- 8 Şubat 2024
- 14
- 13
- 8
- 31
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.401
Ben de rahatladim simdi sagol cevabin icin. Progestan kullandin mi peki bu durumu yasadigin icinBenimde oldu kahve rengi akıntı 4,5 haftadayken 2 gün ve 6,5 haftadayken de 1 gün tekrar geldi çok korktum doktora gittim doktor kahve rengi gelirse sorun değil dedi Vagina girişinde olabiliyor dedi kalb atışıda vardı. Şimdi bidahaki kontrolümü bekliyorum yoğunlaşırsa ara doktorunu. Annem de kardeşim de olmuş o zamanlar üc dört aylıkken bile, oda beni rahatlatmaya calışmıştı.
Evet gebeliğim kanda cıkar cıkmaz progestan fitiline başladım ona rağmen gelebiliyor demekki. Uzun sürmezse sıkıntı yapma kendine bazen boşu boşuna stress yapıyoruz ama elimizde değil tabiBen de rahatladim simdi sagol cevabin icin. Progestan kullandin mi peki bu durumu yasadigin icin
2 günde bir iki kat artacak şekilde kendiniz bir hesap yapın 3000 lerdeyken karından kese görünüyor ondan bir hafta sonrada kalp atışı duyulabiliyorTeşekkür ederim inşallah böyle güzel ilerler. Ama tekrar kan vermicem. Randevu bakıyorum
Devlet hastanesine gittim bugün bi deneyim.dedim.ne kadar suratsızdi kadın dün bütün gün ağrım var dedim hiç ilgilenmedi bile.bu doktorla konuşarak da anlayamadım.kan verdim sonucunu öğleden sonra gel dedi hiç gidesim yokYa ne bileyim sebep olmuş gibi hissettim iştebence de hormonların etkisi ile hassas olduk hepimiz. Msjla da cidden zor. Eşimle uzak mesafeydik sevgiliyken ve msjlar yüzünden az kavga etmedik evlenince süt liman oldu daha iyi anladık ki mimik ses tonu olmayınca yanlış anlıyormuşuz günümüz günümüze uymuyor haklısın ben de tatsızım bugün biraz
Amin canım. Aslında bildiğimiz şeyler ama yine de birinden duymak insana daha iyi geliyorRica ederim az da olsa birbirimizi faydamız olması güzel insanın içi rahatlıyor. Bende öyleyim aşırı evham yapıyorum midem bulanıyor niye bulanıyor, bulanmıyor neden bulanmıyor hep kafamda soru işaretleri. Fazla stress yapmak iyi değil ama elimizde olan bişey değil bu icimizden geliyor Rabbim hepimizin gönlündekini kolaylaştırsın sağlıklı gebelik gecirmemizi nasip etsin.
PapatyaamAy ben sabredemem haber bekliyorum senden ama aaaaaa
Evet hesapladım aslında ama benim ilk gebeligimde de 6. Hafta da keseyi zor gördü doktor. 7+4 te kalp atışı aldık. Bir de kilom var. 6. Hafta da yine de görünür mü dersin2 günde bir iki kat artacak şekilde kendiniz bir hesap yapın 3000 lerdeyken karından kese görünüyor ondan bir hafta sonrada kalp atışı duyulabiliyor
Bence görünür yaAmin canım. Aslında bildiğimiz şeyler ama yine de birinden duymak insana daha iyi geliyor
Papatyaamben de sabredemem gibi geliyor ama kilom var malum. Bari 6+6 7 gibi gideyim olmaz mı
Evet hesapladım aslında ama benim ilk gebeligimde de 6. Hafta da keseyi zor gördü doktor. 7+4 te kalp atışı aldık. Bir de kilom var. 6. Hafta da yine de görünür mü dersin
Evet canım o vermişti bende ona sorarak atmıştım aslında o fitil bi hormon fitili kan değerinde progestan düşükse de öyle kanamalar oluyor progestan rahmi güçlendiriyor bi zararı yok aksine faydası var eğer doktora sorarsan söyle bakalım belki söylemeden bile verir, ya şuan o kaslarımız öyle hassas ki biraz zorlansak bile kılcal damar kanamış olabilir vs, arkadaşlarımızda dediği gibi pembe ve kırmızıya dönmedikçe panik olma yine doktoruna mesaj at danış bakalım,Rahatladim simdi cok sagol. Progestan fitilI doktor mu verdi bu durum icin. Dun biraz yemek yapmakla ugrasmistim ama cok degil. Bu kadar hassas mi oluyor acaba ? ilk hamililegim oldugu icin bilmiyorum
E nabizdan bakarsın birsey varsa gidersin olmazsa yaDevlet hastanesine gittim bugün bi deneyim.dedim.ne kadar suratsızdi kadın dün bütün gün ağrım var dedim hiç ilgilenmedi bile.bu doktorla konuşarak da anlayamadım.kan verdim sonucunu öğleden sonra gel dedi hiç gidesim yok
Bi sonucum çıkmış bazı değerlerim referans dışı. Üşenmessem giderimE nabizdan bakarsın birsey varsa gidersin olmazsa ya
Randevuya alcam bakalım. 6. Hafta sınırlarındaBence görünür ya
Evet bildiğimiz şeyler ama yinede duymak istiyoruzAmin canım. Aslında bildiğimiz şeyler ama yine de birinden duymak insana daha iyi geliyor
Papatyaamben de sabredemem gibi geliyor ama kilom var malum. Bari 6+6 7 gibi gideyim olmaz mı
Evet hesapladım aslında ama benim ilk gebeligimde de 6. Hafta da keseyi zor gördü doktor. 7+4 te kalp atışı aldık. Bir de kilom var. 6. Hafta da yine de görünür mü dersin
Yaaa bizde 7+2 yiz. Kalp atışını da 6+2 de duymuştuk aynı sizin gibi. Sabah bulantılarım ve halsizliğim olmasa hamile olduğumu anlamayacağım ha birde hazımsızlık problemiKızlar selam neler yapıyorsunuz? Okuduğum her şeyden çok etkilendiğim için mümkün olduğunca az internete girmeye çalışıyorum. Çok şükür 6+2’de kalp atışını duyduk. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı doktorum. Kasık ağrılarının bacak ağrılarının hepsi normal dedi. Kanama olmadığı ve ağrı 1-2 saat için dayanılmayacak dereceye gelmediği sürece endişe etme dedi. Şu an 7+2’yim. Hafif mide yanmaları, bulantıları başladı. Doktoruma rağmen kasık ağrısı sızısı olunca endişelere kapılıp kurmaya başlıyorumSizlerde durumlar nasıl?
Neden kimse bana cevap vermiyorBenimde bugün kahverengi lekelenmeler başladı 6+5 oldum hafif kramplarim da var ayrıca progestan iğne ve fitil de kullanıyorum ama cok korkuyorum
Canım benim çok bilgim yok ama burada lekelenme yaşayan arkadaşlar oldu. Kahverengi olduğu sürece sorun yok demişti doktorları. Sen yinede bol bol dinlen ağır işler yapma.Neden kimse bana cevap vermiyor
Canım benim çok bilgim yok ama burada lekelenme yaşayan arkadaşlar oldu. Kahverengi olduğu sürece sorun yok demişti doktorları. Sen yinede bol bol dinlen ağır işler yapma.
Canım bizimde olmuştu bazı arkadaşlarla ama benim doktorum o kadar lekenlenme normal kırmızı pembeye dönmedikçe korkma dedi birde sabah akşam progestan fitil kullanıyorum dinlenince geçiyorNeden kimse bana cevap vermiyor
Ağır işler yapmıyorum ilaçları iğneleri de düzenli kullanıyorum ama tedirginim randevuma da var daha . Doktora gitmeliyimCanım benim çok bilgim yok ama burada lekelenme yaşayan arkadaşlar oldu. Kahverengi olduğu sürece sorun yok demişti doktorları. Sen yinede bol bol dinlen ağır işler yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?