- 27 Mart 2025
- 27
- 34
- 3
- 22
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.021
Aminnn inşallah canımİnşallah yakın zamanda bir gebelik yaşarsınız
Neyse yalnız değilmişim en azından.vallahi korkuyorum biri sana gelcez diyecekler diye.Benim de ilk ama riskli bir gebeliğim var 2 tane çikolata kisti de taşıyorum ister istemez sıkıntı yapıyorum ya ters giden bir durum varsa diye.Kese yi gördük çok şükür ama kalp atışı için gelecek haftaya randevum verildi hiç öyle ağır iş yapmıyor daha çok istirahat ediyorum evim çöplük gibi resmen
Öyle gerçekten tuvalete kadar gitsem yoruluyorum. Kimse gelmesin diye dua ediyorum hepNeyse yalnız değilmişim en azından.vallahi korkuyorum biri sana gelcez diyecekler diye.
Yani evi topluyorum ama hep yüzeysel. Bir tane iş yaparsam iki saat oturuyorum
Dediğin gibi vardır bir hayr. Kimyasal sonrası çok insan sağlıklı gebelik elde ediyor. Rabbim yerini en yakın zaman da sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doldursunAslımda ben test yaptım sabahki çişimle pozitif oldu sonra bir kaç saat arasıyla yaptım negatif oldu ertesi sabah yine yaptım negatif ama sırtımda bayma falan oldu akşam ertesi sabah birdaha yaptım negatif dedim yediğim içitimden şüpelendim uyku arasında su içtim de seyreldimi çişim desim çokta şey yapmadım yenidir diye düşündüm sonra en son yaptığım gün parmağımın ucu kadar kilodumda kanama vardı tuvalete gittim baya gelmeh regli oluyorcasına gelmeye başladı reglime 3 gün vardı ve pette ve peçeteyle sildiğimde deri parçasına benzer yapılar vardı doltora gittiğimde kimyasal gebelik olduğumu ve sağlıklı değilmiş ondan rahmim tepki verip tutmamış aslında bu güzel bişey tepki vermedi yoksa hastalıklı çocuk olabilir dedi böyleydi sürecim hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra kanama geldi üzücüydü bizim için ama rabbim herzaman yanımızda vardır bir bildiği
Birisi gönlündeki işaretledi sanırımKızlar ilk bebek kız gelmiş oylamada, kim öğrendi ki bu hafta
Ben normalde de temizlik falan sevmem zaten. Ama mecbur yapılıyordu. Şimdi bahane oldu dokunmuyorum çok bir şeye. Misafir gelcekti eşime kitledim çoğu şeyiBenim de ilk ama riskli bir gebeliğim var 2 tane çikolata kisti de taşıyorum ister istemez sıkıntı yapıyorum ya ters giden bir durum varsa diye.Kese yi gördük çok şükür ama kalp atışı için gelecek haftaya randevum verildi hiç öyle ağır iş yapmıyor daha çok istirahat ediyorum evim çöplük gibi resmen
Bu saydığınız belirtiler vücudun gebeliğe adapte olması, sizin yeterli beslenmeniz ve su içmeyi ihmal etmemeniz durumunda azalacak şeyler. Diğer belirtiler (bulantı, meme ağrısı vs) hormonal olduğu için onların azalması kişileri endişe ettirebiliyor ama onlar da dalgalanma gösterebilen belirtiler.Merhaba hanımlar bende 6+2 günlük hamileyim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim zaten 4.haftadan sonra tek hissettiğim kasık ağrıları halsizlik ve arada hafif baş dönmesi.Dunden bu yana bunlarda azaldı gibi sizde ne gibi belirtiler oluyor normal mi acaba böyle arada belirti kaybolması endişeleniyorum bazen
OlabilirDediğin gibi vardır bir hayr. Kimyasal sonrası çok insan sağlıklı gebelik elde ediyor. Rabbim yerini en yakın zaman da sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doldursun
Birisi gönlündeki işaretledi sanırım
Ben normalde de temizlik falan sevmem zaten. Ama mecbur yapılıyordu. Şimdi bahane oldu dokunmuyorum çok bir şeye. Misafir gelcekti eşime kitledim çoğu şeyi
Ahhaah efsane olay yaBenimki de evde Allah tan. Okulların tatile girmesi benim de işime geldi. Dün iki odayı temziledi. Az önce diyor ev adamı olarak bugün salonu temizleyim
Allah razı olsun gerçekten düşünülmek önemli bu dönemdeAhhaah efsane olay yaŞu hamileliğin bu yanı güzel valla Dün en son seslendim su getirir misin diye, diyokı sen doğurana kadar ben 9 doğurcam
Yaa Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin benimkidenben yaparım ben ederim diyor sağolsun ama bana sağlam tabak bırakmadı mutfağa girince oralar dile geliyor resmenBen normalde de temizlik falan sevmem zaten. Ama mecbur yapılıyordu. Şimdi bahane oldu dokunmuyorum çok bir şeye. Misafir gelcekti eşime kitledim çoğu şeyi
Çok su içiyorum ama nedense kendimi beslenme konusunda yeterli hissetmiyorum iştahım da iyice kapandı kilo veriyorumBu saydığınız belirtiler vücudun gebeliğe adapte olması, sizin yeterli beslenmeniz ve su içmeyi ihmal etmemeniz durumunda azalacak şeyler. Diğer belirtiler (bulantı, meme ağrısı vs) hormonal olduğu için onların azalması kişileri endişe ettirebiliyor ama onlar da dalgalanma gösterebilen belirtiler.
En azından yardımcı olma dıygusu varYaa Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin benimkidenben yaparım ben ederim diyor sağolsun ama bana sağlam tabak bırakmadı mutfağa girince oralar dile geliyor resmen
Eskiler ceketini atsan hamile kalıyordu zaten bide bütün ağır işleri yaparlardi dusunuyorum hep onlarda düşük tehlikesi hiç mi olmuyordu diye ama işte teknolojinin ilerlemesi ve yediğimiz içtiğimiz herşeyde hormonların etkisi ile gebe kalmak artık çok zorlaştı o bebeği dogurana kadar da sürekli ilaç tedavisi ve radyasyona maruz kalmak ta cabası.En azından yardımcı olma dıygusu varYa yardım etmeyecek adamı çekemezdim zaten, eskiler napıyordu anlamıyorum
Açıkcası evet çok kolay hamile kalıyorlardı, tarlada falan çalışarak çocuk doğuyordu. Ben 30 yaşındayım, hani direk isteyince hamile kalamadım, acaba dedim yaşımdan ötürü mü? Arkadaşım daha uzun sürede hamile kaldı falan onunki daha zordu. Neyse sonra baktım çağın sorunu buymuş. Yaşla çok alakası yokmuş. Yediğimiz içtiğimiz işte bir çok şey. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten.Eskiler ceketini atsan hamile kalıyordu zaten bide bütün ağır işleri yaparlardi dusunuyorum hep onlarda düşük tehlikesi hiç mi olmuyordu diye ama işte teknolojinin ilerlemesi ve yediğimiz içtiğimiz herşeyde hormonların etkisi ile gebe kalmak artık çok zorlaştı o bebeği dogurana kadar da sürekli ilaç tedavisi ve radyasyona maruz kalmak ta cabası.
İştah çoğumuzda kesildi maalesef ama yemeye kendimizi zorlamamız gerekiyor, açlıkta daha çok bulanıyor. Sayılı gün, bir şekilde günleri geçirmeye odaklanacağız mecburÇok su içiyorum ama nedense kendimi beslenme konusunda yeterli hissetmiyorum iştahım da iyice kapandı kilo veriyorum
Ac olsan da tok olsan da oluyor bahane çok bizimkinin bulunmasına su anİştah çoğumuzda kesildi maalesef ama yemeye kendimizi zorlamamız gerekiyor, açlıkta daha çok bulanıyor. Sayılı gün, bir şekilde günleri geçirmeye odaklanacağız mecbur
Papatyam sen ne zaman gideceksin bir daha doktora ? Aklıma gelmişken sorayım dedimBi de bugün extra akıntım olmaya başladı. Karnım ağrıyor ıslaklık oluyor korkup lavaboya koşuyorum lekelenme sanıyorum ama şükür ki değil. Progestan sonradan daha fazla akıntı mi yapıyor yoksa gebelik haftası ilerledikce normal olan bi akıntı mi anlamadimbulantı haricinde Bi de mide yanması hissi var ne iyi gelir acaba kızlar? Ayran denedim Bi tık azalttı gibi yanmayı ama sanki alev var midemde bugün iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?