• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Ben hazırladım canım, bi bebek bezi alacağım ev için. Hastane için 6 7 tane koydum ama az gibide geldi. Birde Aralık annelerinde duş alamıyoruz alır vücut temizleme mendilini duymuştum. Onu ekleyeceğim. Ayy emzirme atleti yada sutyen alıcam onları unuttum 🙈
Ben emzirme atleti aldım canım ben. Sütyendense hem atlet sıcak tutar dedim. Bir de siyah ve beyaz aldım geceliğimi beyazı bebeğimle takım olmak için aldım. Onun içine de giyerim iç göstermez diye düşündüm.

Kızlar dün çok dikkate almadım ama bugün de devam edince sormak istedim… aniden vajinada baskı oluyor, zorlasa çıkacakmış gibi yani, ağrı değil sadece inanılmaz bir baskı, gün içinde tekrarlıyor. Yaşayan var mı?
Aklımda iki seçenek var, ya bebek ters döndü ve ayakları aşağıda, ya da ciddi ciddi kafa atıyor. Umarım ikincisidir.
O baskı hissi hapşurduğumda oluyor canım aha bu sefer fırladı diyorum.😂

Kızlar bende Şubat sonu Mart başı gibi doğum yapıcam Allah 'ın izniyle ama arada sizinde yorumlarınızı okuyup tebessüm ediyorum iyiki varsınız valla 😃
Kız isim önerisi isteyenler için (duru,efnan,Aden )bu 3 isim benim hoşuma gidiyor tabi kızım olsaydı bunlardan biri olurdu sizede fikir olur belki anlamlarıda bir o kadar güzel şuan anlamlarını tam hatırlamıyorum ama bakarsınız hepinize hayırlı güzel doğumlar diliyorum 🌸

@minnosannesi
morcelestial morcelestial
@Meryemyy
@donersesenindir
@_su85_
@nurAy11
@LGKrc
@ozuzun
@hygieia
@ebber34
@retikuler
leylalarr leylalarr
@cucusanne
@M U G E
@artemiso
@yuppie
@incim1
@pinkpuella
@gullaccc
@reyhanruze
@CinnamonQueen
@aegamze
@Atlas ege
@melo353627
@Namastai
@daisy rain
@Su_25
@Minikpanda1107
@ZeyZu
@damdamdam
@zekub
@Hlyakn
@Gecemavisi18
@denizlerdengelen
@susux
@nrlily
@hilal0638
@Ftmanur
@tatlibirisi
@umaykursat35
@helincicek2607
@sidelya
@yinezaman
@Dilara55333
@gezegendeki FS
@Fugur
@Birdmom
@palmofheaven
@birdilekdiledim
@Sosyallanne
@genc1kadin

Kizlar selamlar🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
Buraya arada yazanlari da etiketledim
Bebeginize isim belirlediyseniz ve paylasmak isterseniz listeye ekleyelim🧿
Cok fazla isim var listede
Olabiliyor ilk basta listeye eklenip sonrasinda talihsizlik yasamis olanlar olabilir, unutanlar olabilir, yogun calisip giremeyenler olabilir, birkac hesap pasiflesmis mesela, birkaci hazirandan eylulden sonra girmemis, baska topige eklenip ordan devam edenler olabilir hepsi normal elbette🪻
Su an amacim doguma cok az zaman kalmisken listemizi olabildigince aktif olan kisilerle devam ettirmek
Boylece karmasiklik olmamis olur, dogumlari birbirine yakin olanlar daha iyi takip edebilir vs vs
Dogumdan sonra da takipte olalim yine bilgilerimizi tecrubelerimizi paylasalim cekip gitmeyelim😁
Tabiki bazen rambo bazen zombi gibi olacagimiz bir doneme girmis olucaz "üff kimin aklina gelcek topik beeh" diye isyan edebilecegimiz, kime catsam diye alevli gezecegimiz anlar da olacaktir illaki🥴 lohusa cinnetinde gelin elele verelim😅
Uzun lafin kisasi, topikte birkac mesajla da olsa aktiflige devam edecek olan kisiler el kaldirsin sayimizi bilelim diyip konuyu kapatiyorum🙆‍♀️
Listeye olmayanlar da tabiki yazabilir her zaman fikir alisverisi soru cevap hepimizin faydasina olur🌼
Herkese simdiden saglikli huzurlu dogumlar dilerim💕💕💕
Selam canimm, ben aslında hep okuyorum burayı hatta geçen yazdım ama kız kimse dönmedi bile mesajıma 😅 öyle olunca sessiz olarak takılmaya devam edeyim dedim.Grubun ruhunun canlı olmasını ve katılımda olmayı isterim 🌸
Bu arada bebişimin hala bir ismi yok ,😱🙄

Selam canimm, ben aslında hep okuyorum burayı hatta geçen yazdım ama kız kimse dönmedi bile mesajıma 😅 öyle olunca sessiz olarak takılmaya devam edeyim dedim.Grubun ruhunun canlı olmasını ve katılımda olmayı isterim 🌸
Bu arada bebişimin hala bir ismi yok ,😱🙄
Aslinda ben her gordugum mesaja cevap vermeye calisiyorum ama bazen gozden kaciyor🙊
Oyle durumlarda "la bana bi bakin loooğğ" yaz illaki biri döner😅 alinip sessizlige burunmeyin😁

Aslinda ben her gordugum mesaja cevap vermeye calisiyorum ama bazen gozden kaciyor🙊
Oyle durumlarda "la bana bi bakin loooğğ" yaz illaki biri döner😅 alinip sessizlige burunmeyin😁
Yok ya zamanında da konuştuk ya sessiz diye zaten garibim 3-5 kişi üstlenmiş Ocak anası olmayı 😂 hadi bende geldim aranıza 🙈

Kızlar bende Şubat sonu Mart başı gibi doğum yapıcam Allah 'ın izniyle ama arada sizinde yorumlarınızı okuyup tebessüm ediyorum iyiki varsınız valla 😃
Kız isim önerisi isteyenler için (duru,efnan,Aden )bu 3 isim benim hoşuma gidiyor tabi kızım olsaydı bunlardan biri olurdu sizede fikir olur belki anlamlarıda bir o kadar güzel şuan anlamlarını tam hatırlamıyorum ama bakarsınız hepinize hayırlı güzel doğumlar diliyorum 🌸
Amin 🙏🏻 sende sağlıkla kavuş bebeğine inşallah

Kızlar doğuma giderken burda aktif olalım ya😁 heyecanı beraber yaşayalım, doğumdan sonra ortadan kaybolmak yok, bir elimiz memede bir elimiz burda olsun ahsjdjsj :rolleyes: tek elle meme veriliyor muydu pro max anneler?😂
Bebek memeyi tuttuktan sonra sadece bebegi tutuyorsun o emiyor ama bosta kalan elinle kimi bogacagina karar veremiyorsun
Cayini yudumlayip tvye bakan kocani mi, sutun yetiyor mu doymuyor sanki diyen kvyi mi, bu cocuk niye bu kadar agliyor yav diyen kpyi mi, benim cocuklarim hic boyle zorlamadi beni cok sukur diyen gorumceyi mi, cay varsa bitane daha alirim diyen 50.bardagini icen misafiri mi
Sec begen al🤣🤣

Bebek memeyi tuttuktan sonra sadece bebegi tutuyorsun o emiyor ama bosta kalan elinle kimi bogacagina karar veremiyorsun
Cayini yudumlayip tvye bakan kocani mi, sutun yetiyor mu doymuyor sanki diyen kvyi mi, bu cocuk niye bu kadar agliyor yav diyen kpyi mi, benim cocuklarim hic boyle zorlamadi beni cok sukur diyen gorumceyi mi, cay varsa bitane daha alirim diyen 3 saattir oturan misafiri mi
Sec begen al🤣🤣
Bi düşündüm de “Çayını yudumlayıp tv ye bakan kocayı” olabilir 😂 diğerleri gelip gitmezler zaten, o konuda rahatım 💃🏻

Kızlarrr o zaman eğlenceli bir konu açayım 😂 eşleriniz doğum hediyesi hakkında ne düşünüyor biraz kocaları çekiştirmek isterim 🫠

Back
X