- 10 Nisan 2025
- 73
- 96
- 3
- 38
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.301
Kalp atışını ben de duyamadım doktor sadece ekranda çizgi çıkardı. Cihazın kalitesi de önemli burada devlet tabi ki olur ama cihaz kalitesinin daha yüksek olduğunu düşündüğün bir özel hastaneye de gidebilirsin sanki. Belki geç döllenme falandırKızlar bugün doktora gittim kalp dinlemek için 6+5 im. Doktor karından ultrason baktı kalp atışı duymadı. Sonra vajinal baktı yine duymadı. 0.47 cm ölçtü. 3 gün daha bekleyelim perşembe gel muhtemelen bebek ölü dedi. İlaçla düşürecekmiş. Özele gitmiştim ben yarın devlete gidicem. Böyle bir şey yaşayan var mı sonradan kalp atışı duyan bazıları 8. Haftada duyuyormuş
Ay korkulu rüyam su içemiyorum ama oldum olası böyleyim su dan midesi bulanan bir benim galibaKızlar suyunuzu bol bol içmeyi unutmayın. Suyu biraz azaltsam şikayetlerim artıyor onu farkettim paylaşmak istedim
Suyun içine seviyorsan taze nane ya da salatalık falan katınca aroması değişiyor. Deneyebilirsin. Havalar da çok sıcak. Su zehirlenmesi yaşayacak kadar kimse içmez sanırımAy korkulu rüyam su içemiyorum ama oldum olası böyleyim su dan midesi bulanan bir benim galibayani gebelikten deil normalde de böyle ama gebelikte zorlaya zorlaya anca 2 litre içiyorum az ama napalım bu arada benden de öneri fazla sı da çok zararlı bir doktor paylaşmıştı geçen Dr zahide küçük paylaşmıştı hatta şaşırdım bende
Su zehirlenmesi mi bilmiyorum ama bir ultrason paylaşmıştı 34 haftalıktı fazla su alımını abartmayın hatta karpuz yemeyin fazla gibisinden bişey yazmıştı artık neye sabah oluyorsa içsek sorun içmesek sorunSuyun içine seviyorsan taze nane ya da salatalık falan katınca aroması değişiyor. Deneyebilirsin. Havalar da çok sıcak. Su zehirlenmesi yaşayacak kadar kimse içmez sanırımben de çok az tüketiyorum aklıma bile gelmiyor bazen ama yanıma 1 lt şişeyi alıyorum gördükçe içiyorum.
Anladım canım. Herşeyin fazlası zarar dediğin gibi. Ama en azindan 2 3 lt içmeye çalışmak lazım. Ben de içemiyorum ama içmek gerekiyor. Hem bebeğin sağlığı için hem bizim sağlığımız için.Su zehirlenmesi mi bilmiyorum ama bir ultrason paylaşmıştı 34 haftalıktı fazla su alımını abartmayın hatta karpuz yemeyin fazla gibisinden bişey yazmıştı artık neye sabah oluyorsa içsek sorun içmesek sorunyanıma su koysam da fayda etmiyor
O postu bende gördüm de fazla su dediği.bebegin suyunun fazla olmasından bahsediyordu doktor.Ay korkulu rüyam su içemiyorum ama oldum olası böyleyim su dan midesi bulanan bir benim galibayani gebelikten deil normalde de böyle ama gebelikte zorlaya zorlaya anca 2 litre içiyorum az ama napalım bu arada benden de öneri fazla sı da çok zararlı bir doktor paylaşmıştı geçen Dr zahide küçük paylaşmıştı hatta şaşırdım bende
Tamam meyve de karpuz demişti o da su oranı olan bir meyve kısaca su tüketmeyin fazla dedi özelden de yazdım hatta kendine bebeğin suyu dediğiniz içtiğimiz suyla azalıp artan bişey yanlışlıyım yoksa neden bol su için derler suyu azalıncaO postu bende gördüm de fazla su dediği.bebegin suyunun fazla olmasından bahsediyordu doktor.
Fazla karbonhidrat ve meyve tüketmeyin dedi.
Senin dediğin de olabilir canım ama. Meyvelerde şeker oranı yüksek ya. Şeker yükselince bebeğin amniyon sıvısı da çoğalıyor. Ona da dikkat edin demiştir. Fazla su da tüketmeyin demiştir. Videoyu bilmediğim için çok yorum yapamıyorum.Tamam meyve de karpuz demişti o da su oranı olan bir meyve kısaca su tüketmeyin fazla dedi özelden de yazdım hatta kendine bebeğin suyu dediğiniz içtiğimiz suyla azalıp artan bişey yanlışlıyım yoksa neden bol su için derler suyu azalınca
Ben bu şekilde anlamadım.Tamam meyve de karpuz demişti o da su oranı olan bir meyve kısaca su tüketmeyin fazla dedi özelden de yazdım hatta kendine bebeğin suyu dediğiniz içtiğimiz suyla azalıp artan bişey yanlışlıyım yoksa neden bol su için derler suyu azalınca
Tabiki şeker ayrı bir konu ben doktoru tanıyorum yazdım görünce kendisine fazla su tüketimi zararlı dedi Oyüzden canım yazdım yoksa dediğim gibi bende şaşırdım fazla su deyince şeker zaten asla önermiyorlar sadece karpuz deil genel manada daSenin dediğin de olabilir canım ama. Meyvelerde şeker oranı yüksek ya. Şeker yükselince bebeğin amniyon sıvısı da çoğalıyor. Ona da dikkat edin demiştir. Fazla su da tüketmeyin demiştir. Videoyu bilmediğim için çok yorum yapamıyorum.
Daha önce doktor yengeme de karpuzu yasaklamıştı bu sepepten. Şeker oranı aşırı yüksek bir meyve
Evet daha önceki hamileligimde doktor son ay meyve yememi yasaklamıştı.Senin dediğin de olabilir canım ama. Meyvelerde şeker oranı yüksek ya. Şeker yükselince bebeğin amniyon sıvısı da çoğalıyor. Ona da dikkat edin demiştir. Fazla su da tüketmeyin demiştir. Videoyu bilmediğim için çok yorum yapamıyorum.
Daha önce doktor yengeme de karpuzu yasaklamıştı bu sepepten. Şeker oranı aşırı yüksek bir meyve
Sorduğumda kiloya göre su tüketimi gerek dedi o kişi kilosuna oranla aşırı su tüketmiş sulu meyvelere de ayrıca yönelmiş dediğim gibi bende şaşırdım demekki 2 3 litre içmesi gerekirken 4 litre üzeri içmiş gibi..hiç duymadınız mı normalde de fazla su tüketimi zararlı oluyorBen bu şekilde anlamadım.
Doktor su içmeyin demez ki.hele ki hamilelere sonuçta kan oranımız da gittikçe artıyor havalarda sıcak.
Doktor hanım size cevap olarak ne yazdı peki.
Tabiki şeker ayrı bir konu ben doktoru tanıyorum yazdım görünce kendisine fazla su tüketimi zararlı dedi Oyüzden canım yazdım yoksa dediğim gibi bende şaşırdım fazla su deyince şeker zaten asla önermiyorlar sadece karpuz deil genel manada da
Neyse kızlar sonuç olarak günlük suyumuzu içip fazla şekerden sakınıyoruzEvet daha önceki hamileligimde doktor son ay meyve yememi yasaklamıştı.
Ayrıca ben şu içilmesin demedim fazla su tüketimi diyorBen bu şekilde anlamadım.
Doktor su içmeyin demez ki.hele ki hamilelere sonuçta kan oranımız da gittikçe artıyor havalarda sıcak.
Doktor hanım size cevap olarak ne yazdı peki.
Su zehirlenmesi ni biliyorum ama .hiç böyle vaka ile karsilasmadimSorduğumda kiloya göre su tüketimi gerek dedi o kişi kilosuna oranla aşırı su tüketmiş sulu meyvelere de ayrıca yönelmiş dediğim gibi bende şaşırdım demekki 2 3 litre içmesi gerekirken 4 litre üzeri içmiş gibi..hiç duymadınız mı normalde de fazla su tüketimi zararlı oluyor
Bilgilendirmen için teşekkür ederiz canımSorduğumda kiloya göre su tüketimi gerek dedi o kişi kilosuna oranla aşırı su tüketmiş sulu meyvelere de ayrıca yönelmiş dediğim gibi bende şaşırdım demekki 2 3 litre içmesi gerekirken 4 litre üzeri içmiş gibi..hiç duymadınız mı normalde de fazla su tüketimi zararlı oluyor
Hayır canım öyle bir şey düşünme. Burda mesajla yazıldığı ve mimikler olmadığı için sanki mesajlar sert yazılmış gibi anlaşılıyor. O yüzden yanlış anlaşılmalar olabilir. Birbirimizi idare edicez yani. Herkes bilgisi dahilinde yazıyor. Aramızda sağlıkci olan arkadaşlar var en nihayetindeNeyse kızlar ben ne yazsam sorun oluyor burda inanın kendimi kötü hissettim bundan sonra yazmayı düşünmüyorum size saglıklı gebelikler…
Hiç öyle düşünme canım burda hepimiz bildiklerimizi paylaşıyoruz ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.ben bilmiyordum mesela söylediğini sağlıkçı olmama rağmen ve böyle bilgilendirmeler çok hoşuma gidiyor.niyetinin iyi ,yardımcı olmak ,bilgilendirmek olduğu çok açıkNeyse kızlar ben ne yazsam sorun oluyor burda inanın kendimi kötü hissettim bundan sonra yazmayı düşünmüyorum size saglıklı gebelikler…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?