Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Neyse yalnız değilmişim en azından.vallahi korkuyorum biri sana gelcez diyecekler diye.
Yani evi topluyorum ama hep yüzeysel. Bir tane iş yaparsam iki saat oturuyorum

Dediğin gibi vardır bir hayr. Kimyasal sonrası çok insan sağlıklı gebelik elde ediyor. Rabbim yerini en yakın zaman da sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doldursun

Kızlar ilk bebek kız gelmiş oylamada, kim öğrendi ki bu hafta
Birisi gönlündeki işaretledi sanırım

Ben normalde de temizlik falan sevmem zaten. Ama mecbur yapılıyordu. Şimdi bahane oldu dokunmuyorum çok bir şeye. Misafir gelcekti eşime kitledim çoğu şeyi

Bu saydığınız belirtiler vücudun gebeliğe adapte olması, sizin yeterli beslenmeniz ve su içmeyi ihmal etmemeniz durumunda azalacak şeyler. Diğer belirtiler (bulantı, meme ağrısı vs) hormonal olduğu için onların azalması kişileri endişe ettirebiliyor ama onlar da dalgalanma gösterebilen belirtiler.

Ben normalde de temizlik falan sevmem zaten. Ama mecbur yapılıyordu. Şimdi bahane oldu dokunmuyorum çok bir şeye. Misafir gelcekti eşime kitledim çoğu şeyi
Benimki de evde Allah tan. Okulların tatile girmesi benim de işime geldi. Dün iki odayı temziledi. Az önce diyor ev adamı olarak bugün salonu temizleyim

Benimki de evde Allah tan. Okulların tatile girmesi benim de işime geldi. Dün iki odayı temziledi. Az önce diyor ev adamı olarak bugün salonu temizleyim
Ahhaah efsane olay ya Şu hamileliğin bu yanı güzel valla Dün en son seslendim su getirir misin diye, diyokı sen doğurana kadar ben 9 doğurcam

Yaa Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin benimkidenben yaparım ben ederim diyor sağolsun ama bana sağlam tabak bırakmadı mutfağa girince oralar dile geliyor resmen

Çok su içiyorum ama nedense kendimi beslenme konusunda yeterli hissetmiyorum iştahım da iyice kapandı kilo veriyorum

Yaa Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin benimkidenben yaparım ben ederim diyor sağolsun ama bana sağlam tabak bırakmadı mutfağa girince oralar dile geliyor resmen
En azından yardımcı olma dıygusu var Ya yardım etmeyecek adamı çekemezdim zaten, eskiler napıyordu anlamıyorum

En azından yardımcı olma dıygusu var Ya yardım etmeyecek adamı çekemezdim zaten, eskiler napıyordu anlamıyorum
Eskiler ceketini atsan hamile kalıyordu zaten bide bütün ağır işleri yaparlardi dusunuyorum hep onlarda düşük tehlikesi hiç mi olmuyordu diye ama işte teknolojinin ilerlemesi ve yediğimiz içtiğimiz herşeyde hormonların etkisi ile gebe kalmak artık çok zorlaştı o bebeği dogurana kadar da sürekli ilaç tedavisi ve radyasyona maruz kalmak ta cabası.

Açıkcası evet çok kolay hamile kalıyorlardı, tarlada falan çalışarak çocuk doğuyordu. Ben 30 yaşındayım, hani direk isteyince hamile kalamadım, acaba dedim yaşımdan ötürü mü? Arkadaşım daha uzun sürede hamile kaldı falan onunki daha zordu. Neyse sonra baktım çağın sorunu buymuş. Yaşla çok alakası yokmuş. Yediğimiz içtiğimiz işte bir çok şey. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten.

Çok su içiyorum ama nedense kendimi beslenme konusunda yeterli hissetmiyorum iştahım da iyice kapandı kilo veriyorum
İştah çoğumuzda kesildi maalesef ama yemeye kendimizi zorlamamız gerekiyor, açlıkta daha çok bulanıyor. Sayılı gün, bir şekilde günleri geçirmeye odaklanacağız mecbur

İştah çoğumuzda kesildi maalesef ama yemeye kendimizi zorlamamız gerekiyor, açlıkta daha çok bulanıyor. Sayılı gün, bir şekilde günleri geçirmeye odaklanacağız mecbur
Ac olsan da tok olsan da oluyor bahane çok bizimkinin bulunmasına su an benim bi de yanma eklendi onu kesmeye daha çok zorlanmaya başladım. Prilamin yanmaya da faydası oluyor mu acaba. Oluyorsa artık içeceğim günden güne daha kötü olmaya başladı

Bi de bugün extra akıntım olmaya başladı. Karnım ağrıyor ıslaklık oluyor korkup lavaboya koşuyorum lekelenme sanıyorum ama şükür ki değil. Progestan sonradan daha fazla akıntı mi yapıyor yoksa gebelik haftası ilerledikce normal olan bi akıntı mi anlamadim bulantı haricinde Bi de mide yanması hissi var ne iyi gelir acaba kızlar? Ayran denedim Bi tık azalttı gibi yanmayı ama sanki alev var midemde bugün iyice

Papatyam sen ne zaman gideceksin bir daha doktora ? Aklıma gelmişken sorayım dedim
Progestan akıntı yapar. bir de hormonlarımız da değişiyor tabi onun da etkisi var.
Mide yanması için de yediklerimize dikkat etmemiz lazım. Soğuk şeyler iyi geliyor sanırım. Geçen gün benim aşırı midem yanınca karbonatlı su yaptim. Bir tık iyi geldi. Yine de sıkıntı olursa gaviscon veriyorlar diye biliyorum. Evde ne yapılır başka bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…