Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    58
Tabi canım Kişisel tercih ben diğer düşüklerde girmiştim kendimi suçlu hissettim birde doktor enfeksiyon olasılığı artar deyince düşüklere bağlı olarak girme diyor ki gir desede girmezdim

Tabi canım Kişisel tercih ben diğer düşüklerde girmiştim kendimi suçlu hissettim birde doktor enfeksiyon olasılığı artar deyince düşüklere bağlı olarak girme diyor ki gir desede girmezdim
Yarın gitcez yer ayirttik ailecek herkes hazır valla. Yol 2 saat civari ona da sıkıntı olmaz dedi. Yarın yine sorarım tabi ama cevabını biliyorum en kötü ayaklarımı sokar yürür donerim napim evde kendimi dinliyorum böyle daha çok sıkıldım. Zaten 1 hafta sonra da işe başlamam gerekiyor iznim bitiyor. Yavaş yavaş hareketlerimi arttırmam lazım. 1 haftadır evdeyim. Bi dün çıktım mecburi o da yine bu kadar yol yaptım döndüm

Bu süreçte öğrendiğim bazı belirtiler şunlar:
Eğer canınız tuzlu-tatlı şeyler çekiyorsa erkek, ekşi çekiyorsa kız
Ayaklarınız üşüyorsa erkek
Vücut kılları arttıysa erkek, azaldıysa kız
Yüzde sivilce çıktıysa kız, cilt güzelleşiyorsa erkek
Sabah bulantısı varsa erkek, gün içinde sürekli bulantı varsa kız
Kalp atış hızı 140 altıysa erkek 140 üstüyse kız
Benim tüm belirtiler erkeğe çıkıyor ama eşim kız çocuk hastası erkek olursa adam resmen üzülecek o yüzden kız olsun istiyorum

Benim arkadaş tam tersiydi erkek çıktı onun

Akıntın kanaman bittiyse gir tabi bana bakma ben yaşadıklarımdan ötürü girmem diyorum baksana bir aydır tıkıldım evde okulun son 3 haftası gitmedim bir arkadaşım vardı onunda düşükleri olmuştu sonradan bebeği oldu sağlıkla tabi ama hep şey derdi herkes gebeliğinde hopluyor zıplıyor bizde böyle bakıyoruzherkesin gebeliği ne yazık ki aynı olmuyor yapacak bişey yok

Çok eğlenceli Yaa anlatsan biz de yapsak yat yat sıkıldım eğlence çıkar
Yüzük testi için saçımdan bir adet alıp yüzüğü bu saç teline geçirdi eğer yüzük ileri geri gidiyorsa erkek daire çiziyorsa kız.
Tuz testi: haberim yokken kafama tuz serpmiş. Elimizi ilk burnumuza götürürsek erkek ağzımıza götürürsek kız demekmiş
Makas bıçak testi: iki farklı kırlent altına birine makas birine bıçak koymuşlar seç birini otur dediler bıçağa oturmuşum bıçak erkek makas kız denemesi bedava

Kalp atış hızını bilmiyorum onu dışında saydıklarının hepsi bende çifter çifter cildim hem genel olarak güzelleşti hem de bi tane sivilce çıktı canımın çektiği tat saatten saate değişiyor bulantı sabah pik yapıyor ama gün içinde de sürekli var ayaklar corapla yanıyor çorapsız üşüyor benimki ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…