- 16 Ekim 2016
- 3.079
- 2.452
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.981
MerhabaMerhaba sizde de bendeki mide işrenme durumu var ya, siz ne yiyorsunuz acaba?
Bende diyorum, neden soğuk yediğimde rahatlıyorum demek ki normalmişMerhabaBuzdolabında soğuk ve sulu tatlı meyve bulunduruyorum. Midem bulanır yanma gibi şeyler olursa birkaç lokma atıyorum iyi geliyor bastırıyor. Salatalık tuzlayıp yiyorum yine soğuk soğuk ama. Öbür türlü bastırmıyor yani illa dolaptan soğuk çıkacak sulu olacak biraz yemek de canım istemiyor bu ara o yüzden ya yine böyle yapıyorum yemeğe oturmadan ya da bir iki lokma turşu atıyorum ağzıma biraz diner gibi oluyor öyle yemek yiyorum. turşu canım istemiyorsa bol limonlu salata oluyor sofrada. Birkac kasik onu yiyip biraz bastirmasini bekleyip oyle basliyorum yemeğe Uzun süre ac kalmamaya dikkat ediyorum izinli evdeyim hazır diye. Çalışırken ne yapacağımı bilmiyorum henüz böyle arada 2 lokma 2 lokma bastırıyorum biraz. Tam doyarak kalkamıyorum sofradan çünkü o da midemi bulandırıyor zorlayaniyorum siz neler yapıyorsunuz? Ben normalde de çok zayıfım o yüzden kilo vermekten korkuyorum bebek açısından risk olmasın diye
Yaa evet soğuk olmazsa bastirmiyor denedimBende diyorum, neden soğuk yediğimde rahatlıyorum demek ki normalmişBende öyle soğuk meyve yiyorum. Sütlü dondurma önerdiler onuda tüketiyorum, köfte ekmeğe taktım o bastırıyor beni de onu yiyorum. Hani canım çok isteyerek bir şey yapmıyorum. Birde arada soda içiyorum. Hiç kilo almadım bende. Böyle devam ederse veririm. Hayattan zevk almıyorum ya
Canım hep dualarım seninle Allah sana güzel haberler duyursun sen sakin ol stres olma tamam mı ne kanamalar ile bebeklerini kucaklarına alanlar var Allah seninde kucağına sağsalim vaktinde kolaylıkla almanı nasip etsin canım benim Allaha emanet olun bebeğinde sendeİnşallah allah razı olsun lütfen tüm hamile arkadaşlarım bana dua edin
Sade maden suyuna limon atıp denedim de gaz sancisindan kıvrandim. Tövbe ettim içmiyorumBende diyorum, neden soğuk yediğimde rahatlıyorum demek ki normalmişBende öyle soğuk meyve yiyorum. Sütlü dondurma önerdiler onuda tüketiyorum, köfte ekmeğe taktım o bastırıyor beni de onu yiyorum. Hani canım çok isteyerek bir şey yapmıyorum. Birde arada soda içiyorum. Hiç kilo almadım bende. Böyle devam ederse veririm. Hayattan zevk almıyorum ya
Ay valla aynı benim hislerYaa evet soğuk olmazsa bastirmiyor denedimDondurma da yiyorum evet o an canım hangisini isterse onu yiyorum açıkçası. Genelde kutu şeklinde olanlardan farklı farklı alıyoruz istediğim kadar kaseye koyup yiyorum. Beni en çok kahvaltı zorluyor. Sabah bulantilari yoğun olduğu için doğru dürüst yemiyorum. İnşallah vermeyiz kilo olanı korumak da yeter şu an zaten. Ben de zevk almıyorum bi de salatada kuru soğan olunca daha güzel bastırıyor ya da yemeğin yanında piyaz gibi limonlu. Ama o da gaz yapıyor diye fazla yemeye çekiniyorum. Zaten gaz sancısı da çok oluyor. Bi kabızlık Bi ishal. Dengem şaştı
Amin Allah razı olsun gerçektenCanım hep dualarım seninle Allah sana güzel haberler duyursun sen sakin ol stres olma tamam mı ne kanamalar ile bebeklerini kucaklarına alanlar var Allah seninde kucağına sağsalim vaktinde kolaylıkla almanı nasip etsin canım benim Allaha emanet olun bebeğinde sende
Ne kadar süreceği şansAy valla aynı benim hislerKahvaltı benim içinde çok fazla zorunluluk. Onda da zorla bişeyler yiyorum. Bu ne kadar sürcek acaba ? Anneliğin niye kutsal olduğunu anladım ya.
Ne kadar süreceği şansilk trimester bitimiyle bulantısı kesilenler de varmış devam edenler de. İnşallah geçer bizimki çabucak
Yooo yoooo hayırr bunu okumadım ki okumadımDaha artmadı ki durun
Ay İnşallah yaNe kadar süreceği şansilk trimester bitimiyle bulantısı kesilenler de varmış devam edenler de. İnşallah geçer bizimki çabucak
Yooo yoooo hayırr bunu okumadım ki okumadım
İlk bebek kızmıydıŞaka bir yana. Asıl bundan sonra pik yapıyor malesef benim ilk gebelikte kusma olmadı ama bol bol öğürmelerim mide bulantılarım vardı. 12 13 haftada gecti.
Kusma aşırı yaşayan arkadaslarim var. 8 9 10 da daha pik yapıyor. Biri 20. Haftasin da biri 16 hala prilam kullaniyorlaryani tabi her gebelik bir değil. Bakalım inşallah artmadan biter tabi
Allah bağışlasın, benim hayalim ikizde ama olmadıBir kız bir erkekikizlerim 4 yaşında .
Ben ikiz olacağını 10..haftamda ögrendim. Doktorlar görememiş 2. Bebeği. Demem o ki heran her şey olabilir. Ümidini kesmeAllah bağışlasın, benim hayalim ikizde ama olmadı
Bunu da okumadımŞaka bir yana. Asıl bundan sonra pik yapıyor malesef benim ilk gebelikte kusma olmadı ama bol bol öğürmelerim mide bulantılarım vardı. 12 13 haftada gecti.
Kusma aşırı yaşayan arkadaslarim var. 8 9 10 da daha pik yapıyor. Biri 20. Haftasin da biri 16 hala prilam kullaniyorlaryani tabi her gebelik bir değil. Bakalım inşallah artmadan biter tabi
Haklısın. Herkes sağlıklı olsun yeter ki..bu günler geçecek illa ki. O da olmadı ilacı var yani. Bir şekilde atlatırızBunu da okumadımyaa napalim başa gelen çekilir sağlıkla gelsinler de
Zaten böyle giderse prilama basliycam. Giderek daha zor oluyor gerçektenHaklısın. Herkes sağlıklı olsun yeter ki..bu günler geçecek illa ki. O da olmadı ilacı var yani. Bir şekilde atlatırız
Hiç kendine eziyet etme başla yaa. Ben kullanmamıştım ama evdeydim. Bir şekilde idare ettim. Kusma olsaydı kullanırdım. Sen çalışan insansın bir de. Senin için çok zor olurZaten böyle giderse prilama basliycam. Giderek daha zor oluyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?