Çok üzüldüm. Şimdi gördüm. Allah size tekrar anne olmayı nasip eder İnşallahAz önce doktor baktı keseyim falan görmedi kalp falan duymafı düşmüştür dedi yarın kürtaja alacaklar
Bence de erken ama bende de biraz var Allah sonumuzu hayır etsin korkumdan tartıya çıkmıyorum.birde bebek tutunsun diye minimum hareket ne olacak böyle bilmiyorum
Aa dogrudur.. Şu an sıkıntın yoktur inşallahMaşallah canım evet senin ilk olacak doğumbenim doktor kendi çağırıyor muhtemelen riskli gebelik olarak görüyor daha önce düşüklerim olmuştu ondan sıkı takip heralde ilk zamanlar
Yine de dikkatli ol canım ya bir şeyler çekme uzanma veya ağır kaldırmaKızlar doktor 6. haftaya kadar düşmediyse düşmez dedi, ben dağ bayır gezdim bugün. Bir de prilam kullanıyorum 2 gündür misafirimiz var, yarın kullanmayacağım korkuyorum ya mide bulanma olayından :/
Son 1 haftam desene ve bende yıllık izinde memlekete geldim dağ bayır bende de var, azıcık otursam batıyor kalkıyorum doğa geziyorum ama hayırlısı artıkKızlar doktor 6. haftaya kadar düşmediyse düşmez dedi, ben dağ bayır gezdim bugün. Bir de prilam kullanıyorum 2 gündür misafirimiz var, yarın kullanmayacağım korkuyorum ya mide bulanma olayından :/
Rabbim yardımcınız olsun sabır versinAz önce doktor baktı keseyim falan görmedi kalp falan duymafı düşmüştür dedi yarın kürtaja alacaklar
Çok geçmiş olsun canım benim umarım en kısa zamanda hayırlı bir şekilde güzel haberlerini alırız Allah sağlığını sıhhatini korusun tekrar olur inşallahAz önce doktor baktı keseyim falan görmedi kalp falan duymafı düşmüştür dedi yarın kürtaja alacaklar
Sıkıntı şuan yok ama düşükleri olanlara hep riskli gebelik gözüyle bakılır genelde daha çok takip edilir inşallah sağlıkla ilerler ve kucağıma alırımAa dogrudur.. Şu an sıkıntın yoktur inşallah
Merhaba benim de sat 22 mayıstı 5+5. Gündeyim, beklenen doğum tarihi 26 şubat keseyi geçen hafta pazartesi görmüştük , dün de bebeği ve kalp atışını duyduk bence siz de gitseniz keseyi görürsünüzMerhaba kizlar, benim sat 21 mayis ve suan 5 haftalik hamileyim beklenen tahminini dogum tarihi 25 subat gozukuyor. Iki kere kan verdim ve beta hcg 2 katina cikti. Haftaya yada 2 hafta sonra ultrosonda kese gorunur diye umut ediyorum. Herkese kolay hamililik sureci diliyorum
Canım sakın acele etme belki yeni oluşuyordur kalp atışı 8.haftaya kadar bekle burda 8.hafta kalp atışını duyanları gördüm inşallah bebişin seninledirKızlar bugün doktora gittim kalp dinlemek için 6+5 im. Doktor karından ultrason baktı kalp atışı duymadı. Sonra vajinal baktı yine duymadı. 0.47 cm ölçtü. 3 gün daha bekleyelim perşembe gel muhtemelen bebek ölü dedi. İlaçla düşürecekmiş. Özele gitmiştim ben yarın devlete gidicem. Böyle bir şey yaşayan var mı sonradan kalp atışı duyan bazıları 8. Haftada duyuyormuş
Allah gazamız mübarek eylesinBende korkuyorum. Ama yarından itibaren daha dikkatli olmayı planlıyorum
Boyunu falan takip edicem eğer gelişme varsa bekleyeceğim bugün başka bir doktora gidicem olmadı farklı bir doktora daha giderim ama endişeliyimCanım sakın acele etme belki yeni oluşuyordur kalp atışı 8.haftaya kadar bekle burda 8.hafta kalp atışını duyanları gördüm inşallah bebişin seninledir
Canım bence de sakin kal ve bi kaç hastaneye daha git, cihazdan cihaza fark ediyor diyorlar o sebeple 8-9 haftada kalp atışı duyan olmuştu, başka bi özel hastane cihazı iyi birine görün derim benKızlar bugün doktora gittim kalp dinlemek için 6+5 im. Doktor karından ultrason baktı kalp atışı duymadı. Sonra vajinal baktı yine duymadı. 0.47 cm ölçtü. 3 gün daha bekleyelim perşembe gel muhtemelen bebek ölü dedi. İlaçla düşürecekmiş. Özele gitmiştim ben yarın devlete gidicem. Böyle bir şey yaşayan var mı sonradan kalp atışı duyan bazıları 8. Haftada duyuyormuş
Merhaba, ufak bi sorum olacak benimde sat 29 Mayıs, bugün tam 5+1 deyimMerhaba benim de sat 22 mayıstı 5+5. Gündeyim, beklenen doğum tarihi 26 şubat keseyi geçen hafta pazartesi görmüştük , dün de bebeği ve kalp atışını duyduk bence siz de gitseniz keseyi görürsünüz
Beta hcg kacti sizin? Alttan ultrosonla mi gormustunuz? Ben ilk ogrendigimde daha kan vermeden 4. haftada karindan ultrosona bakti kese gorunmedi ama rahim kalinlasmasi baslamisti. Doktor istersen alttan bakalim dedi ama ben istemedim o yuzden 7. haftayi bekliyorum kalp atisi icin kesin olsun diye.Merhaba benim de sat 22 mayıstı 5+5. Gündeyim, beklenen doğum tarihi 26 şubat keseyi geçen hafta pazartesi görmüştük , dün de bebeği ve kalp atışını duyduk bence siz de gitseniz keseyi görürsünüz
Canım boyunu ilk kez ölçtüyse korkma inşallah büyür ve kalp atışı oluşur Allahım sana bağışlasın inşallahBoyunu falan takip edicem eğer gelişme varsa bekleyeceğim bugün başka bir doktora gidicem olmadı farklı bir doktora daha giderim ama endişeliyim
Tabiki canım kese kesin görünür kalp atışı da duyabilirsin ben 5+5 te hem kese hem kalp atışını duydum çok şükür inşallah sende aynı anda müjdelenirsinMerhaba, ufak bi sorum olacak benimde sat 29 Mayıs, bugün tam 5+1 deyimhaftaya kontrolüm var tam 6+0 iken gitmiş olacağım, sence kese ve kalp atışı için ihtimalim var mı çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?