Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Merhaba sizde de bendeki mide işrenme durumu var ya, siz ne yiyorsunuz acaba?
Merhaba Buzdolabında soğuk ve sulu tatlı meyve bulunduruyorum. Midem bulanır yanma gibi şeyler olursa birkaç lokma atıyorum iyi geliyor bastırıyor. Salatalık tuzlayıp yiyorum yine soğuk soğuk ama. Öbür türlü bastırmıyor yani illa dolaptan soğuk çıkacak sulu olacak biraz yemek de canım istemiyor bu ara o yüzden ya yine böyle yapıyorum yemeğe oturmadan ya da bir iki lokma turşu atıyorum ağzıma biraz diner gibi oluyor öyle yemek yiyorum. turşu canım istemiyorsa bol limonlu salata oluyor sofrada. Birkac kasik onu yiyip biraz bastirmasini bekleyip oyle basliyorum yemeğe Uzun süre ac kalmamaya dikkat ediyorum izinli evdeyim hazır diye. Çalışırken ne yapacağımı bilmiyorum henüz böyle arada 2 lokma 2 lokma bastırıyorum biraz. Tam doyarak kalkamıyorum sofradan çünkü o da midemi bulandırıyor zorlayaniyorum siz neler yapıyorsunuz? Ben normalde de çok zayıfım o yüzden kilo vermekten korkuyorum bebek açısından risk olmasın diye

Bende diyorum, neden soğuk yediğimde rahatlıyorum demek ki normalmiş Bende öyle soğuk meyve yiyorum. Sütlü dondurma önerdiler onuda tüketiyorum, köfte ekmeğe taktım o bastırıyor beni de onu yiyorum. Hani canım çok isteyerek bir şey yapmıyorum. Birde arada soda içiyorum. Hiç kilo almadım bende. Böyle devam ederse veririm. Hayattan zevk almıyorum ya

Yaa evet soğuk olmazsa bastirmiyor denedim Dondurma da yiyorum evet o an canım hangisini isterse onu yiyorum açıkçası. Genelde kutu şeklinde olanlardan farklı farklı alıyoruz istediğim kadar kaseye koyup yiyorum. Beni en çok kahvaltı zorluyor. Sabah bulantilari yoğun olduğu için doğru dürüst yemiyorum. İnşallah vermeyiz kilo olanı korumak da yeter şu an zaten. Ben de zevk almıyorum bi de salatada kuru soğan olunca daha güzel bastırıyor ya da yemeğin yanında piyaz gibi limonlu. Ama o da gaz yapıyor diye fazla yemeye çekiniyorum. Zaten gaz sancısı da çok oluyor. Bi kabızlık Bi ishal. Dengem şaştı

İnşallah allah razı olsun lütfen tüm hamile arkadaşlarım bana dua edin
Canım hep dualarım seninle Allah sana güzel haberler duyursun sen sakin ol stres olma tamam mı ne kanamalar ile bebeklerini kucaklarına alanlar var Allah seninde kucağına sağsalim vaktinde kolaylıkla almanı nasip etsin canım benim Allaha emanet olun bebeğinde sende

Sade maden suyuna limon atıp denedim de gaz sancisindan kıvrandim. Tövbe ettim içmiyorum

Ay valla aynı benim hisler Kahvaltı benim içinde çok fazla zorunluluk. Onda da zorla bişeyler yiyorum. Bu ne kadar sürcek acaba ? Anneliğin niye kutsal olduğunu anladım ya.

Amin Allah razı olsun gerçekten

Ay valla aynı benim hisler Kahvaltı benim içinde çok fazla zorunluluk. Onda da zorla bişeyler yiyorum. Bu ne kadar sürcek acaba ? Anneliğin niye kutsal olduğunu anladım ya.
Ne kadar süreceği şans ilk trimester bitimiyle bulantısı kesilenler de varmış devam edenler de. İnşallah geçer bizimki çabucak

Yooo yoooo hayırr bunu okumadım ki okumadım
Şaka bir yana. Asıl bundan sonra pik yapıyor malesef benim ilk gebelikte kusma olmadı ama bol bol öğürmelerim mide bulantılarım vardı. 12 13 haftada gecti.
Kusma aşırı yaşayan arkadaslarim var. 8 9 10 da daha pik yapıyor. Biri 20. Haftasin da biri 16 hala prilam kullaniyorlar yani tabi her gebelik bir değil. Bakalım inşallah artmadan biter tabi

İlk bebek kızmıydı

Bunu da okumadım yaa napalim başa gelen çekilir sağlıkla gelsinler de. Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın bizimkini de

Zaten böyle giderse prilama basliycam. Giderek daha zor oluyor gerçekten
Hiç kendine eziyet etme başla yaa. Ben kullanmamıştım ama evdeydim. Bir şekilde idare ettim. Kusma olsaydı kullanırdım. Sen çalışan insansın bir de. Senin için çok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…