Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
kızlar dünden beri aşırı mide şişkinliği yaşıyorum arada hafif bulantı midem davul gibi zaten gastrit ve reflü var bende şişkinlik beni çok rahatsız ediyo nefes alamıyorum resmen kıvranıyorum varmı yaşayan bi önerisi olan

Hiç kendine eziyet etme başla yaa. Ben kullanmamıştım ama evdeydim. Bir şekilde idare ettim. Kusma olsaydı kullanırdım. Sen çalışan insansın bir de. Senin için çok zor olur
İşe başlamadan önce evde denerim öyle başlarım zaten. Orda dayanamam. Evdeki gibi dolaptan Bi lokma Bi lokma nerde bulcam da bastircam

Merhaba, nasılsınız simdi?
Ben de Bodrumdayim. Bodrum devlet hastanesi kadın dogumdaki doktor beni baya stres yapmisti bir konuda. Ondan beri oraya gitmemeye çalışıyorum. Umarim suan bebek iyidir
Ben ezgi hanıma gidiyordum hiç stres yaptırmamıştı beni ama özelde ahmet alpaslan Nuhoğlu na gidiyorum hala gözetimfeyiz

Ben öyle zamanlarda haşlanmış sebze ve yayla çorbası gibi mideyi yormayacak şeyler tüketiyorum iyi geliyor .yoğurt yediğimde de çok rahatlıyor midem olabildigince mideyi boş birakmamak gerekiyor.bazen bunlara rağmen midemin düzelmediği oluyor o zaman da prilam alıyorum rahatlatıyor

Merhaba, nasılsınız simdi?
Ben de Bodrumdayim. Bodrum devlet hastanesi kadın dogumdaki doktor beni baya stres yapmisti bir konuda. Ondan beri oraya gitmemeye çalışıyorum. Umarim suan bebek iyidir
Ben ezgi hanıma gidiyordum hiç stres yaptırmamıştı beni ama özelde ahmet alpaslan Nuhoğlu na gidiyorum hala gözetimfeyiz

Merhaba iyi geceler
Bat 24 Hazirandı
Bugün test yaptım kan verdim
Beta 54.21 normal mi
Merhaba ilk değerin düşük olması sağlıksız olduğunu göstermez. İlk değerim 31.4 tü. 2 günde bir aynı saatte kan verin 2 katı artması gerekir. Artarsa normal demektir. Sancılı bir süreç size sabır diliyorum kan vermek onu beklemek stresli oluyor. Güzel haberler alalım inşallah

Merhaba hanımlar bende 6+2 günlük hamileyim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim zaten 4.haftadan sonra tek hissettiğim kasık ağrıları halsizlik ve arada hafif baş dönmesi.Dunden bu yana bunlarda azaldı gibi sizde ne gibi belirtiler oluyor normal mi acaba böyle arada belirti kaybolması endişeleniyorum bazen

Normal bence .benim ilk hamileligimde sadece sürekli uyumak isterdim bazen de tansiyonum düşerdi. Hatta annem çok ozenmisti bana. Kendisinin bir gün geçse bile bulantı ve kusmalari olurmuş sansliydim şükür rahat bir hamilelikti. Şuan da da aynı gidiyor hemen hemen ilk haftalar mide yanması oldu uyku hali bazen da kramplarım oluyor.
Ama riskli bir gebelik olduğu için ben bol bol dinlenmeye çalışıyorum evde o kadar az iş yapıyorum ki .Evin halini görmeniz lazım

Aynı durumdayız bütün gün yatasım var. Çocuklar olunca mecburiyetten kalkıyorum ama

Benim de ilk ama riskli bir gebeliğim var 2 tane çikolata kisti de taşıyorum ister istemez sıkıntı yapıyorum ya ters giden bir durum varsa diye.Kese yi gördük çok şükür ama kalp atışı için gelecek haftaya randevum verildi hiç öyle ağır iş yapmıyor daha çok istirahat ediyorum evim çöplük gibi resmen

Çok geçmiş olsun kaç betayla öğrenmistiniz nasıl ilerledi süreç
Aslımda ben test yaptım sabahki çişimle pozitif oldu sonra bir kaç saat arasıyla yaptım negatif oldu ertesi sabah yine yaptım negatif ama sırtımda bayma falan oldu akşam ertesi sabah birdaha yaptım negatif dedim yediğim içitimden şüpelendim uyku arasında su içtim de seyreldimi çişim desim çokta şey yapmadım yenidir diye düşündüm sonra en son yaptığım gün parmağımın ucu kadar kilodumda kanama vardı tuvalete gittim baya gelmeh regli oluyorcasına gelmeye başladı reglime 3 gün vardı ve pette ve peçeteyle sildiğimde deri parçasına benzer yapılar vardı doltora gittiğimde kimyasal gebelik olduğumu ve sağlıklı değilmiş ondan rahmim tepki verip tutmamış aslında bu güzel bişey tepki vermedi yoksa hastalıklı çocuk olabilir dedi böyleydi sürecim hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra kanama geldi üzücüydü bizim için ama rabbim herzaman yanımızda vardır bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…