Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Önlem amaçlıdır canım sıkma canını ama geçen değerim düştü demiştin onu takip etmediler mi tekrar ?
İnşallah hastanedeyim ve o kadar çok korkuyorum ki onca yıl beklediğim mucizemdi Rabbim bana onca yıl sonra yollamıitı inşallah hala benimle dir bebeğim

Yani işte sabahta doktorların gıcıgına gelmişti bir arkadaş bu doktorlar neden düzgün açıklama yapmıyorlar anlamıyorum..devlet hastanesi mi özel mi?

İnşallah allah razı olsun lütfen tüm hamile arkadaşlarım bana dua edin
Biliyorum zor ama stres yapmamaya çalış kuzum ,içini ferah tut hastanede olmana olumlu bak evde doktor randevusu beklerken için içini yemeyecek istediğin an doktoru görebileceksin öyle düşünmeye calis .Sağlıkla , rahatlıkla kavuştursun Rabbim bebeğine

Teşekkür ederim yazdıklarınız için. Hepimize güzel,sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum

İnşallah bebeğim bana tutunur ben elimden geleni yapacağım doktorlar ne diyorsa
Evet ama stres yapmayın gerçekten. Bir de herkesin hamileliği çok farklı, bünyeye göre değişiyor. Benim arkadaşa doktorlar tüp bebeğe başla dediler arkadaşım yok dedi eve gitti o ay hamile kaldı. Şuan 4 aylık. Kontrollerinizi yapın bir de dua edin ama asla strese girmeyin. Bebeklerimiz bize yazıldıysa öyle böyle kucaklarımıza alacağız. Tabi ki önlemlerimizi alacağız

Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim minnaklarımızı bizlere bağıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…