- 15 Ocak 2023
- 2.755
- 1.062
- 63
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.921
Kalp atışı için erkenmis zaten bu sefer herşey gönlünüzce olur inşallahMerhabalar şuan 5+5'im, geçen hafta sonu 5+1'de ikiz gebelik olduğunu öğrendim, çift yumurta ikizi, mart ayında 7 haftalık bir gebelik kaybım olmuştu. Geçen hafta sonu ikiz gebelik olduğunu öğrendiğimizde sadece ultrasonda kese gözüktü bebek ya da kalp atışı yoktu. Bu durumda riskli bir şey olabilir mi, gebelik kaybının tekrarlanması durumu sık görülür mü bilgisi olan var mıdır acaba?
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz zor şeyler yaşamışsınız olabildiğince uzanıyorum insan sürekli doktora gitmek istiyor ben acilde 2 ayrı özele gittim ama yarın asıl araştırdığıma başlayacağım onun görşünü merak ediyorum bakalımSize de çok geçmiş olsun. Ben hem 2 ayrı özel hem de 2 ayrı devlet olarak ilerlemek zorunda kaldım. Hepsi farklı yorumladığı için süreci. Ama devlettekiler kahverengi lekeden korkmamam gerektiğini söyledi. Eski kanı atıyormuş. Kırmızıya dönerse direkt hastaneye gidin. Ve hep uzanın ayaklarınız havada. Bana 1 ay rapor uygun gördü. Arabaya binme sakın dedi. Bilginiz olsun
Benim geçen haftaya kadar kese boş kürtaj demişlerdi. Ama cuma günü gözüktü. Çok güzel haberler alırsınız umarımgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim. sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz zor şeyler yaşamışsınız olabildiğince uzanıyorum insan sürekli doktora gitmek istiyor ben acilde 2 ayrı özele gittim ama yarın asıl araştırdığıma başlayacağım onun görşünü merak ediyorum bakalım
inşallah güzel haberler alırım, herşey yolunda giderse inşallah doğum zamanımız aynı olacak gibi :)Benim geçen haftaya kadar kese boş kürtaj demişlerdi. Ama cuma günü gözüktü. Çok güzel haberler alırsınız umarım
arabaya binmek gerçekten sakıncalı mıymış yaaaSize de çok geçmiş olsun. Ben hem 2 ayrı özel hem de 2 ayrı devlet olarak ilerlemek zorunda kaldım. Hepsi farklı yorumladığı için süreci. Ama devlettekiler kahverengi lekeden korkmamam gerektiğini söyledi. Eski kanı atıyormuş. Kırmızıya dönerse direkt hastaneye gidin. Ve hep uzanın ayaklarınız havada. Bana 1 ay rapor uygun gördü. Arabaya binme sakın dedi. Bilginiz olsun
Evet inşallah benimde bugün 7. Haftam :)inşallah güzel haberler alırım, herşey yolunda giderse inşallah doğum zamanımız aynı olacak gibi :)
Kimi doktor sağlıklı bebek ne yapsan da düşmez diyo kimi de biz gerekeni yapalım gerisi Allah a kalmış diyor. Bana araba ve otobüs kullanımı yasağı verdiği için işe gitme dedi mesela medicana ataşehirde doktorumarabaya binmek gerçekten sakıncalı mıymış yaaa
gerçekten eskiler kürtaj olmadığı dönemlerde istemedikleri bebekleri düşürmek için neler yapmışlar illa hikayelere denk gelmişsinizdir siz de. Bir doktor videosuna denk gelmiştim. Bir ağacı salladığınızda çürük elma dökülür, sağlam elmayı elle çekeleyerek bile zor koparırsınız diyordu. Her davranışımda korkmamak için bunları düşünüyorum. Yoksa ç*ş yapmaya bile korkacağızKimi doktor sağlıklı bebek ne yapsan da düşmez diyo kimi de biz gerekeni yapalım gerisi Allah a kalmış diyor. Bana araba ve otobüs kullanımı yasağı verdiği için işe gitme dedi mesela medicana ataşehirde doktorum
Benimde doktorum yasaklamisti yolculugu ama o zaman başka bir ilde tedavi oluyordum evime dönmek zorundaydım memleketime 7 saatlik yolu 10 saatte mola vere vere mecburen gelmek zorunda kaldim çok şükür suanlik herşey yolunda Allah aksini yasatmasin inşallah ama gerçekten sağlıklı değilse Rabbim nasip etmiyorsa oturduğun yerde de bir sebep olacaktır Allah o acıyı kimseye vermesinKimi doktor sağlıklı bebek ne yapsan da düşmez diyo kimi de biz gerekeni yapalım gerisi Allah a kalmış diyor. Bana araba ve otobüs kullanımı yasağı verdiği için işe gitme dedi mesela medicana ataşehirde doktorum
Benimde doktorum yasaklamisti yolculugu ama o zaman başka bir ilde tedavi oluyordum evime dönmek zorundaydım memleketime 7 saatlik yolu 10 saatte mola vere vere mecburen gelmek zorunda kaldim çok şükür suanlik herşey yolunda Allah aksini yasatmasin inşallah ama gerçekten sağlıklı değilse Rabbim nasip etmiyorsa oturduğun yerde de bir sebep olacaktır Allah o acıyı kimseye vermesin
gerçekten eskiler kürtaj olmadığı dönemlerde istemedikleri bebekleri düşürmek için neler yapmışlar illa hikayelere denk gelmişsinizdir siz de. Bir doktor videosuna denk gelmiştim. Bir ağacı salladığınızda çürük elma dökülür, sağlam elmayı elle çekeleyerek bile zor koparırsınız diyordu. Her davranışımda korkmamak için bunları düşünüyorum. Yoksa ç*ş yapmaya bile korkacağız
Amin hepimize öyle. Sağlıklı olsunlar ve hayırlısıyla gelsinler inşallahBenimde doktorum yasaklamisti yolculugu ama o zaman başka bir ilde tedavi oluyordum evime dönmek zorundaydım memleketime 7 saatlik yolu 10 saatte mola vere vere mecburen gelmek zorunda kaldim çok şükür suanlik herşey yolunda Allah aksini yasatmasin inşallah ama gerçekten sağlıklı değilse Rabbim nasip etmiyorsa oturduğun yerde de bir sebep olacaktır Allah o acıyı kimseye vermesin
Ben gebelik öncesi kontrole gitmiştim şimdi onda devam ediyorum Sibel hn çok beğenilen bir hoca.bu devirde iyi bir doktora gelmek çok önemli. ben istanbul pendik medipole gidiyorum aranızda oraya giden var mı
Amin inşallahEvet çok doğru. Bence olay şu sağlıklı bebek her türlü tutunuyor. Sağlıksız bebek küçük ihtimalde olsa dikkat edilirse devam edebiliyor. Düşük riskli kanamalı sağlıklı doğum yapan çok kişi dinledim bu süreçte. 32. Haftaya kadar iğne ve fitille devam edenler vs… neyse sağlıklıdırlar ve hayırlısıyla gelirler inşallah hepsi
leke görünce insanın tüm motivasyonu alt üst oluyor ama bende dediğiniz gibi çok böyle yaşayan duydum. pendik medipole biraz daha devam edicem ama ataşehir acıbademin doğum konusunda başarılı diyolar belki 15. haftalarda falan bir gidip görüşürüm bende doğum ve doğum paketi içinBen gebelik öncesi kontrole gitmiştim şimdi onda devam ediyorum Sibel hn çok beğenilen bir hoca.
Ataşehir medicanada.
Fakat burada doğum paketi olmadığı için acıbademden paket alacağım. Gebeliğimde düşük riskinin atlatılmasını bekliyorum
Biraz daha dayanmamiz lazım bebeklerimiz iyi olsun yeter ki bugünler de geçecekbende hep salatalık, patetes haşlama yiyebiliyorum.
mide bulantım beni bitirdi bu hafta arkadaşlar çok mutsuzum açlıktan
leke görünce insanın tüm motivasyonu alt üst oluyor ama bende dediğiniz gibi çok böyle yaşayan duydum. pendik medipole biraz daha devam edicem ama ataşehir acıbademin doğum konusunda başarılı diyolar belki 15. haftalarda falan bir gidip görüşürüm bende doğum ve doğum paketi için
kartal fiyat olarak iyi birde bana daha yakın bilgi için teşekkür ederim. doktorlarını bir araştırayım sürecim biraz rahatlasın seneye Allah bilir kaç olur doğum fiyatlarıAtaşehir acıbadem 1 temmuza kadar 204 bindi, kartal acıbadem de 140 bindi. ben o tarihte yoğun kanamalıydım almadık paket. Şimdi kartal 165 bin civarı olmuş sanırım ataşehiri sormadım. Kartal indirim yapabileceğini söyledi. 1 yıl olduğu için açılalı müşteri çekmek için daha uygun. Orayı da araştırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?