Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    57
Düşük olsa durmazdı kanama diye biliyorum..ama bir an önce muayene etsinler seni canım yani kese varmı bebek ne durumda bilgi almaya çalış kanamanda durmuş çok şükür
Kanama dün gece durdu sabah sadece leke gibi idi kahve ilk geldiğim gün kese gördü usg de cuma günü iki kez usg Doppler baktılar tabi onun üstüne dün akşama kadar yoğun kanamam olmuştu

Geçmiş olsun canım.
Bence düşme olsaydı kanama durmazdı. Sıkı sıkı tutunmustur artk inşallah.
Bebegin yeri nasıl ondan dolayı mı kanama oldu acaba kadın doğumcu ne diyor
İlk öğrendiğimizde doktor yeri çok iyi rahme çok güzel tutunmuş demişti rahim duvarında gayet istediğimiz kalınlıkta dedi doktorum tabi o ilk muayene öğrenme olayım ta haziran 10 gibi şuan öğrenmenin üzerinden 20 gün geçmiş

Yaa o zaman korkma canım ya belki çok ayakta kaldın belki yoruldun anlamadın

Geçmiş olsun canım.
Bence düşme olsaydı kanama durmazdı. Sıkı sıkı tutunmustur artk inşallah.
Bebegin yeri nasıl ondan dolayı mı kanama oldu acaba kadın doğumcu ne diyor
Az önce doktor baktı keseyim falan görmedi kalp falan duymafı düşmüştür dedi yarın kürtaja alacaklar

Çok geçmiş olsun canım düşük olsa bende kanama devam eder diye biliyorum,dünden beri kanamanın olmaması çok iyi umarım bebeğin seninle olur,son durumun nedir hayırlı haberlerle gel

Az önce doktor baktı keseyim falan görmedi kalp falan duymafı düşmüştür dedi yarın kürtaja alacaklar
Yani çok çok üzüldüm canım inşallah sağlıkla tekrar olur üzülmemeye çalış benim daha önce 5 gebelik kaybım oldu 6 senelik evliyim temmuzda tüp bebeğe başlayacaktık ki mayısta gebe olduğumu öğrendim Allahım inşallah sanada böyle bir mucize verir

Canım benim Rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kuzum İnan çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum

Kızlarrr bir sorum olacak ben hamile kaldığımdan beri saçlarımın dökülmesi arttı ya sizde de var mı böyle bir değişiklik ? Normalde saçlar güçlenir gürleşir diye duymuştum ama bilemedim

Kızlarrr bir sorum olacak ben hamile kaldığımdan beri saçlarımın dökülmesi arttı ya sizde de var mı böyle bir değişiklik ? Normalde saçlar güçlenir gürleşir diye duymuştum ama bilemedim
Bende de var biraz ama sanki öbüründe daha çook olmuştu hele bebiş doğduğu ilk aylar resmen tuvalette kafamı bırakıyordum
Okanzelis4442 mesajları şimdi gördüm canım çookk üzüldümm Allah sabır versin inşallah bundan sonra sağlıklı gebeliklerin olur

Selamlar arkadaslar, Sat göre dogum 6 Mart gözüküyor ama sezeryan olacagi icin sanirim Subat sonu olacak dogum.

Yarin doktora gidecegim ilk defa , biraz bel agrim var suan ve kahverengi lekelenmem var biraz .
Endiseliyim tedirginim.
Lekelenme yasayan var mi , normal mi bu ?

Genelde kahverengi lekeden pek korkulmuyor ama bence bir doktora gidebilirsin için rahat etmiş olur canım ,hoşgeldin aramıza

Normalde saç dökülmem var ama azdı biraz çoğalmış gebelikte ama tam tersi güçlenir derler ama bende işlemedi bu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…