Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    54
Ben de rahatladim simdi sagol cevabin icin. Progestan kullandin mi peki bu durumu yasadigin icin

Ben de rahatladim simdi sagol cevabin icin. Progestan kullandin mi peki bu durumu yasadigin icin
Evet gebeliğim kanda cıkar cıkmaz progestan fitiline başladım ona rağmen gelebiliyor demekki. Uzun sürmezse sıkıntı yapma kendine bazen boşu boşuna stress yapıyoruz ama elimizde değil tabi

Devlet hastanesine gittim bugün bi deneyim.dedim.ne kadar suratsızdi kadın dün bütün gün ağrım var dedim hiç ilgilenmedi bile.bu doktorla konuşarak da anlayamadım.kan verdim sonucunu öğleden sonra gel dedi hiç gidesim yok

Amin canım. Aslında bildiğimiz şeyler ama yine de birinden duymak insana daha iyi geliyor
Ay ben sabredemem haber bekliyorum senden ama aaaaaa
Papatyaam ben de sabredemem gibi geliyor ama kilom var malum. Bari 6+6 7 gibi gideyim olmaz mı

2 günde bir iki kat artacak şekilde kendiniz bir hesap yapın 3000 lerdeyken karından kese görünüyor ondan bir hafta sonrada kalp atışı duyulabiliyor
Evet hesapladım aslında ama benim ilk gebeligimde de 6. Hafta da keseyi zor gördü doktor. 7+4 te kalp atışı aldık. Bir de kilom var. 6. Hafta da yine de görünür mü dersin

Bence görünür ya

Rahatladim simdi cok sagol. Progestan fitilI doktor mu verdi bu durum icin. Dun biraz yemek yapmakla ugrasmistim ama cok degil. Bu kadar hassas mi oluyor acaba ? ilk hamililegim oldugu icin bilmiyorum
Evet canım o vermişti bende ona sorarak atmıştım aslında o fitil bi hormon fitili kan değerinde progestan düşükse de öyle kanamalar oluyor progestan rahmi güçlendiriyor bi zararı yok aksine faydası var eğer doktora sorarsan söyle bakalım belki söylemeden bile verir, ya şuan o kaslarımız öyle hassas ki biraz zorlansak bile kılcal damar kanamış olabilir vs, arkadaşlarımızda dediği gibi pembe ve kırmızıya dönmedikçe panik olma yine doktoruna mesaj at danış bakalım,

E nabizdan bakarsın birsey varsa gidersin olmazsa ya

Evet bildiğimiz şeyler ama yinede duymak istiyoruz bunun icin buraya geldim bende eşimde kafayı yemişsin sen diyor buraya girdiğimi söyleyince eş dosta daha bişey söyleyemediğimiz icin kimseden akıl da alamiyoruz haliyle burası ilac gibi geliyor

Kızlar ankarada olan var mı? batıkent eryaman sincan taraflarında gittiğiniz doktor önerileriniz var mıı

Benimde bugün kahverengi lekelenmeler başladı 6+5 oldum hafif kramplarim da var ayrıca progestan iğne ve fitil de kullanıyorum ama cok korkuyorum

Kızlar selam neler yapıyorsunuz? Okuduğum her şeyden çok etkilendiğim için mümkün olduğunca az internete girmeye çalışıyorum. Çok şükür 6+2’de kalp atışını duyduk. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı doktorum. Kasık ağrılarının bacak ağrılarının hepsi normal dedi. Kanama olmadığı ve ağrı 1-2 saat için dayanılmayacak dereceye gelmediği sürece endişe etme dedi. Şu an 7+2’yim. Hafif mide yanmaları, bulantıları başladı. Doktoruma rağmen kasık ağrısı sızısı olunca endişelere kapılıp kurmaya başlıyorum Sizlerde durumlar nasıl?

Yaaa bizde 7+2 yiz. Kalp atışını da 6+2 de duymuştuk aynı sizin gibi. Sabah bulantılarım ve halsizliğim olmasa hamile olduğumu anlamayacağım ha birde hazımsızlık problemi

Canım benim çok bilgim yok ama burada lekelenme yaşayan arkadaşlar oldu. Kahverengi olduğu sürece sorun yok demişti doktorları. Sen yinede bol bol dinlen ağır işler yapma.
Neden kimse bana cevap vermiyor
Canım bizimde olmuştu bazı arkadaşlarla ama benim doktorum o kadar lekenlenme normal kırmızı pembeye dönmedikçe korkma dedi birde sabah akşam progestan fitil kullanıyorum dinlenince geçiyor

Canım benim çok bilgim yok ama burada lekelenme yaşayan arkadaşlar oldu. Kahverengi olduğu sürece sorun yok demişti doktorları. Sen yinede bol bol dinlen ağır işler yapma.
Ağır işler yapmıyorum ilaçları iğneleri de düzenli kullanıyorum ama tedirginim randevuma da var daha . Doktora gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…