Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Çok geçmiş olsun öncelikle acele etmeyin. Benim bu konudaki geçmiş deneyimim olumsuzdu ama belki fikir olur diye yazmak istedim. Özel bi hastaneye gidiyordum 6. Haftada kontrolümde kesenin şeklinde bozulma olduğunu ve bebegi göremediğini söyledi. Kürtaj dedi direkt. Sonra özel muayenehanesi olan bi Dr önerdi kendi arkadaşlarım ve ona gittim. Cihazı çok iyiymiş bebegi gördü kalp atışı dahi gördü fakat atımı çok yavasti ve kese bozulmaya başlamıştı. Burdan sonra yapacak birsey yok fakat acele etmeyelim takip edelim diyip 2-3 gün sonra tekrar görmek istedi. Ordan da ağlayarak çıktım ozeller boyleyse belki devlette çare bulurum dedim emin olmak istedim. Üniversite hastanesine gittim orda da bebegi gördüğünden emin olamadılar. Cihazları oranın da çok iyi değilmiş. Bana bu haftalarda zehirlenme olmaz acele etme takip edelim dediler. Ama gidişatın kürtaja doğru olduğunu söylediler. Durum boyle olunca 2-3 güne bir takip için cihazı iyi olan özel muayenehaneye gittim. Orda kalp atisinin durduğundan ya da devam ettiğinden emin olabileceğim için. İçimde şüphe kalsın istemedim. 8+0 a kadar takip edildim ve zehirlenme vs birsey olmadı, ki 40 larda kilodayim bünyem zayıf. Diyeceğim o ki acele etmeyin ve cihazı iyi birini bulup orda takip ettirin durumunuzu muhakkak. Sadece kesenin şekli bozulsa fakat kalp atışı iyi olsa sonradan kese duzelebiliyormus. Fakat kalp atimi da iyi değilse sorun oluyormuş. Basta yavaş atıp sonradan toparlar diye bekliyorlar bebek ilk oluştuğunda çok net atim duyulmuyor zaten. Ama bunu netleştirmenin yolu takip edilmek. İnşallah cihazı iyi olan bi dr size güzel şeyler söyler dualarım sizinle tek Dr la kalmayın araştırın

Boyunu falan takip edicem eğer gelişme varsa bekleyeceğim bugün başka bir doktora gidicem olmadı farklı bir doktora daha giderim ama endişeliyim
Bi arkadaşımın ilk kalp atışı 8. Haftada olmuş. O da beklemiş. Acele etmemiş. Ama bu süreçte şiddetli ağrı kanama vs olursa durmayın Dr a hemen gidin ki imkan varsa müdahale edilebilsin ilaç vs ile tutunması için

Tabiki canım kese kesin görünür kalp atışı da duyabilirsin ben 5+5 te hem kese hem kalp atışını duydum çok şükür inşallah sende aynı anda müjdelenirsin
Ah kuzum çok teşekkür ederim, hep sen içime su serpiyorsun deneyimlerin çok değerli benim için Allah’ın izni ile haftaya pazartesi iple çekiyorum, sağlıklı olsunda başka bişey istemem bu telaşlar tatlı ama zor oluyor

Merhabalar bende şubat ayı annelerinden olacaktım lakin olmadı tutunamadı dualarınıza talibim inşallah sağlıklı bir şekilde tekrarı nasip olsun
Canım benim Allahım sana kolaylıkla ve hayırlısı ile istediğin zaman nasip etsin güzel haberini bize de söylersin inşallah

Hoşgeldin amin hepimize Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin
Kaç haftalık iken kese ve kalp atışını duydun?

Hoşgeldin amin hepimize Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin
Kaç haftalık iken kese ve kalp atışını duydun?
Hoşbuldumm
Ben çok erken öğrendim idrar testi ile hemen kan verdim ardından kanda cıkınca on gün sonra doktora gittim 4,5 hafta civarı kese gördü sonra 12 gün sonra tekrar gittim kalb atışı görünüyodu 6+5 diye hesapladı doktor son reglmle uyumlu dedi. Sizin ?

Evet bende idrarda çok erken öğrendim reglime 6 gün kala
Sonra beta değer yükselişime göre iyi dedi ve ben en son 25 haziranda kan verdim 1430 betam.
Sonra 7 temmuzda gideceğim çünkü yıllık izinde memlekete tatile geldim son gidişimden 12 gün sonra girmiş olacağım ve o zaman kese hatta kalp atışı duyabiliriz dedi doktor biraz heyecan var o sebeple herkese sormak istiyorum

Canımsın ne demek inşallah canım senin çok iyi anlıyorum her doktora gidişimde acaba nasıl sorun var mı diye kendimi yiyen biriyim Allah nasip ettiyse gelecekler bir şekilde bize tabiki ama insanız merak ediyoruz her şey hepimiz için iyi olsun inşallah

Merhaba, ufak bi sorum olacak benimde sat 29 Mayıs, bugün tam 5+1 deyim haftaya kontrolüm var tam 6+0 iken gitmiş olacağım, sence kese ve kalp atışı için ihtimalim var mı çok merak ediyorum
Benim 6+1 de kese ve bebek görünmüştü karından. Ama kalp atısı çok çok hafifti dinletmedi o yüzden. Senin de görünebilir

Evet anlıyorum ben aşırı heyecanlı oluyorum doktora giderken idrar bile verememiştim gelmiyodu normalde hemen olur.
inşaAllah güzel haberler alırız benimde 9. Temmuz bidahaki kontrolüm. Çok endişeli bi sürec annelik ne kadar kutsal

Merhabalar bende şubat ayı annelerinden olacaktım lakin olmadı tutunamadı dualarınıza talibim inşallah sağlıklı bir şekilde tekrarı nasip olsun
Canım Allah en yakın zamanda tekrar güzel haberler almayı nasip etsin, sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımızdasın

Hoşgeldinnnbal gibi bir hamilelik geçiririz umarım hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…