Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    56
Yaaa benimde aynı sat 21 Mayıs, benim 1500 ü geçince beta alttan görünmüştü, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Ya ne guzel keseyi gormussunuz. Ne zaman kan vermistin? Bana istersen alttan bakiyim dedi ama ben istemedim. Sizin beta baya yuksek cikmis ultrosonda gorunmedi mi? 7. Haftayi bekliyorum ultrason icin. Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim hepimize kolaylikla nasip etsin ins

Beta takibi anladığım kadarıyla çok stresli
Cuma akşam 23.30 dan sonra kan vermiştim 54.21 çıkmıştı
Pazar (bugün) 22.30 da verdim 156.88 çıkmış 2 katından fazla artmış bu sorun mu acaba

Beta takibi anladığım kadarıyla çok stresli
Cuma akşam 23.30 dan sonra kan vermiştim 54.21 çıkmıştı
Pazar (bugün) 22.30 da verdim 156.88 çıkmış 2 katından fazla artmış bu sorun mu acaba
Benimde aynı ilerlemişti yükselik sağlıklı ve güçlü gebelik demişti doktor sorun falan değil yani takma kafana

Bana doktor dinletmedi, burdaki arkadaşlarda zararlı yazdı. Sadece kalp atışı olduğunu söyledi :)
Tatlı kuşum zararlı olduğunu söyleyenlerden biri bendim hatta duyarım dediğim lafın gelişi yani ben ekranda görmek istiyorum zaten doktorum dinletmiyor erken zamanlarda yine dinletmez, görsem pıt pıt yeter bana

1500 lerdeyken alttan anca görünüyor, 6 haftalık oluncada kalp atışı için gidicem inşallah yine alttan görünür diye düşünüyorum, en son kanı geçen pazar vermiştim canım 2000 lerdeydi, sonra bir daha hiç vermedim

Kızlar bulantı konusunda yalnız değilsiniz ben her yemekten sonra mide yanması çekiyorumsabahları mide bulantısı çekiyorum ne yaptıysam geçmedi,bi yorumda sakız çiğnemeyi tavsiye edenler olmuş denedim ve gerçekten geçti ağzımdan sakız düşmüyor tavsiye edilirrr

Arkadaşlar bugün hastanede yatışımın 4 günü dünden bu yana kanamam durdu zaten ilk geldiğim gün hafif bel ağrım vardı başka ağrım olmadı kanamam ara ara lekelenir ara arada yoğun oldu 2 buçuk gün sürdü bu dünden bu yana kanama durdu ilk geldiğimden bu yana 3 öğün Protestan içirdiler hemşireler düşük devam etseydi kanama durur muydu acaba sizlerin nasıl geçti kanama durumları

Düşük olsa durmazdı kanama diye biliyorum..ama bir an önce muayene etsinler seni canım yani kese varmı bebek ne durumda bilgi almaya çalış kanamanda durmuş çok şükür

Nasılsınız kızlar her şey yolunda gidiyordur inşallah..
Biz de 8+6 olduk mide bulantım azaldı ama şişkinlik gitmiyor benim de. Sanki beş aylık hamile gibi
kalp atışını tekrar dinlemek istiyorum insan evham yapıyor nedense. Ama fazla ultrason da zararlı diye korkuyorum. Sağlıkla ilerler inşallah hepimizin

Geçmiş olsun canım.
Bence düşme olsaydı kanama durmazdı. Sıkı sıkı tutunmustur artk inşallah.
Bebegin yeri nasıl ondan dolayı mı kanama oldu acaba kadın doğumcu ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…