- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.141
Bende aynı durumdayım 1 buçuk yıl lazere gittigime bin şahit isterKızlar bu arada benim lazer yaptığım yerlerde kıllar çıktı. Ben ağda yaptım. Kıllar dahada sert çıktı eskiden böyle olmazdı. Jiletle alınmış gibi. Bu tarz sorun yaşayan var mı?
Vallahi benimde kafamı karıştırdın bilemedimKalp atış hızını bilmiyorum onu dışında saydıklarının hepsi bende çifter çiftercildim hem genel olarak güzelleşti hem de bi tane sivilce çıktı canımın çektiği tat saatten saate değişiyor bulantı sabah pik yapıyor ama gün içinde de sürekli var ayaklar corapla yanıyor çorapsız üşüyor benimki ne
Aynen bende keşke gitmeseydim diyorumBende aynı durumdayım 1 buçuk yıl lazere gittigime bin şahit ister
Ay bunları bazısı var bazısı yok bende ekşi tuzlu tatlı hiçbirini aramıyorumBu süreçte öğrendiğim bazı belirtiler şunlar:
Eğer canınız tuzlu-tatlı şeyler çekiyorsa erkek, ekşi çekiyorsa kız
Ayaklarınız üşüyorsa erkek
Vücut kılları arttıysa erkek, azaldıysa kız
Yüzde sivilce çıktıysa kız, cilt güzelleşiyorsa erkek
Sabah bulantısı varsa erkek, gün içinde sürekli bulantı varsa kız
Kalp atış hızı 140 altıysa erkek 140 üstüyse kız
Benim tüm belirtiler erkeğe çıkıyor ama eşim kız çocuk hastası erkek olursa adam resmen üzülecek o yüzden kız olsun istiyorum
Benim 2 kez oldu lekelenme. Şu an yok ama olur mu olmaz mı bilemeyiz ki.. Ben zaten hoplayıp zıplayamam farkindayim riskliyizAkıntın kanaman bittiyse gir tabi bana bakma ben yaşadıklarımdan ötürü girmem diyorum baksana bir aydır tıkıldım evdeokulun son 3 haftası gitmedim bir arkadaşım vardı onunda düşükleri olmuştu sonradan bebeği oldu sağlıkla tabi ama hep şey derdi herkes gebeliğinde hopluyor zıplıyor bizde böyle bakıyoruz herkesin gebeliği ne yazık ki aynı olmuyor yapacak bişey yok
Ben sürekli tuzlu şeyler istiyorum, ayaklarım yaz sıcağında buz gibi ilginç bir şekilde, yüzümde hiçbir değişim yok sivilce problemim zaten yoktu ama ekstra bir güzelleşme de olmadı, bulantım pek olmuyor olduğunda ilk uyandığımda oluyor ağzıma bir iki lokma atınca geçiyor, kalp atışı 138 bakalım cinsiyetleri ne bu bebişlerinAy bunları bazısı var bazısı yok bende ekşi tuzlu tatlı hiçbirini aramıyorumayaklarım üşümüyor tam tersi sıcaklıyorum yüzümde bir iki sivilce çıkıp söndü cildim aynı bulantı iki defa oldu genelde sabah kalp atışı 147 çıktı ay bunları yazdım ki cinsiyet belli olunca bakarım tekrar
Tesekkur ederim deniycem esimi ikna edebilirsemYüzük testi için saçımdan bir adet alıp yüzüğü bu saç teline geçirdi eğer yüzük ileri geri gidiyorsa erkek daire çiziyorsa kız.
Tuz testi: haberim yokken kafama tuz serpmiş. Elimizi ilk burnumuza götürürsek erkek ağzımıza götürürsek kız demekmiş
Makas bıçak testi: iki farklı kırlent altına birine makas birine bıçak koymuşlar seç birini otur dediler bıçağa oturmuşum bıçak erkek makas kız denemesi bedava
Kız hoplama zıplama derken geziyorlar nebilim normal hayatlarına devam hamile değilmiş gibi hareket edenler onlara imreniyoruz ne yazıl ki biz riskliyiz ben ayakta 5 dk dursam hemen oturayım diyorumBenim 2 kez oldu lekelenme. Şu an yok ama olur mu olmaz mı bilemeyiz ki.. Ben zaten hoplayıp zıplayamam farkindayim riskliyizsenelik Bi kez o da birkaç gün denize gidiyoruz tatil bu benim için. Çok aksiyon seven Bi tip degilim emekli gibi tatil yapıyorum denize gir kaldığın yere dön, yürüyüş yap geri dön şeklinde zaten benim kafa dinleme anlayışım
Bebeğin konumu ile alakalı bence biraz daha aşağıda olabilir. Öyle olunca daha rahatsız hissediyor insan.Onu da yapıyorum yine aynı. Bu kadar canı tatlı biri değilimdir aslında. Aksine herseyi sırtlanan biriyim her konuda. Şimdi kendi kendime bile tuhaf geliyorum böyle şeyler hissettiğim jcin
Çok geçmiş olsun. Kızıma gebeliğimde de reflü geldi gitti ilerleyen dönemlerde tekrar geldi. Mide koruyucuyu ilk tercih vermez ama gaviscon kullanılabilir.Ayy bunu okuyunca aklıma geldi ben normalde de gastrit için arada ilaç kullanıyorum yani kronik bir sorunum var. Reflu arada yaşıyordum. Mide koruyucu ve gaviscon eksik olmaz evimdezaten dokunan şeyleri yıllardır yaşayarak öğrendiğim için yememeye çalışıyorum dikkat ediyorum o nedenle ataklarim çoğunlukla stres kaynaklı olurdu. Yemekten sonra oturma kısmına da yıllardır dikkat ediyorum. Zaten bulantim oldugu icin az yiyorum.. Belki bu hormonlar benim bu sorunumu iyice gün yüzüne çıkarmıştır sizinkinin iyi duruma gelmesine sevindim, darısı başıma
Henüz dikkat etmedim ama zaten lazere giderken de bu muhabbet oluyordu. Hamilelikle beraber yeniden çıkanlar oluyormuş diyeKızlar bu arada benim lazer yaptığım yerlerde kıllar çıktı. Ben ağda yaptım. Kıllar dahada sert çıktı eskiden böyle olmazdı. Jiletle alınmış gibi. Bu tarz sorun yaşayan var mı?
Seninkini kız hissediyorum ben bakalım ne çıkacakBen sürekli tuzlu şeyler istiyorum, ayaklarım yaz sıcağında buz gibi ilginç bir şekilde, yüzümde hiçbir değişim yok sivilce problemim zaten yoktu ama ekstra bir güzelleşme de olmadı, bulantım pek olmuyor olduğunda ilk uyandığımda oluyor ağzıma bir iki lokma atınca geçiyor, kalp atışı 138 bakalım cinsiyetleri ne bu bebişlerin
Ben yüzük testine nedense biraz inanıyorum benim annemin düşüklerini bile gösterdi enerjisel bir şey sanırım benim 2 erkek çıkıyor üçte duruyor. Bu adam bu kadar kız kız diye tutturursa olacağı bu tabiTesekkur ederim deniycem esimi ikna edebilirsemyüzük testini geçen yıl arkadaşım yapmıştı ona göre ilk çocuk erkek çıktı
Henüz dikkat etmedim ama zaten lazere giderken de bu muhabbet oluyordu. Hamilelikle beraber yeniden çıkanlar oluyormuş diyeKızlar bu arada benim lazer yaptığım yerlerde kıllar çıktı. Ben ağda yaptım. Kıllar dahada sert çıktı eskiden böyle olmazdı. Jiletle alınmış gibi. Bu tarz sorun yaşayan var mı?
Ben sorduğumda konumu iyi demişti ama bilmiyorum belki bu da bi sebeptirBebeğin konumu ile alakalı bence biraz daha aşağıda olabilir. Öyle olunca daha rahatsız hissediyor insan.
Bende mesela sanki 9 aylık hamile gibi yürüyorum.alt karnımda bir dolgunluk hissediyorum
Ağustosun ilk haftalarında belli olur çok heyecanlı offffSeninkini kız hissediyorum ben bakalım ne çıkacak
Mide koruyucu normalde bile pek önerilmiyor diyorlar. Hamilelikte hiç cesaret edemem zaten. Gaviscon daha masum geliyor zaten. Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Kızıma gebeliğimde de reflü geldi gitti ilerleyen dönemlerde tekrar geldi. Mide koruyucuyu ilk tercih vermez ama gaviscon kullanılabilir.
Bu kadar sert çıkmasını beklemiyordumHenüz dikkat etmedim ama zaten lazere giderken de bu muhabbet oluyordu. Hamilelikle beraber yeniden çıkanlar oluyormuş diye
Ben sorduğumda konumu iyi demişti ama bilmiyorum belki bu da bi sebeptirBen unutup hızlı gidersem öyle rahatsız oluyorum. Yoksa bariz Bi rahatsızlık yok yururken
At bakalım ultrason görüntüsünüKızlar benim ramziye göre erkek, belirtiler çift çift sizce benim ne olur :) His var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?