- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.961
Hiç ona takılmadılar bileÖnlem amaçlıdır canım sıkma canını ama geçen değerim düştü demiştin onu takip etmediler mi tekrar ?
İnşallah hastanedeyim ve o kadar çok korkuyorum ki onca yıl beklediğim mucizemdi Rabbim bana onca yıl sonra yollamıitı inşallah hala benimle dir bebeğimÖnlem amaçlıdır canım sıkma canını ama geçen değerim düştü demiştin onu takip etmediler mi tekrar ?
Yani işte sabahta doktorların gıcıgına gelmişti bir arkadaş bu doktorlar neden düzgün açıklama yapmıyorlar anlamıyorum..devlet hastanesi mi özel mi?İnşallah bebeğim benimle dir yanlız perşembe günü ben çok fazlaca kabızdım böyle 1 buçuk gün lavaboya çıkamadım o gün karnım velim taş gibiydi başka açık kahve iç çamaşırıma leke geldi böyle bir saat ara sıra lavaboda almaya devam etti sonra baktı mor kırmızı sümüksü bir renk kırmızıda diyemiyorum gelmeye başladı acile gittin acil de beni kadın doğum polikliniği ne gönderdi yatış yapıldı sabahında doppler usg yaptılar 5mm kese var dediler sonra 15 gibi tekrar usgye cağırdılar orda usg çekildi ama doktoru yine bana açıklama yapmadı bana sorular sordu kaç haftalıksın keseni ne zaman girdler falan dedi
İnşallah canım benim dua edecem sana Allahım bebeğini bağışlasın inşallahİnşallah hastanedeyim ve o kadar çok korkuyorum ki onca yıl beklediğim mucizemdi Rabbim bana onca yıl sonra yollamıitı inşallah hala benimle dir bebeğim
Devlet hastanesi Bodrum'da doğru düzgün bir servisi yokYani işte sabahta doktorların gıcıgına gelmişti bir arkadaş bu doktorlar neden düzgün açıklama yapmıyorlar anlamıyorum..devlet hastanesi mi özel mi?
Aminnnn Allah'ım razı olsun senden Rabbim sizlerin duasını geri çevirmez iki canlısınİnşallah canım benim dua edecem sana Allahım bebeğini bağışlasın inşallah
Allah size bağışlasın İnşallah.İnşallah hastanedeyim ve o kadar çok korkuyorum ki onca yıl beklediğim mucizemdi Rabbim bana onca yıl sonra yollamıitı inşallah hala benimle dir bebeğim
İnşallah allah razı olsun lütfen tüm hamile arkadaşlarım bana dua edinAllah size bağışlasın İnşallah.
Canım ilçe olduğu için yeterli olmayabilir olanağınız varsa ile gidin normalde de orda mı yaşıyorsunuzDevlet hastanesi Bodrum'da doğru düzgün bir servisi yok
Rabbim bebeğini sana bağışlasınİnşallah allah razı olsun lütfen tüm hamile arkadaşlarım bana dua edin
Canım bu konuda yeterli bilgim yok ama çok daha düşük rakamlarla öğrenip gebeliği gayet güzel devam eden arkadaşlarımız var aramızda .değerden ziyade güzel artması önemli olan .sen içini ferah tut sağlıkla kavuştursun RabbimYardımcı olur musunuz
Biliyorum zor ama stres yapmamaya çalış kuzum ,içini ferah tut hastanede olmana olumlu bak evde doktor randevusu beklerken için içini yemeyecek istediğin an doktoru görebileceksin öyle düşünmeye calis .Sağlıkla , rahatlıkla kavuştursun Rabbim bebeğineİnşallah allah razı olsun lütfen tüm hamile arkadaşlarım bana dua edin
Beni korkutan yoğun kanamamdıBiliyorum zor ama stres yapmamaya çalış kuzum ,içini ferah tut hastanede olmana olumlu bak evde doktor randevusu beklerken için içini yemeyecek istediğin an doktoru görebileceksin öyle düşünmeye calis .Sağlıkla , rahatlıkla kavuştursun Rabbim bebeğine
Çok daha yoğun kanamalar yaşayıp bebeklerini sağlıkla kucağına alanlar oldu canım onlara odaklan stres sana da bebeğine de stres zarar öyle düşünBeni korkutan yoğun kanamamdı
Teşekkür ederim yazdıklarınız için.Progestanı fitil olarak kullanıyorum. Sanırım 12.haftaya kadar da devam edecek günde 3 adet.kalçadan da iğnesini kullanıyorum. Ama benim tüp bebek canım. Sadece halsizlik uyku yapıyor.Ben normal karşılıyorum.Ağızdan alım konusunda da daha fazla yan etkiler olduğunu duymuştum detaylı bilgim yok.Ama progestanı ihmal etme.
İkinci olarak yine şeker konusunu bilmiuorum.bende kilolu bir gebeyim.Hiç kilo almadım henüz. 85/162. Bana şeker yüklemesi falan demedi doktorum.Açlık şekerime bakılmıştı ama. gebelik öğrenilince kese için gittiğimde. Sürekli de uyarıyor ekmeği kes diye.Yani karbonhidratı diyor.Ama bu dört dörtlük mümkün olmuyor.Aa bu arada bana tüp bebek olduğum için sürecin en başından beri 3 beyaz yasaktı.Tam buğday ekmeği yememe izin var sadece o da günde 2 dilim falan. Dediğim gibi bunlar öneriler.tam tamına uyamıyorum ama tabi ki dikkat etmeliyiz.Bana da uyarıda bulundu ama güzel bi şekilde.Gebelik şekeri çıksın istemeyiz, o yüzden düzenli ve dengeli beslen demişti.Sizin anlatımınızla doktorunuzu bende beğenmedim. Siz doktorunuzu değiştirin sanki hiç doktora gitmemiş gibi davranınyeni doktorunuza da fitil olarak kullanıp kullanamayacağınızı sorun progestan hapı.Ayrıca ben kalp atışını 6+6 gibi minicik ufacık duymuştuk.Öyle kese var bebek yok olaylarına da takılmayın.daha erken sizin için.Vajinalden daha iyi görünüyordu benimkisi, ama dediğim gibi o kadar minicik bir kalp sesi vardı ki.Acele etmeyin güzel bir gebelik süreci yaşamanızı dilerim
İnşallah bebeğim bana tutunur ben elimden geleni yapacağım doktorlar ne diyorsaÇok daha yoğun kanamalar yaşayıp bebeklerini sağlıkla kucağına alanlar oldu canım onlara odaklan stres sana da bebeğine de stres zarar öyle düşün
Evet ama stres yapmayın gerçekten. Bir de herkesin hamileliği çok farklı, bünyeye göre değişiyor. Benim arkadaşa doktorlar tüp bebeğe başla dediler arkadaşım yok dedi eve gitti o ay hamile kaldı. Şuan 4 aylık. Kontrollerinizi yapın bir de dua edin ama asla strese girmeyin. Bebeklerimiz bize yazıldıysa öyle böyle kucaklarımıza alacağız. Tabi ki önlemlerimizi alacağızİnşallah bebeğim bana tutunur ben elimden geleni yapacağım doktorlar ne diyorsa
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim minnaklarımızı bizlere bağıslarEvet ama stres yapmayın gerçekten. Bir de herkesin hamileliği çok farklı, bünyeye göre değişiyor. Benim arkadaşa doktorlar tüp bebeğe başla dediler arkadaşım yok dedi eve gitti o ay hamile kaldı. Şuan 4 aylık. Kontrollerinizi yapın bir de dua edin ama asla strese girmeyin. Bebeklerimiz bize yazıldıysa öyle böyle kucaklarımıza alacağız. Tabi ki önlemlerimizi alacağız
Rabbim tez vakitte şifa versin hem sana hem bebeğineİnşallah allah razı olsun lütfen tüm hamile arkadaşlarım bana dua edin
Merhaba sizde de bendeki mide işrenme durumu var ya, siz ne yiyorsunuz acaba?Bana da verdi ama mecbur kalmadıkça içmeyeyim diyorum zorluyorum kendimi. İçtin mi hiç faydası ve bir yan etkisi oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?