Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Normalde etkisi var mıdır bilmiyorum ama ben zaten bulantidan bir şey yiyemediğim zamanlarda yanma yaşıyorum prilam içince rahatlayip yemek yiyorum ya geçiyor .ama zaten yanma yapacak gıdalardan da uzak durmaya çalışıyorum

Kızlar merhaba benim 2.gebeliğiö bu. Oğluma hamileyken aşıru heyecanlıydım enerjiktim. Bunda böyle hamile olduğu hissetmitoeuö öyle bi heyecanım yok aşırı sakinim bazen diyorum ilk cocuktu diye mi öyle aşırı heyecan vardı sonra haksızlık mı ediyorum bu bebeğe acaba diyorum böyle psikolojim bozuldu

İştah çoğumuzda kesildi maalesef ama yemeye kendimizi zorlamamız gerekiyor, açlıkta daha çok bulanıyor. Sayılı gün, bir şekilde günleri geçirmeye odaklanacağız mecbur
Benim henüz hiç bulantım olmadı böyle oluncada acaba bende mi problem var bebeğim iyimi diye endişeleniyorum

Bence başımıza neler geleceğini bildiğimiz için böyleyiz niye haksızlık olsun canım. Ben de aşırı sakin geciriyorum ilk gebeligimde fazla heyecanlı ve stresliydim.

Evet malesef yasla alakali bir durum değil bende zor hamile kaldım tüp bebek tedavisinden geçtim yaşımız büyük değil ona rağmen yumurta rezervi düşüklüğü genç yaşlardan itibaren görülebiliyor eskiler ileri yaş olmasına ragmen hemen hamile kalıyordu şimdi ise 30 yaşta bile korkuyoruz anne olamayacağız diye

Benimde öyle. Normalmişşş

Benim henüz hiç bulantım olmadı böyle oluncada acaba bende mi problem var bebeğim iyimi diye endişeleniyorum
Kaçıncı haftandasın ?
Herkeste bir olmuyor bu işler. Mide bulantısı genelde 6 7 den sonra başlıyor. Bazılarının hiç olmuyor. Belki senin hiç olmaz o yüzden başlamamıştır

Evet öyle gerçekten. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Allah herkese nasip etsin evlat sahibi olmayo

Kızlar ben bebeği solumda hissediyorum, hep ağrı solumda oluyor ama benim bebek sağa tutunmuş doktor dedi

O zaman yakındır her an buraya şey yazabilirsin. Kızlar midem çok kötü prilama başladım
Bazen düşünüyorum acaba iğne ve ilaçların etkisi ile belirtileri bastırmış olabilir mi diye
Progestan 50 mg ve fitil
Oksapar
Coraspin
Folik asit
Dvit 3
Bunların hepsini hergun kullanıyorum

Canom bende en başından beri belirti yok bende acaba normal mi dedim doktorum şanslısın dedi yani kasık ağrısı bel ağrısı hiç olmadı sadece hafif göğüs hassasiyeti var o kadar..ama halsizlik var tabi birde aşırı uyku halim oluyor gözlerimi açamıyorum uyku halide içtiğim ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir bence sorun yok tok çevremde belirtisiz gebelik yaşayıp doğuran arkadaşım çok bence ağrı yaşasaydık bu kez de neden var kötü bişey mi diye kendimizi yerdik

Bazen düşünüyorum acaba iğne ve ilaçların etkisi ile belirtileri bastırmış olabilir mi diye
Progestan 50 mg ve fitil
Oksapar
Coraspin
Folik asit
Dvit 3
Bunların hepsini hergun kullanıyorum
İlaçların etkisi olacağını düşünmüyorum. Ya hiç olmayacak senin. Ya da bundan sonra başlar artık şanslı gebelik geçirenlerden olabilirsin. Bebisler sağlıklı olsun da. Bu zamanlar öyle böyle geçer gider

Hala ağrılarınız var mı ya nasıl bir ağrı bende belirti yok bazen tuhaflık bende mi diyorum
Kasık ağrısı oluyor. Adet olacakmış hissi. Şişkinlik birde. Uyku hali ilaçlardan değildir. Çünkü hiç ilaç kullanmıyorum aşırı uykum geliyor

Hala ağrılarınız var mı ya nasıl bir ağrı bende belirti yok bazen tuhaflık bende mi diyorum
İlk ağrı ordaydı, şuan çok hafif olursa yani ama solda oluyor. Yoo siz şanslı olanaınız ben araştırdım, %25 te çok rahat geçiyormuş hamilelik Benim arkadaşın benimkinden de beter ya bünyeye göre değişiyor

Kasık ağrısı oluyor. Adet olacakmış hissi. Şişkinlik birde. Uyku hali ilaçlardan değildir. Çünkü hiç ilaç kullanmıyorum aşırı uykum geliyor
Bende o ağrılar hiç olmadı yani gebe kaldığımız öğrendiğimden beri belirtim yok sadece aşırı uykum geliyor sürekli yatmaktan da sıkıldım benimde daha önce gebelik kayıplarım olduğu için öğrendiğimden beri evde yatıyorum işleri yemeği saolsun eşim yapıyor ilk üç ay dikkat edeyim dedim ama sıkıldımda bir aydır toplasam 3 4 defa dışarı cıkmısımdır

Bende bi ara şüphelendim hamile mi deilim neden belirtim yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…