Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
İnanın siz yazana kadar haberim yoktu. Teşekkür ederim

Ben yaptırmayı düşünmüyorum. O yüzden hiç araştırmadım

Merhaba hanımlar doktor randevum vardı bugün çok şükür iyi geçti gördüm bebeğimi çok güzel bi duyguymuş Allahım isteğen herkese nasip etsin. 8+6 olduk inşaAllah sağlıklı şekilde ilerler. Ben bugün kan verdim genetik tarama testi icin doktorum ne diyorsa onu yapıyorum acıkcası. 4 hafta sonra bidahaki randevumda belli olur artık cünkü doktor izine ayrılıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim gönlümüzdekini kolaylaştırsın

Gerçekten et yemeyin, 1,2 güne geçiyor. Et kesin rahatsız ediyor ama neden bilmiyorum. Ben baharatlı yemekte yemiyorum açıkcası. Valla kaynanamdayım şuan bana baya iyi geldi. Kendi yaptığımı falan da yiyemiyorum. Allah yardımcımız olsun

Merhaba beni de gruba ekleyebilir misiniz :) kesem görüldü haftaya persembe kalp atısı icin gün aldık nasipse
Bu heyecanını görünce bebeğini kaybetmiş olmana çok üzüldüm içim acıdı Allah en kısa sürede bizleri bebeklerimize kavuştursun İnşallah

Bir de Fetal DNA planlaması yapan oldu mu aranızda. Ben ikili taramadansa fetal yapmaya karar verdim. Aynı yolda yürüyecek arkadaşlarla en azından şirket hakkında görüşelim destek olalım birbirimize
Ben de fetal dna yaptırmayı düşünüyorum haftaya inşallah. Bir yerden fiyat aldım 14.000 dedi. Natera 18000di

Ayy aynıyız bende evde kalamiyorum kendi yaptığım çayı bile icesim gelmiyor ama annemlerdeyim kaynanam çok geziyor o beni aç bırakır

Merhabalar şuan 5+5'im, geçen hafta sonu 5+1'de ikiz gebelik olduğunu öğrendim, çift yumurta ikizi, mart ayında 7 haftalık bir gebelik kaybım olmuştu. Geçen hafta sonu ikiz gebelik olduğunu öğrendiğimizde sadece ultrasonda kese gözüktü bebek ya da kalp atışı yoktu. Bu durumda riskli bir şey olabilir mi, gebelik kaybının tekrarlanması durumu sık görülür mü bilgisi olan var mıdır acaba?

Çok geçmiş olsun kalp atışı için biraz erken zaten içinizi ferah tutun birşey olmayacak Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…