Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Kızlar doktor 6. haftaya kadar düşmediyse düşmez dedi, ben dağ bayır gezdim bugün. Bir de prilam kullanıyorum 2 gündür misafirimiz var, yarın kullanmayacağım korkuyorum ya mide bulanma olayından :/

Kızlar doktor 6. haftaya kadar düşmediyse düşmez dedi, ben dağ bayır gezdim bugün. Bir de prilam kullanıyorum 2 gündür misafirimiz var, yarın kullanmayacağım korkuyorum ya mide bulanma olayından :/
Son 1 haftam desene ve bende yıllık izinde memlekete geldim dağ bayır bende de var, azıcık otursam batıyor kalkıyorum doğa geziyorum ama hayırlısı artık Rabbim ol derse olur, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Az önce doktor baktı keseyim falan görmedi kalp falan duymafı düşmüştür dedi yarın kürtaja alacaklar
Rabbim yardımcınız olsun sabır versin çok üzüldüm kayıp yasamis biri olarak çok iyi anlıyorum Rabbim öncelikle size şifa versin ve tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Kızlar bugün doktora gittim kalp dinlemek için 6+5 im. Doktor karından ultrason baktı kalp atışı duymadı. Sonra vajinal baktı yine duymadı. 0.47 cm ölçtü. 3 gün daha bekleyelim perşembe gel muhtemelen bebek ölü dedi. İlaçla düşürecekmiş. Özele gitmiştim ben yarın devlete gidicem. Böyle bir şey yaşayan var mı sonradan kalp atışı duyan bazıları 8. Haftada duyuyormuş

Merhaba benim de sat 22 mayıstı 5+5. Gündeyim, beklenen doğum tarihi 26 şubat keseyi geçen hafta pazartesi görmüştük , dün de bebeği ve kalp atışını duyduk bence siz de gitseniz keseyi görürsünüz

Canım sakın acele etme belki yeni oluşuyordur kalp atışı 8.haftaya kadar bekle burda 8.hafta kalp atışını duyanları gördüm inşallah bebişin seninledir

Canım sakın acele etme belki yeni oluşuyordur kalp atışı 8.haftaya kadar bekle burda 8.hafta kalp atışını duyanları gördüm inşallah bebişin seninledir
Boyunu falan takip edicem eğer gelişme varsa bekleyeceğim bugün başka bir doktora gidicem olmadı farklı bir doktora daha giderim ama endişeliyim

Canım bence de sakin kal ve bi kaç hastaneye daha git, cihazdan cihaza fark ediyor diyorlar o sebeple 8-9 haftada kalp atışı duyan olmuştu, başka bi özel hastane cihazı iyi birine görün derim ben Allahım inşallah bebişin seninle ve sağlıklıdır

Merhaba, ufak bi sorum olacak benimde sat 29 Mayıs, bugün tam 5+1 deyim haftaya kontrolüm var tam 6+0 iken gitmiş olacağım, sence kese ve kalp atışı için ihtimalim var mı çok merak ediyorum

Beta hcg kacti sizin? Alttan ultrosonla mi gormustunuz? Ben ilk ogrendigimde daha kan vermeden 4. haftada karindan ultrosona bakti kese gorunmedi ama rahim kalinlasmasi baslamisti. Doktor istersen alttan bakalim dedi ama ben istemedim o yuzden 7. haftayi bekliyorum kalp atisi icin kesin olsun diye.

Merhaba, ufak bi sorum olacak benimde sat 29 Mayıs, bugün tam 5+1 deyim haftaya kontrolüm var tam 6+0 iken gitmiş olacağım, sence kese ve kalp atışı için ihtimalim var mı çok merak ediyorum
Tabiki canım kese kesin görünür kalp atışı da duyabilirsin ben 5+5 te hem kese hem kalp atışını duydum çok şükür inşallah sende aynı anda müjdelenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…