- 3 Ocak 2021
- 5.440
- 1.889
- 123
Tabi canım Kişisel tercih ben diğer düşüklerde girmiştim kendimi suçlu hissettim birde doktor enfeksiyon olasılığı artar deyince düşüklere bağlı olarak girme diyor ki gir desede girmezdimAnladım canım yol da uzun ordan tabi. Bana Dr denize girebilirsin demişti. Kurtajimi da o yaptı. Lekelenme ilk kez gördüğümde panikle gitmiştim. O gün konuştuk. Yer ayirtmistik o yüzden sordu eşim. Girebilirsin dedi bana. Bilmiyorum güvendim Dr a açıkçası
Sizin şu rahat hamileliğiniz de bana öyle hissettirdiBen kız istiyorum da eşim hiç fark etmez diyorçevremdeki herkes erkek diyor annem kuzu gördüm rüyamda erkek diyor kimde gördüyse erkek çıkmış bilmiyorum
Foto atarım sonra yorumdan etkilenirim diye atamıyorumEski bilim adamıguya yüzde 97 tutuyormuş
Yüzük testi yapıp onun doğru çıktığını söyleyen de çokOo yanlış ben cok arastırdım bunu. O sağı solu karıstırıyor
Çin içinde oyle dıyorlar ama okumuştum bir doktor deney yapmış yüzde 50 çıkmışFoto atarım sonra yorumdan etkilenirim diye atamıyorum
Yüzük testi yapıp onun doğru çıktığını söyleyen de çokbilimsellik yönü eksilerde ama tabiki
Benim annem bana tüm bu bilimsel testleri yaptıFoto atarım sonra yorumdan etkilenirim diye atamıyorum
Yüzük testi yapıp onun doğru çıktığını söyleyen de çokbilimsellik yönü eksilerde ama tabiki
Ramziye göre kız ama ben erkek mi hissediyorum diyorsun canımSizin şu rahat hamileliğiniz de bana öyle hissettirdi
EvetRamziye göre kız ama ben erkek mi hissediyorum diyorsun canım
Hadi bakalım ay aşırı merak ettim şuan
Yarın gitcez yer ayirttik ailecek herkes hazır valla. Yol 2 saat civari ona da sıkıntı olmaz dedi. Yarın yine sorarım tabi ama cevabını biliyorumTabi canım Kişisel tercih ben diğer düşüklerde girmiştim kendimi suçlu hissettim birde doktor enfeksiyon olasılığı artar deyince düşüklere bağlı olarak girme diyor ki gir desede girmezdim
Hasi İnşallahHadi bakalım ay aşırı merak ettim şuanerkekse 11 12 haftada gösteriyor kendimi diyorlar benim muhtemelen ağustosun ilk iki haftasında belli olur cinsiyet
Zaten ihtimal kendi içinde yüzde 50Çin içinde oyle dıyorlar ama okumuştum bir doktor deney yapmış yüzde 50 çıkmış
Aynen yani o zaman aynı yaşta, aynı ayda hamile kalan tüm kadınlar aynı cinsiyeti dogurmus oluyorZaten ihtimal kendi içinde yüzde 50
Çok eğlenceli Yaa anlatsan biz de yapsakBenim annem bana tüm bu bilimsel testleri yaptıyüzük testi tuz testi, makas ve bıçak testi maşallah her tuşa bastık
Benim arkadaş tam tersiydi erkek çıktı onunBu süreçte öğrendiğim bazı belirtiler şunlar:
Eğer canınız tuzlu-tatlı şeyler çekiyorsa erkek, ekşi çekiyorsa kız
Ayaklarınız üşüyorsa erkek
Vücut kılları arttıysa erkek, azaldıysa kız
Yüzde sivilce çıktıysa kız, cilt güzelleşiyorsa erkek
Sabah bulantısı varsa erkek, gün içinde sürekli bulantı varsa kız
Kalp atış hızı 140 altıysa erkek 140 üstüyse kız
Benim tüm belirtiler erkeğe çıkıyor ama eşim kız çocuk hastası erkek olursa adam resmen üzülecek o yüzden kız olsun istiyorum
Akıntın kanaman bittiyse gir tabi bana bakma ben yaşadıklarımdan ötürü girmem diyorum baksana bir aydır tıkıldım evdeYarın gitcez yer ayirttik ailecek herkes hazır valla. Yol 2 saat civari ona da sıkıntı olmaz dedi. Yarın yine sorarım tabi ama cevabını biliyorumen kötü ayaklarımı sokar yürür donerim napim evde kendimi dinliyorum böyle daha çok sıkıldım. Zaten 1 hafta sonra da işe başlamam gerekiyor iznim bitiyor. Yavaş yavaş hareketlerimi arttırmam lazım. 1 haftadır evdeyim. Bi dün çıktım mecburi o da yine bu kadar yol yaptım döndüm
Yüzük testi için saçımdan bir adet alıp yüzüğü bu saç teline geçirdi eğer yüzük ileri geri gidiyorsa erkek daire çiziyorsa kız.Çok eğlenceli Yaa anlatsan biz de yapsakyat yat sıkıldım eğlence çıkar
Kalp atış hızını bilmiyorum onu dışında saydıklarının hepsi bende çifter çifterBu süreçte öğrendiğim bazı belirtiler şunlar:
Eğer canınız tuzlu-tatlı şeyler çekiyorsa erkek, ekşi çekiyorsa kız
Ayaklarınız üşüyorsa erkek
Vücut kılları arttıysa erkek, azaldıysa kız
Yüzde sivilce çıktıysa kız, cilt güzelleşiyorsa erkek
Sabah bulantısı varsa erkek, gün içinde sürekli bulantı varsa kız
Kalp atış hızı 140 altıysa erkek 140 üstüyse kız
Benim tüm belirtiler erkeğe çıkıyor ama eşim kız çocuk hastası erkek olursa adam resmen üzülecek o yüzden kız olsun istiyorum
Umarım benimde tersi çıkar cinsiyet partisi yapacağız eşimin suratı düşerse rezil olmaktan korkuyorumBenim arkadaş tam tersiydi erkek çıktı onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?