- 7 Ekim 2020
- 2.762
- 3.688
- 83
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.381
Artış gayet güzel görünüyorBu arada bana da bakıverin
26 Haziran 53.6
30 Haziran 302
Çıkmış. Pazartesi sonucumu yeni ögrenebildim
Teşekkür ederim inşallah böyle güzel ilerler. Ama tekrar kan vermicem. Randevu bakıyorumArtış gayet güzel görünüyor
Tahminimce en son verdiğin tarihten sonra bi 6 7 gün sonda Betan hemen hemen kese görünecek değere ulaşır diye düşünüyorum :)Teşekkür ederim inşallah böyle güzel ilerler. Ama tekrar kan vermicem. Randevu bakıyorum
Canım benimde bir iki gün sabahları bir kere öyle geldi sanırım rahimden kaynaklı kaslarda hassaslık oluyor ondan olabilir, ben progestan fitil atmıştım gördüğümde doktoruma sormuştum normal demişti ama istersen sende bi yaz doktoruna yada yorulduysan onun tepkisi de olabilir belki6. Haftadayim ve dun kahverengi rengi az kan geldi iki kere oglen ve aksam bir iki damla gibi. Bu normal mi yasayan var mi acaba yoksa kotu mu dusunmeliyim icime suphe dustu
Ya ne bileyim sebep olmuş gibi hissettim işteGerçekten özre hiç gerek yoktu.ben zaten ortada kötü niyet görmedim.benjm mesajlarım biraz sert mi anlaşıldı acaba.aslinda bende olayı anlamaya çalıştım sadece.huyum kurusun hep soru sorarak cevap ararim.zaten konu uzamasın diye cevap da yazmadım.yazarak anlaşmak daha zor sanki.
Birde burada herkes hamile herkes çok hassas.her günümüzün derdi de ayrı zaten.misal bugün benim çok ağrılarım oldu bütün gün yattım.
Burada ki hiç bir hamile arkadaşı üzmek istemem.
Rica ederim az da olsa birbirimizi faydamız olması güzel insanın içi rahatlıyor. Bende öyleyim aşırı evham yapıyorum midem bulanıyor niye bulanıyor, bulanmıyor neden bulanmıyor hep kafamda soru işaretleri. Fazla stress yapmak iyi değil ama elimizde olan bişey değil bu icimizden geliyor Rabbim hepimizin gönlündekini kolaylaştırsın sağlıklı gebelik gecirmemizi nasip etsin.Ya bu olayı taze yaşamış biri olarak yazdığınız için teşekkür ederim. İçim rahat değildi. Biraz ferahlık geldi. İnşallah benimki de sağlıklıdır. ilk zamanlar ağrılarım vardı. Hatta beklenen adet tarihinden önce de. Önceki gebeliklerimde bu haftalarda hep ağrılarım olunca hiç olmazsa oturup kalkarken falan. Hatta bazı geceler uyuyamıyordum.
Şimdi kendimi bomboş hissediyorum. O yüzden biraz evham yapıyorum ister istemez. Halsizlik ve uyku hali ve meme hassasiyeti olmasa kendimi gebe bile hissetmem. Sanırım kalp atışını duyana kadar da içim rahat etmeyecek. Nasip artık
Evet. Bekleyebilirsem kesin olsun diye 7+ ları beklicem. Ama sabrederim inşallahTahminimce en son verdiğin tarihten sonra bi 6 7 gün sonda Betan hemen hemen kese görünecek değere ulaşır diye düşünüyorum :)
Benim oluyor sarı. Dr a enfeksiyon kaynaklı olabilir mi dedim. Olabilir fakat bariz başka şikayetlerin de yokken ve ilk haftalar ilaç vermeyi uygun görmüyorum dedi. Başka şikayetim yok çünkü benim. Kurtajimi da o yapmisti, yara vs durumun da yok birseylerden şüphe duyacagim durum yok dedi. Yine kendi Dr unuza sorun birseyler atlar farketmezseniz birseye sebep olmasın. Belki muayene etmesi gerekir belki ilaç yazar bilemeyiz herkesin durumu kendine özeldirKızlar 8+3 oluyorum akintim vardı çok az az ama şimdi biraz çoğaldı açık yeşil sarı gibi çamasira degilde sildikce goruyorum doktor randevuma 14 gün var karın ağrım regl olacak gibi var ona doktor normal demişti ama internette kötü şeyler çıkıyor enfeksiyon vs ama ben sık sık enfeksiyon olan biriyim enfeksiyona dair hiçbir belirtim yok sadece akinti bu durumu yaşayanlar var mi
Baya sabırlısın maşallah o zamanEvet. Bekleyebilirsem kesin olsun diye 7+ ları beklicem. Ama sabrederim inşallah
Benimde oldu kahve rengi akıntı 4,5 haftadayken 2 gün ve 6,5 haftadayken de 1 gün tekrar geldi çok korktum doktora gittim doktor kahve rengi gelirse sorun değil dedi Vagina girişinde olabiliyor dedi kalb atışıda vardı. Şimdi bidahaki kontrolümü bekliyorum yoğunlaşırsa ara doktorunu. Annem de kardeşim de olmuş o zamanlar üc dört aylıkken bile, oda beni rahatlatmaya calışmıştı.6. Haftadayim ve dun kahverengi rengi az kan geldi iki kere oglen ve aksam bir iki damla gibi. Bu normal mi yasayan var mi acaba yoksa kotu mu dusunmeliyim icime suphe dustu
Valla ben de pişiremiyorum eşim annem kim denk gelirse o yapıyor midem kalkıyor sabahları hele de. Açlık duymuyorum o yüzden ama birden acıkma gelince de anında yemem gerekiyor bulantim pik yapıyor yoksa. O an ben de yemek hazırda yoksa ağzıma birseyler atıyorum ki daha beter bulanmasinÇok iyi anlıyorum seni Allahtan kabızlığım daha yok olmaz inşaAllah sabah kalkınca mide bulantısı başlıyo akşam 6 kadar sürüyo sonradan geciyo gece rahatım cok şükür az bişey atıştırıyorum ayran iciyorum iyi geliyor vitamin haplarımı bile zorla yutuyorum yemek yapamıyorum da düşündükce midem kalkıyo
Evet bende de hemen hemen öyle oluyor mide bulantısı gercekten fena bişeymiş. Nasıl beslencek bebek diye düşünmekten kendimi alamıyorumValla ben de pişiremiyorum eşim annem kim denk gelirse o yapıyor midem kalkıyor sabahları hele de. Açlık duymuyorum o yüzden ama birden acıkma gelince de anında yemem gerekiyor bulantim pik yapıyor yoksa. O an ben de yemek hazırda yoksa ağzıma birseyler atıyorum ki daha beter bulanmasin
Çok güzel artmış canım maşallahBu arada bana da bakıverin
26 Haziran 53.6
30 Haziran 302
Çıkmış. Pazartesi sonucumu yeni ögrenebildim
Ay ben sabredemem haber bekliyorum senden ama aaaaaaEvet. Bekleyebilirsem kesin olsun diye 7+ ları beklicem. Ama sabrederim inşallah
İlk 3 ay bizim depolarımızdan besleniyormus sanırım. Susuz kalmayıp dinlenmek lazım ve yiyebildigimiz kadar yemeye çalışıyoruz zatenEvet bende de hemen hemen öyle oluyor mide bulantısı gercekten fena bişeymiş. Nasıl beslencek bebek diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Haftaya kadar idare etmeye calışıcam doktora gidince sorarım artık.İlk 3 ay bizim depolarımızdan besleniyormus sanırım. Susuz kalmayıp dinlenmek lazım ve yiyebildigimiz kadar yemeye çalışıyoruz zatenÇok fazla etkiliyorsa Dr a söyleyince prilam falan başlatabilir belki. Sormak lazım
Canım benimde bir iki gün sabahları bir kere öyle geldi sanırım rahimden kaynaklı kaslarda hassaslık oluyor ondan olabilir, ben progestan fitil atmıştım gördüğümde doktoruma sormuştum normal demişti ama istersen sende bi yaz doktoruna yada yorulduysan onun tepkisi de olabilir belki
Canım benimde bir iki gün sabahları bir kere öyle geldi sanırım rahimden kaynaklı kaslarda hassaslık oluyor ondan olabilir, ben progestan fitil atmıştım gördüğümde doktoruma sormuştum normal demişti ama istersen sende bi yaz doktoruna yada yorulduysan onun tepkisi de olabilir belki
Rahatladim simdi cok sagol. Progestan fitilI doktor mu verdi bu durum icin. Dun biraz yemek yapmakla ugrasmistim ama cok degil. Bu kadar hassas mi oluyor acaba ? ilk hamililegim oldugu icin bilmiyorumCanım benimde bir iki gün sabahları bir kere öyle geldi sanırım rahimden kaynaklı kaslarda hassaslık oluyor ondan olabilir, ben progestan fitil atmıştım gördüğümde doktoruma sormuştum normal demişti ama istersen sende bi yaz doktoruna yada yorulduysan onun tepkisi de olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?