tatlı yesem arkasına tuzlu istiyorum, tuzludan sonra tekrar tatlı… döngüden çıkamıyorum.
Neyseki bugün pazartesi, tatlı diyetine başlamak için harika bir gün, doğurana kadar tatlı yemek yok inşallah amin🤣

Bundan 2 hafta önce ne göbeğim böyleydi ne yürüyüşüm, demekki artık hepimiz birer penguen olma yolundayız😁 benim bu aralar başka derdim var ama: doymuyorum 😁 tatlı yesem arkasına tuzlu istiyorum, tuzludan sonra tekrar tatlı… döngüden çıkamıyorum.
Neyseki bugün pazartesi, tatlı diyetine başlamak için harika bir gün, doğurana kadar tatlı yemek yok inşallah amin🤣
Evde çok vakit geçirdiğimde aynı böyleyim sonrada pişman oluyorum midem cayır cayır yanıyor🤣

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kizlar aynılarını sizin için diliyorum 🙏♥️ benim ilk doğumum , yüksek tansiyondan dolayı 36+0 da gebeliği sonlandiralim bebeği alalım dedi doktorum diğer türlüsü için saatli bombasin dedi. Kendisine güvenim tamdi tamam dedim bende Cumartesi sabah saat 9 gibi doğuma girdim sezeryana 09.09 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir bebek kilosu 2570 Gr şuan sadece beslenmede sorun yaşıyoruz sütüm hala gelmedi mama veriyorum gaz çıkarması filan baya uğraştırıcı ama canı sağolsun kızımın 🥰 💞 🫠
Hayırlı olsun.Süt gelmese de,göğsünüze koyun,o emdikce gelecek,youtubeda süt arttırmak için masaj var,onu da uygulayln,bol su için,incir kurusu,hurma yiyin

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kizlar aynılarını sizin için diliyorum 🙏♥️ benim ilk doğumum , yüksek tansiyondan dolayı 36+0 da gebeliği sonlandiralim bebeği alalım dedi doktorum diğer türlüsü için saatli bombasin dedi. Kendisine güvenim tamdi tamam dedim bende Cumartesi sabah saat 9 gibi doğuma girdim sezeryana 09.09 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir bebek kilosu 2570 Gr şuan sadece beslenmede sorun yaşıyoruz sütüm hala gelmedi mama veriyorum gaz çıkarması filan baya uğraştırıcı ama canı sağolsun kızımın 🥰 💞 🫠
Hayırlı olsun.Süt gelmese de,göğsünüze koyun,o emdikce gelecek,youyueda süt arttırmak için m

Herkese iyi haftalar🤍 35+3 olduk zaman hiç geçmiyor, hiiiiiç 🥲 valizim hazır odada, ben ona bakıyorum o bana

Ben Aralık grubuna ekliyim ama en son kontrole gittiğimde Sata göre Ocak başı gelir dedi doktorum, daha önce aralık sonu demişti🥲

Eğer yeni adminimiz isterse beni bu listeye de ekleyebilir Matmazel - Matmazel - Yeni görevine benle başlamak ister misin? 🤣🤣🤣🩷
Tabi canim
Ilk sayfadaki bilgileri yaz ekleyeyim😅
Bide kizlar baya bi isim var listede ama cogu kisi kayip
Etiketleyip nörüyonuz mu desem yoksa kalsa mi oyle😆

E tamam gelsinler esine soyle alsin serbetli tatli tuzlu kurabiye
Bi cay koyarsin tamam
Yemege mi gelmek istiyorlar yoksa🫣
Boyle davet ettiklerinde de esim israr etti diye geldim ama korkuyorum benimde bu halimle yemek hazirlamam gerekmeyecek dimi de😆

Merhaba kızlar,ben bu gün 33+4-üm,ultrasona gitmiştim,bebeğim haftasıyla uyumlu,sağlıklı dedi usg doktoru,2000 g,boyu 42 cm,ama bebekte hipoksi(oksijen yetmezliği) var,sağ böbreğimde de pielonefrit var,doktoruma yarın gideceğim,bunlar beni tedirgin etdi.
Geçen ay böbreğimde 3.evre büyüme vardı,onun için antibiotik iyne kullandım,o 1.evreye onmiş,ama şimdi de böbreğimde başka sorun oluşmuş.Bu son aylar böbreğim beni çok zorluyor,ben de bir an önce vakit dolsa da,bebeğimi kucağıma sağ salim alsam diyenlerdenim.

Merhaba kızlar,ben bu gün 33+4-üm,ultrasona gitmiştim,bebeğim haftasıyla uyumlu,sağlıklı dedi usg doktoru,2000 g,boyu 42 cm,ama bebekte hipoksi(oksijen yetmezliği) var,sağ böbreğimde de pielonefrit var,doktoruma yarın gideceğim,bunlar beni tedirgin etdi.
Geçen ay böbreğimde 3.evre büyüme vardı,onun için antibiotik iyne kullandım,o 1.evreye onmiş,ama şimdi de böbreğimde başka sorun oluşmuş.Bu son aylar böbreğim beni çok zorluyor,ben de bir an önce vakit dolsa da,bebeğimi kucağıma sağ salim alsam diyenlerdenim.
Çok geçmiş olsun kuzumm. Kendi takipli olsuğun doktordan başka doktora mı gitmiştin. Böbreğin için ne şikayetin vardı da fark edildi yoksa normal ultrason kontrolünde mi fark edildi. Umarım bebişteki oksiyen durumu da düzelir kordonla mı alakalı oluyor ki iyi besleyemiyor mu

Back
X