Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    57
Vallahi benimde kafamı karıştırdın bilemedim

Aaa dusukler de dahil diye hesap edersem benim kız o zaman bende erkek-kiz-erkek çıktı defalarca yaptık aynı. Benim eşim birsey hissetmiyorum diyor ama onun da hisleri kuvvetli. Beni etkilememek için bile söylemiyor olabilir cinsiyet belli olunca Bi itiraf gelecek bence

Erkekler daha iyi hissediyor biz anaları olarak hissedemiyoruz

Kızlar benim ramziye göre erkek, belirtiler çift çift sizce benim ne olur :) His var mı
Domdom hatırladım ben senin ultrason görüntünü ama ramzi bebeğin kese içerisindeki konumuna göre belirlenen bir teori değil miydi. Kese sağdaysa hepimizin sağda şuan o zaman hepimizin erkek

Domdom hatırladım ben senin ultrason görüntünü ama ramzi bebeğin kese içerisindeki konumuna göre belirlenen bir teori değil miydi. Kese sağdaysa hepimizin sağda şuan o zaman hepimizin erkek
Ya ben en sonkinden foto almadım, bebek kesenin sağındaydı onu hatırladım. Devlete gittik foto vermediler. Ben kese içinde bakıyorum zaten bebeğe Kese içinde ultrasona göre solda benimki. Ama zaten ben inanmıyorum fjfk

Neyse foto aldığında yorumlarız Ama bulantı olayı da yalan bence çünkü annem ve teyzem hamileyken 9 ay hastanede yatmışlar kusmadan dolayı birinin kız birinin erkek olmuş bebeği

Benim kesem tam ortada duruyor ultrasonu ne sağa ne sola götürmüyor doktorum son ultrason görüntüsünü atacağım benimki ne oluyor teoriye göre

Neyse foto aldığında yorumlarız Ama bulantı olayı da yalan bence çünkü annem ve teyzem hamileyken 9 ay hastanede yatmışlar kusmadan dolayı birinin kız birinin erkek olmuş bebeği
Ben çok arastırdım, hatta instadan parayla baktıranlar varmış Tutmayanda çokmuş. Belirtiler sallama ya. Hatta yuvarlak kese kızmış, arkadaşın yusyuvarlak erkek çıktı.

Kese şekli doktor probu nasıl tutarsa ona göre değişiyor benim bir güne ait iki görüntüde birinde fasulye gibi birinde yuvarlak kese şeklinden yapılan yoruma çok inanmayın o yüzden
Yok canım inanmıyorum zaten benim tüm görüntülerde yuvarlak aaa ben baya dikkat etti. Probu farklı açılardan da tuttu hep yuvarlaktı canım ya kişiden kişiye değişiyor ben zaten inanmıyorum yuvarlak olunca kız diğeri erkek falan değişir bu bunlar hurafe maksat muhabbet olsun

Evet aşkım aynen öyle bende hiçbirine inanmıyorum herkeste farklı bişeyler çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…