Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    57
Ahhaa senin zaten genel mide sorunların vardı. Şimdi pik yapmıştır. Yine doktoruna sor tabi ama gebelikte te gaviscon veriyorlar.

Ya öyle düşünme ihtimaline karşı sonradan yanına not ekledim merak ettim diye

Hamilelik rahat geçiyorsa erkekmiş , öyle diyorlar. Bazıları dümdüz yaşadık, oğlandı diyorlar

Benim de geç döllenme oldu. Normalde şuan 5+1 olmam lazım ama 4+2 oldu. Bu ay 20. Gün yumurtlama gördüm. Doktora da buna göre gitmeyi planlıyorum inşallah. Direkt 7+ larda gidicem.

İkili testte çok fazla yanlış sonuçlar alan tanıdıklarım oldu o yüzden korkuyorum açıkçası hamileliğimi zehir etmek istemiyorum
Yani tabiki herkesin kendi bileceği bir şey ama ikili testte vs. Bir sıkıntı çıkınca aldıracaksa yapılması daha mantıklı. Aşırı yanlış sonuçlar geliyor. Gebeler strese giriyor. Ablama da dedim yaptırma diye. Yaşından dolayı riskli çıktı. Sonra başka doktorlar vs. Yeğenim çok sağlıklı doğdu.
Ben nasipse hiç bir şey yaptırmayı düşünmüyorum. Eğer doktorlar USG lerde sıkıntılı bir durum görürse fetal DNa nipty testi falan yaptırırım. Başka türlü hiç strese girmeyi düşünmüyorum şimdilik.

Bu arada bulantılar falan bence yapısal. Cinsiyetle alakası yok. Bir arkadaşım şuan hamile. 2. Oğlu olacak. İki gebelikte te su içerken bile kustu.

Bende aynı şekilde düşünüyorum sorun çıksa bile aldırmayı düşünmediğimden yaptırmak mantıksız geliyor

Kasık ağrısı oluyor. Adet olacakmış hissi. Şişkinlik birde. Uyku hali ilaçlardan değildir. Çünkü hiç ilaç kullanmıyorum aşırı uykum geliyor
şişkinlik midedemi bende ondan muzdaribim birşey yemeye korkuyorum inanki öyle bir şişiyor ki midem nefes alamıyorum resmen

Yaaa benimde aynı sat 21 Mayıs, benim 1500 ü geçince beta alttan görünmüştü, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…