Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Teşekkür ederim. Bugün devlete gittim doktor olumlu konuştu. Haftaya tekrar gideceğim. Keseyle alakalı bir sıkıntı yoktu zaten varsada söylemedi özeldeki. Sadece bebek yaşamıyor olabilir dedi 3 gün sonra gel ilaçla düşürelim dedi. Bugünkide daha yeni başlamış atım haftaya bakalım dedi çok tedirginim Allahım hayırlısını nasip etsin

Benim ağrım kanamam yok olmadı daha öok şükür. Ama gebelik belirtisi olan mide bulantısı va de yok sadece küçük tansiyonum düşüyor ve uykum var sürekli. Umarım güzel haberler verebilirim

Umarım başka doktorlarıda araştırıp gideceğim

Canım ya çok sevindim bunu okuduğuma bile inşallah zamanda dahada güçlenecek minik kalbi Allah güzel haberler almayı o sesi duymayı sa nasip etsin sana

Bugün devlete gittim daha çok küçük dedi. Hafif kalp atımı görünüyo sanki çok yeni daha dedi. Haftaya tekrar gel dedi kan değeri idrar vs aldı
E tamam bak gördün mü en azından görünüyor demiş o sebeple sen gönlünü ferah tut kan testlerinde güzel çıksın haftaya yeniden bi baktır bakalım Allah’ın izni ile

Benim ağrım kanamam yok olmadı daha öok şükür. Ama gebelik belirtisi olan mide bulantısı va de yok sadece küçük tansiyonum düşüyor ve uykum var sürekli. Umarım güzel haberler verebilirim
Benimde öyle ya gözümü uykudan açamıyorum

Ben bu şekilde anlamadım.
Doktor su içmeyin demez ki.hele ki hamilelere sonuçta kan oranımız da gittikçe artıyor havalarda sıcak.
Doktor hanım size cevap olarak ne yazdı peki.
Ben bu amaçla yazmıştım yani havalar sıcak ve terliyoruz sıvı kaybediyoruz. Benim gibi normal hayatında pek su içmeyen insanlar sıcaklarda çok fazla etkileniyor. Üstüne hamilelik eklenince ve bu haftalarda bulantı sebebiyle çoğumuz birsey yiyip içmekte zorlanırken daha da etkilenebiliriz diye düşündüm. Sağlık ocağına gittigimde ebem de bu şekilde anlattı ve az su içen ben günde 2-3 bardak fazla içince bile fark olduğunu gördüm şikayetlerimde zaten. Mesela çok su kaybedip yerine koymayınca kabızlık sorunum daha çok oluyor. Ki bizde hormonlar sebebiyle kabızlık bu ara çok olur. Zaten aşırı miktarlarda neyi tüketirsek tüketelim zararı olur. Bu su icin de geçerli Sosyallanne nin de dediği gibi. Ama burdaki herkes yetişkin insan ve bunun ayırdını yapabilir diye düşündüm, en basiti elinizin altında internet var. Resmi kaynaklara erişmek zor değil ya da Dr a kontrole gidince sorulur en kötü öyle öğrenilir miktar olarak. Ama yazdığıma pişman oldum. Gereksiz polemiğe neden olduğum için özür dilerim. İyi niyetle yazmıştım başka kişilere de bi nebze olsun faydası olur belki diye. Ben biraz zor geçiriyorum bu dönemi. Ufacık Bi iyi gelecek şey bile çok önemli geliyor bana. Yine de sebep olduğum için üzgünüm. Daha dikkatli yazarım artık kastettiğim şey özetle günlük tüketmemiz gereken miktarın altına düşmeyelim şeklindeydi.. ve sıcakları hesaba katarak.

Başka bir doktora gidip farklı Bi sonuç aldığınızı okuyunca yemin ederim içime su serpildi burdaki her kötü haberde elim kalbimde okuyorum, çok etkileniyorum. Yaşadığım süreçler gözümün önünden tekrar tekrar geçiyor. Keşke elimden gelse birseyler yapabilsem diyorum. Dr bana kayıpların çoğunda 6. Haftanın kritik Bi hafta olduğunu söyledi. Ben de su an 6. Haftadayim, kaybım da 6. Haftada gelişimi durmuştu gerçekten. Güzel haberlerle hem sizlere seviniyorum hem bana umut oluyor bu sefer iyi olacak diye belki saçmalıyorum ama hissettiklerimi ne desem tam anlatamiyorum güzel haberlerinizi bekliyorum ve inanıyorum bu haberin devamı gelecek dua edecegim

Çok sevindim kese de duzgunmus hem. Nasıl bu kadar rahat konuşabiliyor bazı Dr lar gerçekten hayret ediyorum. İnşallah yolunda gider devamı da bulantı vs belirtilere takılmayın çünkü herkeste farklı geçiyor. Kimisi hamile olduğunu bile unutacak kadar rahatken kiminin çok erken belirtileri oluyor. İnşallah kalp atışı aldık diye de gelirsiniz buraya

Neyse kızlar ben ne yazsam sorun oluyor burda inanın kendimi kötü hissettim bundan sonra yazmayı düşünmüyorum size saglıklı gebelikler…
Geri dön lütfen ben sebep olduğum icin çok üzüldüm hepimiz hassas dönemdeyiz yanlış anlaşılmalar olabilir ama üstünde durmayalım olmaz mi hepsini okudum kimse kötü niyetli birsey yazmamış zaten, sen de öyle. Herkes bildiğini paylaşmaya çalışmış sadece

3500 beta ile doktora gittim, 4+4 te karından ultrasonda gördük keseyi ve yolk kesesini, 5+4 te karın ultrasonunda kesede bebeği gördük kalp atışı dinledik

Bu doktorlar o kadar anlayışsız ki.. Hamile bir kadının tek bir kelimeyle alt üst olabileceğini düşünmüyorlar.
İyi ki başka doktora gitmişsin merak etme kalp atışı da duyulur yakında inşallah

Sağol.. ben çok icerdim ama bu ara sudan bile midem bulanıyo zorla iciyorum mide bulantısı problemi yaşıyorum ve iştahım gitti
Benim de aynı. Ama bulantidan suyu ihmal edince de kabızlık sorunum daha kötü oluyor. Başım ağrıyor bi de sıcaklarla birleşince. Bulantılardan önce arka arkaya 2 ser bardak içerdim soğuk soğuk şimdi olmuyor 1 bardağı nerdeyse yarim saatte yavaş yavaş içiyorum

Kızlar daha yolun başındayım ama size bir şey sorcam. Daha önceki gebeliklerimde bu haftalar hissedilir kasık ağrılarım oluyordu. Dün hafif hafif vardı. Gece de vardı ama yine hafifti. Bugün ayakta kalmama rağmen dışarı falan da çıktım halsizlik haricinde hiç ağrım olmadı. Hepinizin ağrısı olmuş muydu bu dönemde

Benim ilk gebeliğimde biraz vardı sonradan hemen hiç olmadı diyebilirim. Ani harekette kramp gibi giren geçici ağrı dışında son 2 gebeliğimde kasık ağrısı yok. Meme belirtileri de ilk gebelikte aşırı belirgindi, şu an hiç başlamadı. Ama iştahsızlık tam gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…