Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Allah kolaylık versin. Maden suyu tüketebilirsin diye düşünüyorum. Reflü gibi geri geliyorsa onun için zaten gaviscon veriyor doktor. Bir de ağır şeyler yememeye çalış. O da mideyi yoruyor

Alanınız neydi ?
Ben de hemşireyim

Neyse kızlar ben ne yazsam sorun oluyor burda inanın kendimi kötü hissettim bundan sonra yazmayı düşünmüyorum size saglıklı gebelikler…
Kızz gel buraya sen sosyal annesin hem ne güzel hep birşeyleri karşılıklı konuşarak öğreniyoruz kimse kötü düşünmedi eminim, daha ilerde inşallah bebişlerin doğumunu konuşucaz neler neler

Kızlar ben misafir var diye prilam kullandım 2 gün, bugün içmedim ve midem iyiAcaba haplar şok etkisi mi yarattı

Merhaba, benim son adet başlangıcım 1 mayıs, genelde hep aynı vakitlerde adet olurdum. 1 haziranda da regl olacak gibi ağrı hissettim ama o yerleşme ağrısı dendi. Şimdi 1 temmuz ve yine ağrı var. Gebelikte, adet olunması gereken tarihlerde ekstra acı hissediliyor olabilir mi? acaba diye düşünmeye başladım. Böyle bir durum var mı? Ben de saçmalıyor olabilirim emin değilim ha bir de soğuk algınlığı var tabii ondan da kaynaklı olabilir mi ki?

Bende de genel olarak akıntı arttı, sabah bulantı ile başlıyor yemekten sonra yanma ile devam eden mide şikayetleri var ve bunlar biliyorum ki gayet normal

Hamilelik geçiren arkadaşlarım bana hamileyken her ay periyot dönemlerinde tıpkı periyot öncesi belirtileri yaşadıklarını söylerdi, siz de şuan onu yaşıyorsunuz belli ki

Neyse kızlar ben ne yazsam sorun oluyor burda inanın kendimi kötü hissettim bundan sonra yazmayı düşünmüyorum size saglıklı gebelikler…
Yok canım benim olur mu öyle şey , hiç bi yere gidemezsin sana ihtiyacımız da var su meselesi veya başka bi konu. herkesin kendi yorumu olabilir ama kimseninde yanlış anladığını düşünmüyorum zaten

Bugün devlete gittim daha çok küçük dedi. Hafif kalp atımı görünüyo sanki çok yeni daha dedi. Haftaya tekrar gel dedi kan değeri idrar vs aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…