Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    58
Vallahi benimde kafamı karıştırdın bilemedim

Ay bunları bazısı var bazısı yok bende ekşi tuzlu tatlı hiçbirini aramıyorum ayaklarım üşümüyor tam tersi sıcaklıyorum yüzümde bir iki sivilce çıkıp söndü cildim aynı bulantı iki defa oldu genelde sabah kalp atışı 147 çıktı ay bunları yazdım ki cinsiyet belli olunca bakarım tekrar

Benim 2 kez oldu lekelenme. Şu an yok ama olur mu olmaz mı bilemeyiz ki.. Ben zaten hoplayıp zıplayamam farkindayim riskliyiz senelik Bi kez o da birkaç gün denize gidiyoruz tatil bu benim için. Çok aksiyon seven Bi tip degilim emekli gibi tatil yapıyorum denize gir kaldığın yere dön, yürüyüş yap geri dön şeklinde zaten benim kafa dinleme anlayışım

Ben sürekli tuzlu şeyler istiyorum, ayaklarım yaz sıcağında buz gibi ilginç bir şekilde, yüzümde hiçbir değişim yok sivilce problemim zaten yoktu ama ekstra bir güzelleşme de olmadı, bulantım pek olmuyor olduğunda ilk uyandığımda oluyor ağzıma bir iki lokma atınca geçiyor, kalp atışı 138 bakalım cinsiyetleri ne bu bebişlerin

Tesekkur ederim deniycem esimi ikna edebilirsem yüzük testini geçen yıl arkadaşım yapmıştı ona göre ilk çocuk erkek çıktı

Kız hoplama zıplama derken geziyorlar nebilim normal hayatlarına devam hamile değilmiş gibi hareket edenler onlara imreniyoruz ne yazıl ki biz riskliyiz ben ayakta 5 dk dursam hemen oturayım diyorum

Onu da yapıyorum yine aynı. Bu kadar canı tatlı biri değilimdir aslında. Aksine herseyi sırtlanan biriyim her konuda. Şimdi kendi kendime bile tuhaf geliyorum böyle şeyler hissettiğim jcin
Bebeğin konumu ile alakalı bence biraz daha aşağıda olabilir. Öyle olunca daha rahatsız hissediyor insan.
Bende mesela sanki 9 aylık hamile gibi yürüyorum.alt karnımda bir dolgunluk hissediyorum

Çok geçmiş olsun. Kızıma gebeliğimde de reflü geldi gitti ilerleyen dönemlerde tekrar geldi. Mide koruyucuyu ilk tercih vermez ama gaviscon kullanılabilir.

Kızlar bu arada benim lazer yaptığım yerlerde kıllar çıktı. Ben ağda yaptım. Kıllar dahada sert çıktı eskiden böyle olmazdı. Jiletle alınmış gibi. Bu tarz sorun yaşayan var mı?
Henüz dikkat etmedim ama zaten lazere giderken de bu muhabbet oluyordu. Hamilelikle beraber yeniden çıkanlar oluyormuş diye

Seninkini kız hissediyorum ben bakalım ne çıkacak

Tesekkur ederim deniycem esimi ikna edebilirsem yüzük testini geçen yıl arkadaşım yapmıştı ona göre ilk çocuk erkek çıktı
Ben yüzük testine nedense biraz inanıyorum benim annemin düşüklerini bile gösterdi enerjisel bir şey sanırım benim 2 erkek çıkıyor üçte duruyor. Bu adam bu kadar kız kız diye tutturursa olacağı bu tabi Bu arada eşimin hisleri aşırı güçlü benim hamile olduğumu da o hissetti ve bana zorla test yaptırdı bu yüzden regl günümden önce öğrendim o da erkek hissediyor

Kızlar bu arada benim lazer yaptığım yerlerde kıllar çıktı. Ben ağda yaptım. Kıllar dahada sert çıktı eskiden böyle olmazdı. Jiletle alınmış gibi. Bu tarz sorun yaşayan var mı?
Henüz dikkat etmedim ama zaten lazere giderken de bu muhabbet oluyordu. Hamilelikle beraber yeniden çıkanlar oluyormuş diye
Bebeğin konumu ile alakalı bence biraz daha aşağıda olabilir. Öyle olunca daha rahatsız hissediyor insan.
Bende mesela sanki 9 aylık hamile gibi yürüyorum.alt karnımda bir dolgunluk hissediyorum
Ben sorduğumda konumu iyi demişti ama bilmiyorum belki bu da bi sebeptir Ben unutup hızlı gidersem öyle rahatsız oluyorum. Yoksa bariz Bi rahatsızlık yok yururken

Çok geçmiş olsun. Kızıma gebeliğimde de reflü geldi gitti ilerleyen dönemlerde tekrar geldi. Mide koruyucuyu ilk tercih vermez ama gaviscon kullanılabilir.
Mide koruyucu normalde bile pek önerilmiyor diyorlar. Hamilelikte hiç cesaret edemem zaten. Gaviscon daha masum geliyor zaten. Teşekkür ederim

Bu kadar sert çıkmasını beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…