- 7 Ekim 2020
- 2.762
- 3.688
- 83
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.361
Gerçekten her gebelik farklı demek kiBenim ilk gebeliğimde biraz vardı sonradan hemen hiç olmadı diyebilirim. Ani harekette kramp gibi giren geçici ağrı dışında son 2 gebeliğimde kasık ağrısı yok. Meme belirtileri de ilk gebelikte aşırı belirgindi, şu an hiç başlamadı. Ama iştahsızlık tam gaz
Okurken çok duygulandım umarım hepimiz güzel haberler alırız , ne düşüneceğimi hissedeceğimi şaşırdımBaşka bir doktora gidip farklı Bi sonuç aldığınızı okuyunca yemin ederim içime su serpildiburdaki her kötü haberde elim kalbimde okuyorum, çok etkileniyorum. Yaşadığım süreçler gözümün önünden tekrar tekrar geçiyor. Keşke elimden gelse birseyler yapabilsem diyorum. Dr bana kayıpların çoğunda 6. Haftanın kritik Bi hafta olduğunu söyledi. Ben de su an 6. Haftadayim, kaybım da 6. Haftada gelişimi durmuştu gerçekten. Güzel haberlerle hem sizlere seviniyorum hem bana umut oluyor bu sefer iyi olacak diye belki saçmalıyorum ama hissettiklerimi ne desem tam anlatamiyorum güzel haberlerinizi bekliyorum ve inanıyorum bu haberin devamı gelecek dua edecegim
Ben de anlamıyorum tek doktora bağlı kalsam belkide yaşayan bir cana kıyacağız allah korusunÇok sevindim kese de duzgunmus hem. Nasıl bu kadar rahat konuşabiliyor bazı Dr lar gerçekten hayret ediyorum. İnşallah yolunda gider devamı dabulantı vs belirtilere takılmayın çünkü herkeste farklı geçiyor. Kimisi hamile olduğunu bile unutacak kadar rahatken kiminin çok erken belirtileri oluyor. İnşallah kalp atışı aldık diye de gelirsiniz buraya
Gerçekten öyle bir günde psikolojim alt üst oldu resmen, inşallah güzele haberleri verebilirim canımBu doktorlar o kadar anlayışsız ki.. Hamile bir kadının tek bir kelimeyle alt üst olabileceğini düşünmüyorlar.
İyi ki başka doktora gitmişsin merak etme kalp atışı da duyulur yakında inşallah
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz. İki aynı cinsiyetli çocuğunun gebeliklerini çok farklı geçiren arkadaşlarım var. Önceki ile kıyas yanıltabilir. Ben de sürekli belirti takibi yaptığım için size gerek yok diyemiyorum ama dalgalandığını gözlemliyorum.Gerçekten her gebelik farklı demek ki
İlk gebeliğimde hatırlıyorum epey ağrılarım vardı dönemde.
Boş gebelikte bile daha çok ağrım vardı. Bu çok hafif geçiyor. Arada tansiyonum düşüp halsizlik falan hissetmesem hamile olduğumu anlayamıcam. Meme hassasiyeti 3 gebelikte te hissettim. İştahım gebeliğimi öğrendiğim ilk 3 gün çok azdı. İştah olayı da normale döndü. İnşallah her şey yolundadır benim için. Yine hüsran olmaziçimde ister istemez bir huzursuzluk var
Haklısın gerçekten. Benim ilk gebeligim ikiz bir kızım bir oğlum var. İkinci gebelik boş gebelik oldu. Cinsiyetle alakası da olabilir ama bilmiyorum. Bazıları çok hafif geçiriyor bu dönemleri öyle de olmuş olabilir. Ya da vücudum gebeliğe alıştıİnşallah sağlıkla kavuşursunuz. İki aynı cinsiyetli çocuğunun gebeliklerini çok farklı geçiren arkadaşlarım var. Önceki ile kıyas yanıltabilir. Ben de sürekli belirti takibi yaptığım için size gerek yok diyemiyorum ama dalgalandığını gözlemliyorum.
Sırf bu yüzden 3 Dr gezdim o dönem. Pişman olurum diye korktum. Her ihtimali düşünmek gerekiyor. İyi ki gittiniz acele karar vermediniz o anki psikoloji ileBen de anlamıyorum tek doktora bağlı kalsam belkide yaşayan bir cana kıyacağız allah korusun
İnşallahOkurken çok duygulandım umarım hepimiz güzel haberler alırız , ne düşüneceğimi hissedeceğimi şaşırdım
Gerçekten özre hiç gerek yoktu.ben zaten ortada kötü niyet görmedim.benjm mesajlarım biraz sert mi anlaşıldı acaba.aslinda bende olayı anlamaya çalıştım sadece.huyum kurusun hep soru sorarak cevap ararim.zaten konu uzamasın diye cevap da yazmadım.yazarak anlaşmak daha zor sanki.Ben bu amaçla yazmıştım yani havalar sıcak ve terliyoruz sıvı kaybediyoruz. Benim gibi normal hayatında pek su içmeyen insanlar sıcaklarda çok fazla etkileniyor. Üstüne hamilelik eklenince ve bu haftalarda bulantı sebebiyle çoğumuz birsey yiyip içmekte zorlanırken daha da etkilenebiliriz diye düşündüm. Sağlık ocağına gittigimde ebem de bu şekilde anlattı ve az su içen ben günde 2-3 bardak fazla içince bile fark olduğunu gördüm şikayetlerimde zaten. Mesela çok su kaybedip yerine koymayınca kabızlık sorunum daha çok oluyor. Ki bizde hormonlar sebebiyle kabızlık bu ara çok olur. Zaten aşırı miktarlarda neyi tüketirsek tüketelim zararı olur. Bu su icin de geçerli @Sosyallanne nin de dediği gibi. Ama burdaki herkes yetişkin insan ve bunun ayırdını yapabilir diye düşündüm, en basiti elinizin altında internet var. Resmi kaynaklara erişmek zor değil ya da Dr a kontrole gidince sorulur en kötü öyle öğrenilir miktar olarak. Ama yazdığıma pişman oldum. Gereksiz polemiğe neden olduğum için özür dilerim. İyi niyetle yazmıştım başka kişilere de bi nebze olsun faydası olur belki diye. Ben biraz zor geçiriyorum bu dönemi. Ufacık Bi iyi gelecek şey bile çok önemli geliyor bana. Yine de sebep olduğum için üzgünüm. Daha dikkatli yazarım artıkkastettiğim şey özetle günlük tüketmemiz gereken miktarın altına düşmeyelim şeklindeydi.. ve sıcakları hesaba katarak.
Hanımlar İstanbul’da özellikle Avrupa yakası doğum ücretleri alan var mı acaba?
Hormonlarımız hepimizin tavanGerçekten özre hiç gerek yoktu.ben zaten ortada kötü niyet görmedim.benjm mesajlarım biraz sert mi anlaşıldı acaba.aslinda bende olayı anlamaya çalıştım sadece.huyum kurusun hep soru sorarak cevap ararim.zaten konu uzamasın diye cevap da yazmadım.yazarak anlaşmak daha zor sanki.
Birde burada herkes hamile herkes çok hassas.her günümüzün derdi de ayrı zaten.misal bugün benim çok ağrılarım oldu bütün gün yattım.
Burada ki hiç bir hamile arkadaşı üzmek istemem.
Evet enfeksiyon olabilir. Doktor randevun erkene çeksen olmaz mı.?Kızlar 8+3 oluyorum akintim vardı çok az az ama şimdi biraz çoğaldı açık yeşil sarı gibi çamasira degilde sildikce goruyorum doktor randevuma 14 gün var karın ağrım regl olacak gibi var ona doktor normal demişti ama internette kötü şeyler çıkıyor enfeksiyon vs ama ben sık sık enfeksiyon olan biriyim enfeksiyona dair hiçbir belirtim yok sadece akinti bu durumu yaşayanlar var mi
Aynen katılıyorum. Sanal dünyayida çok ciddiyede almamak lazım. Anonim olunca biraz daha rahat takılıyor insanlar.Hormonlarımız hepimizin tavanbir de yüz yüze olmayınca mesajla tam o enerji geçmiyor bazen. senin için demiyorum tabi ki. bazen ben de sert anlaşlıyor muyum diye düşünüyorum. Bazen karşılıklı anlayışlı olmamız lazım. Kimse kimsenin kötülüğünü istemez. Kaldı ki burda hiç birimiz gerçek isimlerimizi bile bilmiyoruz. Bir de herkes bilgisi tecrübesi dahilinde konuşuyor. Şuan hepimizin biraz anlayışlı olup karşı tarafın da onun kötülüğünü düşünmeden yazdığını bilmesi lazım.
Ben aynı durumdayımÇok fazla karnım ağrıyor sizde de oldu mu bu durum
Çok iyi anlıyorum seni Allahtan kabızlığım daha yok olmaz inşaAllah sabah kalkınca mide bulantısı başlıyo akşam 6 kadar sürüyo sonradan geciyo gece rahatım cok şükür az bişey atıştırıyorum ayran iciyorum iyi geliyor vitamin haplarımı bile zorla yutuyorum yemek yapamıyorum da düşündükce midem kalkıyoBenim de aynı. Ama bulantidan suyu ihmal edince de kabızlık sorunum daha kötü oluyor. Başım ağrıyor bi de sıcaklarla birleşince. Bulantılardan önce arka arkaya 2 ser bardak içerdim soğuk soğukşimdi olmuyor 1 bardağı nerdeyse yarim saatte yavaş yavaş içiyorum
Benim regl gecikince az ağrım oldu doktor kanda gebeliği görünce progestan fitili verdi onu kullanmaya başlayınca ağrılarım gitti sonra sağ tarafta ağrı oldu sızlar gibi gelip gidiyodu sonra sola gecti ama oda kist gördü ondanmış ama kist önemli değil dedi sanırım gebelikte oluştu bikac gündür sızlamalar yok sadece göğüslerde var dokununca mide bulantısı ve tabi ki iştahsızlıkKızlar daha yolun başındayım ama size bir şey sorcam. Daha önceki gebeliklerimde bu haftalar hissedilir kasık ağrılarım oluyordu. Dün hafif hafif vardı. Gece de vardı ama yine hafifti. Bugün ayakta kalmama rağmen dışarı falan da çıktım halsizlik haricinde hiç ağrım olmadı. Hepinizin ağrısı olmuş muydu bu dönemde
Ya bu olayı taze yaşamış biri olarak yazdığınız için teşekkür ederim. İçim rahat değildi. Biraz ferahlık geldi. İnşallah benimki de sağlıklıdır. ilk zamanlar ağrılarım vardı. Hatta beklenen adet tarihinden önce de. Önceki gebeliklerimde bu haftalarda hep ağrılarım olunca hiç olmazsa oturup kalkarken falan. Hatta bazı geceler uyuyamıyordum.Benim regl gecikince az ağrım oldu doktor kanda gebeliği görünce progestan fitili verdi onu kullanmaya başlayınca ağrılarım gitti sonra sağ tarafta ağrı oldu sızlar gibi gelip gidiyodu sonra sola gecti ama oda kist gördü ondanmış ama kist önemli değil dedi sanırım gebelikte oluştu bikac gündür sızlamalar yok sadece göğüslerde var dokununca mide bulantısı ve tabi ki iştahsızlık
Seninde geç yumurtlama olmuş olabilir mi ? Benim de sat 25 Mayıs ama 13 Haziran da yumurtlama oldu. O yüzden şuan 4+5 görünüyorSat 24 Mayıs ama yumurtlamam 8 Haziran gebeliğimi sata göre hesapladığımı mı kabul edeceğim çünkü öyle olursa 5+4 günlük oluyor
28 Haziran 00.15(54.21)
29 Haziran 22.30 (156.88)
2 haziran 2.30
kan verdim 422.99 çıktı değer5+4 hafta için bana düşük gibi geldi. Benden önce hamileliği olan arkadaşlarım beni aydınlatır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?