Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    54
Canım bizimde olmuştu bazı arkadaşlarla ama benim doktorum o kadar lekenlenme normal kırmızı pembeye dönmedikçe korkma dedi birde sabah akşam progestan fitil kullanıyorum dinlenince geçiyor
Bende düzenli kullanıyorum sizin çok sürdümu peki korkmamak elimde değil

Canım kahverengiyse önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Benim arkadaşım da hamile şu an doktor kırmızı pembe olmadıkça endişe etme demiş. Ara ara kahverengi lekelenmesi oluyor. Hiç takmıyor maşallah gayet sağlıklı devam ediyor. Ben yine de içini rahatlatıp stresini gidermesi adına doktora bir gitmeni öneririm. Durup durup kendini stres yapmamış olursun

İnşallah dediginiz gibidir yarın en iyisi gideyim endisemi gidereyim en azından

Selam kızlar
Herkes iyidir umarım
Cuma randevum var benim de. İlk gidişim olacak. İlk gebeliğimde öğrenir öğrenmez doktora koşmuştum şimdi oturuyorum öyle
2. Hep böyle oluyor derlerdi de inanmazdım
Hala hiç belirtim yok göğüs şişkinliği dışında
Sizler nasılsınız?

Selam kızlar, guncelleme olarak bugun 9+1 olduk haftaya kontrolum var. Bulantilarim sabah bulantilarindan cikti tum gun istahsizliga dondu. Yemek istiyorum ama lokma alsam midem bulaniyor. Doktorum yeterki kusma cok yemesende olur dedi. Sivilcelerim cogaldi dogal sabun ve yenidogan sampuanina gectim halbuki yves rocher kullaniyordum o bile sac derime sivilce yapti. Gobek cevremde hafif bir killanma farkettim bir kac gundur normalde hic yoktu Umarim bu sureci hepimiz saglikla ve huzurla geciririz

İnşallah dediginiz gibidir yarın en iyisi gideyim endisemi gidereyim en azından
Benim pembe olmuştu riskli olduğu için progestan kullanıyorum ona rağmen tekrar oldu geçti. Ben de tedirgin oluyorum. Ama Dr başka yapacak birsey yok gundelik hayatina devam et dedi. Ki kahverengi için korkmayın deniliyor. Pembede bile yapılan bu en fazla. Ultrasonda hersey yolunda mı görün rahatlayın bence

Ayy inşallah süreci sağlıkla tamamlarsın tamamlarız bende sata göre 8+3üm sanki bende göbeğimde kıllanma farkediyorum erken diye bana öyle gelmiştir dedim ama baya baya görünüyolar

Kızlaarr bulantısı kusması olmayan yok muu??? Ben 8 haftalığım henüz kusmadım böyle olunca da iyi bir şey mi kötü mü bilemiyorum

Ayy inşallah süreci sağlıkla tamamlarsın tamamlarız bende sata göre 8+3üm sanki bende göbeğimde kıllanma farkediyorum erken diye bana öyle gelmiştir dedim ama baya baya görünüyolar
Yaa demekki yalnız değilim muhtemelen dogal bir surec ama insan tek tek farkliliklari farkedince ilginc geliyor

Ya benim mesela sabah oluyordu bir süre geliyordu ama çok açık akıntıyla beraber sonra progestan atıyordum kesiliyordu her sabah progestan atıyorum ama mesela bugün atmadım hafif geldi yine hemen attım bende açıkçası bebişler Allaha emanet canım öyle düşün inşallah yazıldıysa ömrü kaderi gelecekler kucağımıza Allah kolaylıkla sağlıkla almayı nasip etsin kalbini ferah tut

Kızlar ankarada olan var mı? batıkent eryaman sincan taraflarında gittiğiniz doktor önerileriniz var mıı
Ben A life etimesguta gittim. Kyahala hanıma. Geçen gün bebeğin kalp atışı yok 3 gün sonra gel olmazsa düşürelim ilaçla dedi. Ertesi gün başka doktora gittim devletw o atımı gördü. Yani çok övüyorlardı ama ben böyle bir deneyim yaşadım yeni doktor arıyorum.

Kızlar daha 7+0 im ama karnım o kadar şiş ki 3-4 aylık falan olmuş da karnı çıkmaya başlamış der gören. Sizde de şişkinlik var mı böyle

Yok yok yarın gidecem ben bu stresle evham yapacağıma gidip iyi olduğunu öğreneyim icim rahatlasin en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…