- 25 Mayıs 2025
- 457
- 545
- 18
- 25
Normalde etkisi var mıdır bilmiyorum ama ben zaten bulantidan bir şey yiyemediğim zamanlarda yanma yaşıyorum prilam içince rahatlayip yemek yiyorum ya geçiyor .ama zaten yanma yapacak gıdalardan da uzak durmaya çalışıyorumAc olsan da tok olsan da oluyor bahane çok bizimkinin bulunmasına su anbenim bi de yanma eklendi onu kesmeye daha çok zorlanmaya başladım. Prilamin yanmaya da faydası oluyor mu acaba. Oluyorsa artık içeceğim günden güne daha kötü olmaya başladı
Benim henüz hiç bulantım olmadı böyle oluncada acaba bende mi problem var bebeğim iyimi diye endişeleniyorumİştah çoğumuzda kesildi maalesef ama yemeye kendimizi zorlamamız gerekiyor, açlıkta daha çok bulanıyor. Sayılı gün, bir şekilde günleri geçirmeye odaklanacağız mecbur
Bence başımıza neler geleceğini bildiğimiz için böyleyizKızlar merhaba benim 2.gebeliğiö bu. Oğluma hamileyken aşıru heyecanlıydım enerjiktim. Bunda böyle hamile olduğu hissetmitoeuö öyle bi heyecanım yok aşırı sakinim bazen diyorum ilk cocuktu diye mi öyle aşırı heyecan vardı sonra haksızlık mı ediyorum bu bebeğe acaba diyorum böyle psikolojim bozuldu
Evet malesef yasla alakali bir durum değil bende zor hamile kaldım tüp bebek tedavisinden geçtim yaşımız büyük değil ona rağmen yumurta rezervi düşüklüğü genç yaşlardan itibaren görülebiliyor eskiler ileri yaş olmasına ragmen hemen hamile kalıyordu şimdi ise 30 yaşta bile korkuyoruz anne olamayacağız diyeAçıkcası evet çok kolay hamile kalıyorlardı, tarlada falan çalışarak çocuk doğuyordu. Ben 30 yaşındayım, hani direk isteyince hamile kalamadım, acaba dedim yaşımdan ötürü mü? Arkadaşım daha uzun sürede hamile kaldı falan onunki daha zordu. Neyse sonra baktım çağın sorunu buymuş. Yaşla çok alakası yokmuş. Yediğimiz içtiğimiz işte bir çok şey. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten.
Benimde öyle. NormalmişşşBi de bugün extra akıntım olmaya başladı. Karnım ağrıyor ıslaklık oluyor korkup lavaboya koşuyorum lekelenme sanıyorum ama şükür ki değil. Progestan sonradan daha fazla akıntı mi yapıyor yoksa gebelik haftası ilerledikce normal olan bi akıntı mi anlamadimbulantı haricinde Bi de mide yanması hissi var ne iyi gelir acaba kızlar? Ayran denedim Bi tık azalttı gibi yanmayı ama sanki alev var midemde bugün iyice
Kaçıncı haftandasın ?Benim henüz hiç bulantım olmadı böyle oluncada acaba bende mi problem var bebeğim iyimi diye endişeleniyorum
6+2 oldukKaçıncı haftandasın ?
Herkeste bir olmuyor bu işler. Mide bulantısı genelde 6 7 den sonra başlıyor. Bazılarının hiç olmuyor. Belki senin hiç olmazo yüzden başlamamıştır
O zaman yakındır her an buraya şey yazabilirsin. Kızlar midem çok kötü prilama başladım6+2 olduk
Evet öyle gerçekten. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Allah herkese nasip etsin evlat sahibi olmayoEvet malesef yasla alakali bir durum değil bende zor hamile kaldım tüp bebek tedavisinden geçtim yaşımız büyük değil ona rağmen yumurta rezervi düşüklüğü genç yaşlardan itibaren görülebiliyor eskiler ileri yaş olmasına ragmen hemen hamile kalıyordu şimdi ise 30 yaşta bile korkuyoruz anne olamayacağız diye
Bende başladıö bugün rahatımO zaman yakındır her an buraya şey yazabilirsin. Kızlar midem çok kötü prilama başladım
Bazen düşünüyorum acaba iğne ve ilaçların etkisi ile belirtileri bastırmış olabilir mi diyeO zaman yakındır her an buraya şey yazabilirsin. Kızlar midem çok kötü prilama başladım
Canom bende en başından beri belirti yok bende acaba normal mi dedim doktorum şanslısın dedi yani kasık ağrısı bel ağrısı hiç olmadı sadece hafif göğüs hassasiyeti var o kadar..ama halsizlik var tabi birde aşırı uyku halim oluyor gözlerimi açamıyorumMerhaba hanımlar bende 6+2 günlük hamileyim öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim zaten 4.haftadan sonra tek hissettiğim kasık ağrıları halsizlik ve arada hafif baş dönmesi.Dunden bu yana bunlarda azaldı gibi sizde ne gibi belirtiler oluyor normal mi acaba böyle arada belirti kaybolması endişeleniyorum bazen
Hala ağrılarınız var mı ya nasıl bir ağrı bende belirti yok bazen tuhaflık bende mi diyorumKızlar ben bebeği solumda hissediyorum, hep ağrı solumda oluyor ama benim bebek sağa tutunmuş doktor dedi
İlaçların etkisi olacağını düşünmüyorum. Ya hiç olmayacak senin. Ya da bundan sonra başlar artıkBazen düşünüyorum acaba iğne ve ilaçların etkisi ile belirtileri bastırmış olabilir mi diye
Progestan 50 mg ve fitil
Oksapar
Coraspin
Folik asit
Dvit 3
Bunların hepsini hergun kullanıyorum
Kasık ağrısı oluyor. Adet olacakmış hissi. Şişkinlik birde. Uyku hali ilaçlardan değildir. Çünkü hiç ilaç kullanmıyorum aşırı uykum geliyorHala ağrılarınız var mı ya nasıl bir ağrı bende belirti yok bazen tuhaflık bende mi diyorum
İlk ağrı ordaydı, şuan çok hafif olursa yani ama solda oluyor. Yoo siz şanslı olanaınız ben araştırdım, %25 te çok rahat geçiyormuş hamilelikHala ağrılarınız var mı ya nasıl bir ağrı bende belirti yok bazen tuhaflık bende mi diyorum
Bende o ağrılar hiç olmadı yani gebe kaldığımız öğrendiğimden beri belirtim yokKasık ağrısı oluyor. Adet olacakmış hissi. Şişkinlik birde. Uyku hali ilaçlardan değildir. Çünkü hiç ilaç kullanmıyorum aşırı uykum geliyor
Bende bi ara şüphelendim hamile mi deilim neden belirtim yok diyeİlk ağrı ordaydı, şuan çok hafif olursa yani ama solda oluyor. Yoo siz şanslı olanaınız ben araştırdım, %25 te çok rahat geçiyormuş hamilelikBenim arkadaşın benimkinden de beter ya bünyeye göre değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?