Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Ayrıca gezmeli değil ama şöyle denize girip eve dönmeli sakin Bi tatil de mi yasak dedi doktor sana? Yaşadığın yerden kısa mesafeyle gidilebilecek yer olsa
Yaşadım yer görev gereği Siirt ama memleketim Mersin gidecektim yolculuğa izin vermedi ya daha önce çok düşüklerim oldu Oyüzden denize gir diyemiyorlar bana riskli gebelik kategorisindeyim direkt ilk üç ay gitme bir yere dedi doktor gidersem ağustosta gideceğim inşallah ama denize girmem seneye yazın bebişimle gireriz inşallah

Tabiki canım bunlar geçici şeyler bende şaka yapıyorum burası da iyi ki var en azından yazıyorum sorunlarımızı Allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin benimkini de
Aminnn cumlemize burası da olmasa kafayı yiyebiliriz bazı konularda gercekten Bi de muhabbet güzel oluyor gülüyoruz enerjimiz tutuyor ya o yüzden yazıyorum, maşallah güzel bi grup olduk

Beni anlatıyorsun resmen dün ve bugün dışında hep böyleyim bende gece uyuyamaz sabahları da Ağrı'da kalkamaz oluyordum gün içinde rahat geçiyor ama
Heh valla aynı. Gün içinde daha iyiyim gerçekten. Yatınca iyi olmak gerekir normalde ama ben tam tersiyim diye garipsemistim. Olabiliyormus demek ki böyle benzer şeyler yaşayanlari görünce insan rahatlıyor Bi terslik yok demek ki baskalarinda da oluyor o zaman normal diyor

demekki normal bir gebelik geçiriyoruz Allah in izniyle

Anladım canım yol da uzun ordan tabi. Bana Dr denize girebilirsin demişti. Kurtajimi da o yaptı. Lekelenme ilk kez gördüğümde panikle gitmiştim. O gün konuştuk. Yer ayirtmistik o yüzden sordu eşim. Girebilirsin dedi bana. Bilmiyorum güvendim Dr a açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…