Çok bebeğe özel ieyler bunlar. Elinde pstlama ihtimali var. Ben oğlumda Prima premium care olanla başladım, sleepy denedik bi kaç ay sonra molfixe geçtim onla da kapattık. O yüzden şimdi yine Molfix aldım Prima hem pahalı hem ne hikmetse marketlerde de her zaman eşimin altında bulamıyorum. Stok sıkıntısı yaşadığım bi hikayem var başıma gelmesin bi daha
Kullanım uzunluğu bebeğe göre değişir oğlum zayıf yapılı bi çocuk olmasına rağmen erken doğdu bi de 1-2 ay 1 numara sonra 2-3-4 geçişi çok hızlı oldu en az 6 ay muhtrmelen daha fazl 4 kullandık. Bakma bezlerr 1 numaraya süt sınır 5 kilo yazıyor. Ama kalıp çok önemli. Sleepy baby turco kalıpları dar. Molfix bu konuda en iyi beden boyuna sahip uyum konusunda. Primada premium care iyi ama normali sorun oldu. Molfix tam beden olmasına rağmen onda bile üst sınır 5se 4 kiloda falan 2 numaraya geçiş gerekiyor. Sleepyde 2-5 kilo yazar sen bunu anca 1-3 arası bebekte kullanırsın gibi bi durum öyle analtıyım.
Islak mendil ben bu sefer onu buldum aldım e bebekte 18li koli unibaby yenidoğan. Molfixin izotonik sulusunu görseydim onu alırdım yoktu. Oğlumda ikisini de kullandım diğer markalarıda denemiştim bu ikisi iyiydi. Bebeğin cildi hassassa sorun varsa pamuğa mecbursunuz zaten ama her zaman ulacağın stok yapman gerekmeyen bi yerdeysen bi paket alıp deneyimleyip duruma göre stoklarsın.