• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Tabi canim
Ilk sayfadaki bilgileri yaz ekleyeyim😅
Bide kizlar baya bi isim var listede ama cogu kisi kayip
Etiketleyip nörüyonuz mu desem yoksa kalsa mi oyle😆
İlk çocuk
Sat: 4 Nisan
Kese: 5+6
Kalp atışı: 7+3
Tahmini doğum tarihi: 9 ocak
Bebeğin ismi: Miray

Liste de “tahmini doğum tarihi” yanına bir de “doğum tarihi” mi eklense, ne dersin canım? 😇

İlk çocuk

Liste de “tahmini doğum tarihi” yanına bir de “doğum tarihi” mi eklense, ne dersin canım? 😇
Ay evet doktorlar yavaş yavaş tarih belirlemeye başlayabilirler bizlere de :) Ona göre yakklaştıkça kim hangi gün doğuracak takip edebiliriz :)

Şey adminim Matmazel - Matmazel - beni aynı SAT ların yanına ekler misin, günüm yakın olanları net göreyim😅 seni de çalıştırdık pazartesi yoğunluğu demekki 🤣🫶🏻
İlk çocuk

Şey adminim Matmazel - Matmazel - beni aynı SAT ların yanına ekler misin, günüm yakın olanları net göreyim😅 seni de çalıştırdık pazartesi yoğunluğu demekki 🤣🫶🏻
Tamam dogum tarihini de ekledim burcu dogum yapti zaten su an bitek😁

Simdi oglani uyuttum listedekileri etiketlicem sonra seni dogum sirasina alicam 1dk🤣

E tamam gelsinler esine soyle alsin serbetli tatli tuzlu kurabiye
Bi cay koyarsin tamam
Yemege mi gelmek istiyorlar yoksa🫣
Boyle davet ettiklerinde de esim israr etti diye geldim ama korkuyorum benimde bu halimle yemek hazirlamam gerekmeyecek dimi de😆
Lahmacun istiyorlarmis menuleri de hazir onlar kafasinda kurmus 🤣 onceki geldiklerinde demistim ya hazir puding falan yaptim diye bu sefer onu da bulamayacaklar kuru bi cay koyucam yeterli lahmacunu da artik esime mi yuklerler kendileri alirlar mi bilmem ben ugrasmayayim da yeter ki 🤣 zaten yemege misafir almak fobim resmen temizligi yemek hazirligi sonra bulasigi.... Herkes bence yemegini evinde yemeli ahshahsh

Kızlar bende 36 oldum yarın kontrolüm var penguen gibi yürüyorum sanki ya bacaklarım tutmuyor siz ne alemdesiniz
Ben 33 oldum bugün ama ben de penguen gibi yürüyorum bayadır. Bacaklarım da iki gündür tutmuyor. Bebek gelişimine göre 34'müş. Benim kendi gelişimim sanki 36 😅Erken gelmez inşallah diyorum.

minnosannesi minnosannesi
morcelestial morcelestial
Meryemyy Meryemyy
donersesenindir donersesenindir
S _su85_
N nurAy11
L LGKrc
ozuzun ozuzun
H hygieia
E ebber34
R retikuler
leylalarr leylalarr
cucusanne cucusanne
M U G E M U G E
artemiso artemiso
yuppie yuppie
I incim1
P pinkpuella
gullaccc gullaccc
R reyhanruze
CinnamonQueen CinnamonQueen
aegamze aegamze
A Atlas ege
M melo353627
Namastai Namastai
daisy rain daisy rain
S Su_25
M Minikpanda1107
ZeyZu ZeyZu
damdamdam damdamdam
Z zekub
H Hlyakn
G Gecemavisi18
D denizlerdengelen
susux susux
N nrlily
H hilal0638
Ftmanur Ftmanur
tatlibirisi tatlibirisi
U umaykursat35
helincicek2607 helincicek2607
sidelya sidelya
Y yinezaman
D Dilara55333
gezegendeki FS gezegendeki FS
F Fugur
Birdmom Birdmom
palmofheaven palmofheaven
birdilekdiledim birdilekdiledim
Sosyallanne Sosyallanne
G genc1kadin

Kizlar selamlar🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
Buraya arada yazanlari da etiketledim
Bebeginize isim belirlediyseniz ve paylasmak isterseniz listeye ekleyelim🧿
Cok fazla isim var listede
Olabiliyor ilk basta listeye eklenip sonrasinda talihsizlik yasamis olanlar olabilir, unutanlar olabilir, yogun calisip giremeyenler olabilir, birkac hesap pasiflesmis mesela, birkaci hazirandan eylulden sonra girmemis, baska topige eklenip ordan devam edenler olabilir hepsi normal elbette🪻
Su an amacim doguma cok az zaman kalmisken listemizi olabildigince aktif olan kisilerle devam ettirmek
Boylece karmasiklik olmamis olur, dogumlari birbirine yakin olanlar daha iyi takip edebilir vs vs
Dogumdan sonra da takipte olalim yine bilgilerimizi tecrubelerimizi paylasalim cekip gitmeyelim😁
Tabiki bazen rambo bazen zombi gibi olacagimiz bir doneme girmis olucaz "üff kimin aklina gelcek topik beeh" diye isyan edebilecegimiz, kime catsam diye alevli gezecegimiz anlar da olacaktir illaki🥴 lohusa cinnetinde gelin elele verelim😅
Uzun lafin kisasi, topikte birkac mesajla da olsa aktiflige devam edecek olan kisiler el kaldirsin sayimizi bilelim diyip konuyu kapatiyorum🙆‍♀️
Listeye olmayanlar da tabiki yazabilir her zaman fikir alisverisi soru cevap hepimizin faydasina olur🌼
Herkese simdiden saglikli huzurlu dogumlar dilerim💕💕💕

Lahmacun istiyorlarmis menuleri de hazir onlar kafasinda kurmus 🤣 onceki geldiklerinde demistim ya hazir puding falan yaptim diye bu sefer onu da bulamayacaklar kuru bi cay koyucam yeterli lahmacunu da artik esime mi yuklerler kendileri alirlar mi bilmem ben ugrasmayayim da yeter ki 🤣 zaten yemege misafir almak fobim resmen temizligi yemek hazirligi sonra bulasigi.... Herkes bence yemegini evinde yemeli ahshahsh
Lahmacun istiyorlarsa sizden istiyorlardir😅
Al 5 demet roka 5 tane domates dogra tabaklara koy ortaya
Esin de lahmacunla icecek alsin tamamdir
Aliyosan simdi al
Dogumdan sonra da devam ederse yemek daveti istegi, cinnet kacinilmaz olur🤣

Merhaba kızlar,ben bu gün 33+4-üm,ultrasona gitmiştim,bebeğim haftasıyla uyumlu,sağlıklı dedi usg doktoru,2000 g,boyu 42 cm,ama bebekte hipoksi(oksijen yetmezliği) var,sağ böbreğimde de pielonefrit var,doktoruma yarın gideceğim,bunlar beni tedirgin etdi.
Geçen ay böbreğimde 3.evre büyüme vardı,onun için antibiotik iyne kullandım,o 1.evreye onmiş,ama şimdi de böbreğimde başka sorun oluşmuş.Bu son aylar böbreğim beni çok zorluyor,ben de bir an önce vakit dolsa da,bebeğimi kucağıma sağ salim alsam diyenlerdenim.
Canım çok geçmiş olsun. Şu doğumları hayırlısıyla bi atlatsaydık valla derin bi nefes alıcaktım. Bende aynı lekildeyim, sağlıkla şu son haftalarımızı bi tamamlasak rahatça bi nefes alıcaz gibi

nuvola nuvola listedeki celtvelle bi turlu anlasamadim baskalarini sildim yanlislikla sonra iptal ettim falan senin bilgileri ordan oraya yaza yaza ezberledim ayol bak aynen soyle
Yas 32 ilk cocuk sat 4 nisan kese 5+6 kalp atisi 7+3 tahmini dogum 9 ocak kiz ve Miray 🤣🤣 kendi tarihlerimi sorsan hatirlamam ahahahah
Bide 500 kisi etiketledim tek tek
Sacimda 1 tel beyazladi resmen🤣 admin olmak isteyen var mi??:rolleyes:

Ay ben şimdi gördüm. Bide yemek istiyorlar, bide lahmacun ayy götüm diyesim geldi afedersin ama 🤣🤣 dediğin gibi bi kuru çay koy gerisini kendileri düşünsün bacım. Sonra yine sen uğraşıyorsun arkalarını temizlemek için. Hadi yardım etseler neyse

Meryemyy Meryemyy
S _su85_
N nurAy11
L LGKrc
ozuzun ozuzun
H hygieia
E ebber34
R retikuler
leylalarr leylalarr
cucusanne cucusanne
M U G E M U G E
artemiso artemiso
yuppie yuppie
I incim1
P pinkpuella
gullaccc gullaccc
R reyhanruze
aegamze aegamze
A Atlas ege
M melo353627
Namastai Namastai
daisy rain daisy rain
S Su_25
M Minikpanda1107
ZeyZu ZeyZu
damdamdam damdamdam
Z zekub
H Hlyakn
G Gecemavisi18
D denizlerdengelen
susux susux
N nrlily
H hilal0638
Ftmanur Ftmanur
tatlibirisi tatlibirisi
U umaykursat35
sidelya sidelya
Y yinezaman
D Dilara55333
F Fugur
Birdmom Birdmom
Sosyallanne Sosyallanne
G genc1kadin

Kizlar selamlar🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
Olabiliyor ilk basta listeye eklenip sonrasinda talihsizlik yasamis olanlar olabilir, unutanlar olabilir, yogun calisip giremeyenler olabilir, birkac hesap pasiflesmis mesela, birkaci hazirandan eylulden sonra girmemis, baska topige eklenip ordan devam edenler olabilir hepsi normal elbette🪻
Su an amacim doguma cok az zaman kalmisken listemizi olabildigince aktif olan kisilerle devam ettirmek
Boylece karmasiklik olmamis olur, dogumlari birbirine yakin olanlar daha iyi takip edebilir vs vs
Dogumdan sonra da takipte olalim yine bilgilerimizi tecrubelerimizi paylasalim cekip gitmeyelim😁
Tabiki bazen rambo bazen zombi gibi olacagimiz bir doneme girmis olucaz "üff kimin aklina gelcek topik beeh" diye isyan edebilecegimiz, kime catsam diye alevli gezecegimiz anlar da olacaktir illaki🥴 lohusa cinnetinde gelin elele verelim😅
Uzun lafin kisasi, topikte birkac mesajla da olsa aktiflige devam edecek olan kisiler el kaldirsin sayimizi bilelim diyip konuyu kapatiyorum🙆‍♀️
Listeye olmayanlar da tabiki yazabilir her zaman fikir alisverisi soru cevap hepimizin faydasina olur🌼
Ellerine sağlık canım🧿
nuvola nuvola listedeki celtvelle bi turlu anlasamadim baskalarini sildim yanlislikla sonra iptal ettim falan senin bilgileri ordan oraya yaza yaza ezberledim ayol bak aynen soyle
Yas 32 ilk cocuk sat 4 nisan kese 5+6 kalp atisi 7+3 tahmini dogum 9 ocak kiz ve Miray 🤣🤣 kendi tarihlerimi sorsan hatirlamam ahahahah
Bide 500 kisi etiketledim tek tek
Sacimda 1 tel beyazladi resmen🤣 admin olmak isteyen var mi??:rolleyes:
hahahahahaha sesli güldüm ya🤣 hepsi doğru canım, ezberinde harika
Bu arada adminlik ruhunda varmış, yukardaki uzun emek dolu mesajından belli 😍

Meryemyy Meryemyy
S _su85_
N nurAy11
L LGKrc
ozuzun ozuzun
H hygieia
E ebber34
R retikuler
leylalarr leylalarr
cucusanne cucusanne
M U G E M U G E
artemiso artemiso
yuppie yuppie
I incim1
P pinkpuella
gullaccc gullaccc
R reyhanruze
aegamze aegamze
A Atlas ege
M melo353627
Namastai Namastai
daisy rain daisy rain
S Su_25
M Minikpanda1107
ZeyZu ZeyZu
damdamdam damdamdam
Z zekub
H Hlyakn
G Gecemavisi18
D denizlerdengelen
susux susux
N nrlily
H hilal0638
Ftmanur Ftmanur
tatlibirisi tatlibirisi
U umaykursat35
sidelya sidelya
Y yinezaman
D Dilara55333
F Fugur
Birdmom Birdmom
Sosyallanne Sosyallanne
G genc1kadin

Kizlar selamlar🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
Ben aslında bir süredir aktifim adminim. Ancak isim hâlâ belirleyemedik. Yine de listeye Can ismini yazabilirsiniz.

Meryemyy Meryemyy
S _su85_
N nurAy11
L LGKrc
ozuzun ozuzun
H hygieia
E ebber34
R retikuler
leylalarr leylalarr
cucusanne cucusanne
M U G E M U G E
artemiso artemiso
yuppie yuppie
I incim1
P pinkpuella
gullaccc gullaccc
R reyhanruze
aegamze aegamze
A Atlas ege
M melo353627
Namastai Namastai
daisy rain daisy rain
S Su_25
M Minikpanda1107
ZeyZu ZeyZu
damdamdam damdamdam
Z zekub
H Hlyakn
G Gecemavisi18
D denizlerdengelen
susux susux
N nrlily
H hilal0638
Ftmanur Ftmanur
tatlibirisi tatlibirisi
U umaykursat35
sidelya sidelya
Y yinezaman
D Dilara55333
F Fugur
Birdmom Birdmom
Sosyallanne Sosyallanne
G genc1kadin

Kizlar selamlar🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
Canım Alphan olucak bizim 🫶🏻☺️

Lahmacun istiyorlarsa sizden istiyorlardir😅
Al 5 demet roka 5 tane domates dogra tabaklara koy ortaya
Esin de lahmacunla icecek alsin tamamdir
Aliyosan simdi al
Dogumdan sonra da devam ederse yemek daveti istegi, cinnet kacinilmaz olur🤣
Lahmacunun yaninda gelecek olan salata onlara fazla bile diye dusunuyorum bi de roka mi alicam🤣🤣 ( bu arada ins kimsenin cani cekmemistir )

Back
X