Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
İnşallah tek derdimiz bu olsun inşallah sağlıklı ilerlesin de en son gecen Cumartesi dr a gitmiştim yine gitmemek için zor duruyorum ya
Amin canım tabiki öyle merak ettim bende kaç defa gittin öğrendiğinden beri ben iki defa gittim en son geçen perşembe gittim doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi şuan 7+3 deyim

Amin canım tabiki öyle merak ettim bende kaç defa gittin öğrendiğinden beri ben iki defa gittim en son geçen perşembe gittim doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi şuan 7+3 deyim
Ben de iki kere gittim. Hatta üçüncü gidişimde cinsiyeti öğreniriz biraz bekleyelim dedik ama bekleyemicrm galiba 8+6 olduk biz de. Bu grupta ilk dogum yapanlardan olacagım gibi görünüyor inşallah hayırlısıyla

Kızlar benim durumum daha yeni ama iştahım aşırı arttı ( önceden öyleydim ama bu sefer saha başka. ) bir de rüyalarımda bile yemekler görmeye başladım. Çok erken değil mi ya
Bence de erken ama bende de biraz var Allah sonumuzu hayır etsin korkumdan tartıya çıkmıyorum.birde bebek tutunsun diye minimum hareket ne olacak böyle bilmiyorum

Yok canım çok şükür bildiğim bir hastalığım yok ama normal mi acaba yaşayan var mı aranızda diye merak ettim
O zaman normaldir canım yine de tiroid değerlerini takip altında tutarlar zaten , gebelikte geçici tiroid oynamaları olabiliyor eğer öyle bir şey yoksa normal karşılanıyor kimisinin çok dökülüyor kimisinin gürleşiyor

En son bir hafta önce tüm kan ve idrar değerlerime baktırdım hepsi normal seviyelerde çıktı ama gebelikte tiroid çıktığını ilk kez duydum yükseliyormuymus

En son bir hafta önce tüm kan ve idrar değerlerime baktırdım hepsi normal seviyelerde çıktı ama gebelikte tiroid çıktığını ilk kez duydum yükseliyormuymus
Evet kuzum o yüzden test alırken genelde onlara da bakıyorlar birçok zaman doğumdan sonra düzeliyor.hani herkeste yükselir diyemem ama yükselme ihtimali de göz önünde bulundurulacak düzeyde oluyor

Maşallah canım evet senin ilk olacak doğum benim doktor kendi çağırıyor muhtemelen riskli gebelik olarak görüyor daha önce düşüklerim olmuştu ondan sıkı takip heralde ilk zamanlar

Evet kuzum o yüzden test alırken genelde onlara da bakıyorlar birçok zaman doğumdan sonra düzeliyor.hani herkeste yükselir diyemem ama yükselme ihtimali de göz önünde bulundurulacak düzeyde oluyor
Anladım canım ozaman sürekli test vermek lazım dikkat ederim teşekkürler şekeri duymuştum ama tiroid de öğrenmiş oldum şekerim çok düşük çıktı açlık kan şekeri normal seviyelerdeydi gebelikten önce gebelikle epey düşmüş normal değerin altındaydı arada baktırmak gerek

Rica ederim canım zaten rutin kan testi bakarken ona da bakıyorlar hep gebelikte şeker düşmeleri artıyor benim de gözlemledigim kadarıyla o yüzden yanımda hep şeker taşıyorum ben nolur noolmaz diye sen de öyle yap istersen malum şeker düşüklüğü de basite alınacak bir şey değil

Evet normal de yani gebelikten önce aşırı tatlı sevdam vardı ama gebelikle şekere olan ilgim kayboldu ondan oldu belkide şekerli şeyler canım istemiyor arada zorlayarak çikolata falan yiyorum ama yok eski ben ben deil

Kızlar progestan kalçadan yapaniniz varmı bugün kalçadan devam etmeye başladım ama çok ağrım var sol tarafım felç resmen

Evet normal de yani gebelikten önce aşırı tatlı sevdam vardı ama gebelikle şekere olan ilgim kayboldu ondan oldu belkide şekerli şeyler canım istemiyor arada zorlayarak çikolata falan yiyorum ama yok eski ben ben deil
Onlarla çok alakalı olduğunu zannetmiyorum canım ben şeker veya şekerli herhangi bir şey hiç kullanmıyorum,hamilelikten önce de kullanmıyordum ona rağmen hamilelikte şeker düşmelerim arttı düşmeye başladığında hemen meyve falan yiyorum şeker yememek için o da toparlıyor beni.ama dışarı çıkarken mecbur küp şeker alıyorum yanıma en hızlı o yükseltiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…