Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Gerçekten her gebelik farklı demek ki
İlk gebeliğimde hatırlıyorum epey ağrılarım vardı dönemde.
Boş gebelikte bile daha çok ağrım vardı. Bu çok hafif geçiyor. Arada tansiyonum düşüp halsizlik falan hissetmesem hamile olduğumu anlayamıcam. Meme hassasiyeti 3 gebelikte te hissettim. İştahım gebeliğimi öğrendiğim ilk 3 gün çok azdı. İştah olayı da normale döndü. İnşallah her şey yolundadır benim için. Yine hüsran olmaz içimde ister istemez bir huzursuzluk var

Okurken çok duygulandım umarım hepimiz güzel haberler alırız , ne düşüneceğimi hissedeceğimi şaşırdım

Ben de anlamıyorum tek doktora bağlı kalsam belkide yaşayan bir cana kıyacağız allah korusun

Bu doktorlar o kadar anlayışsız ki.. Hamile bir kadının tek bir kelimeyle alt üst olabileceğini düşünmüyorlar.
İyi ki başka doktora gitmişsin merak etme kalp atışı da duyulur yakında inşallah
Gerçekten öyle bir günde psikolojim alt üst oldu resmen, inşallah güzele haberleri verebilirim canım

İnşallah sağlıkla kavuşursunuz. İki aynı cinsiyetli çocuğunun gebeliklerini çok farklı geçiren arkadaşlarım var. Önceki ile kıyas yanıltabilir. Ben de sürekli belirti takibi yaptığım için size gerek yok diyemiyorum ama dalgalandığını gözlemliyorum.

Haklısın gerçekten. Benim ilk gebeligim ikiz bir kızım bir oğlum var. İkinci gebelik boş gebelik oldu. Cinsiyetle alakası da olabilir ama bilmiyorum. Bazıları çok hafif geçiriyor bu dönemleri öyle de olmuş olabilir. Ya da vücudum gebeliğe alıştı
İnşallah ben evham yapiyorumdur

Gerçekten özre hiç gerek yoktu.ben zaten ortada kötü niyet görmedim.benjm mesajlarım biraz sert mi anlaşıldı acaba.aslinda bende olayı anlamaya çalıştım sadece.huyum kurusun hep soru sorarak cevap ararim.zaten konu uzamasın diye cevap da yazmadım.yazarak anlaşmak daha zor sanki.
Birde burada herkes hamile herkes çok hassas.her günümüzün derdi de ayrı zaten.misal bugün benim çok ağrılarım oldu bütün gün yattım.
Burada ki hiç bir hamile arkadaşı üzmek istemem.

Hanımlar İstanbul’da özellikle Avrupa yakası doğum ücretleri alan var mı acaba?

Doğum ücreti derken doğum paketi kapsamında mı düşünüyorsunuz?
Doğum paketleri daha uyguna geliyor aslında.
Her hastanenin fiyatı farklı.
Mesela birkaç ay önce ben medical park florya için sorduğumda doğum paketleri 90 bin-110 bin arasıydı.tahliller, muayeneler vs. dahil.
Doktoruna göre de değişiyor.
Ama arkadaşım Ankara keçiören medical parktan 70 bin küsura paket aldı istediği doktora.
Semt ve hastaneye göre çok farklı fiyatlar var.

Bu konuda internete istediğiniz hastaneyi yazıp doğum fiyatları ya da doğum paket fiyatları diye aratırsanız mutlaka bir form oluyor, iletişim bilginizi verince hemen dönüş sağlıyorlar.

Ama en güzeli hamile kalmadan önce doğumu kapsayan sağlık sigortası yaptırmak.

Kızlar 8+3 oluyorum akintim vardı çok az az ama şimdi biraz çoğaldı açık yeşil sarı gibi çamasira degilde sildikce goruyorum doktor randevuma 14 gün var karın ağrım regl olacak gibi var ona doktor normal demişti ama internette kötü şeyler çıkıyor enfeksiyon vs ama ben sık sık enfeksiyon olan biriyim enfeksiyona dair hiçbir belirtim yok sadece akinti bu durumu yaşayanlar var mi

Hormonlarımız hepimizin tavan bir de yüz yüze olmayınca mesajla tam o enerji geçmiyor bazen. senin için demiyorum tabi ki. bazen ben de sert anlaşlıyor muyum diye düşünüyorum. Bazen karşılıklı anlayışlı olmamız lazım. Kimse kimsenin kötülüğünü istemez. Kaldı ki burda hiç birimiz gerçek isimlerimizi bile bilmiyoruz. Bir de herkes bilgisi tecrübesi dahilinde konuşuyor. Şuan hepimizin biraz anlayışlı olup karşı tarafın da onun kötülüğünü düşünmeden yazdığını bilmesi lazım.

Evet enfeksiyon olabilir. Doktor randevun erkene çeksen olmaz mı.?

Aynen katılıyorum. Sanal dünyayida çok ciddiyede almamak lazım. Anonim olunca biraz daha rahat takılıyor insanlar.

Çok iyi anlıyorum seni Allahtan kabızlığım daha yok olmaz inşaAllah sabah kalkınca mide bulantısı başlıyo akşam 6 kadar sürüyo sonradan geciyo gece rahatım cok şükür az bişey atıştırıyorum ayran iciyorum iyi geliyor vitamin haplarımı bile zorla yutuyorum yemek yapamıyorum da düşündükce midem kalkıyo

Benim regl gecikince az ağrım oldu doktor kanda gebeliği görünce progestan fitili verdi onu kullanmaya başlayınca ağrılarım gitti sonra sağ tarafta ağrı oldu sızlar gibi gelip gidiyodu sonra sola gecti ama oda kist gördü ondanmış ama kist önemli değil dedi sanırım gebelikte oluştu bikac gündür sızlamalar yok sadece göğüslerde var dokununca mide bulantısı ve tabi ki iştahsızlık

Ya bu olayı taze yaşamış biri olarak yazdığınız için teşekkür ederim. İçim rahat değildi. Biraz ferahlık geldi. İnşallah benimki de sağlıklıdır. ilk zamanlar ağrılarım vardı. Hatta beklenen adet tarihinden önce de. Önceki gebeliklerimde bu haftalarda hep ağrılarım olunca hiç olmazsa oturup kalkarken falan. Hatta bazı geceler uyuyamıyordum.
Şimdi kendimi bomboş hissediyorum. O yüzden biraz evham yapıyorum ister istemez. Halsizlik ve uyku hali ve meme hassasiyeti olmasa kendimi gebe bile hissetmem. Sanırım kalp atışını duyana kadar da içim rahat etmeyecek. Nasip artık

Sat 24 Mayıs ama yumurtlamam 8 Haziran gebeliğimi sata göre hesapladığımı mı kabul edeceğim çünkü öyle olursa 5+4 günlük oluyor
28 Haziran 00.15(54.21)
29 Haziran 22.30 (156.88)
2 haziran 2.30
kan verdim 422.99 çıktı değer5+4 hafta için bana düşük gibi geldi. Benden önce hamileliği olan arkadaşlarım beni aydınlatır mısınız

Seninde geç yumurtlama olmuş olabilir mi ? Benim de sat 25 Mayıs ama 13 Haziran da yumurtlama oldu. O yüzden şuan 4+5 görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…