Başlayacağım çocuğun yatağı gelecek cumartesi günü onu bir kursunlar evde toz kaldıracak iş kalmasın istiyorum haftaya bende yıkamış olurum kıyafetleriAy evet her yer e bebek mağazası gibi pudra kokuyorbeklediğin kabahat başka kız hemen
Ben hala dolap bakıyorum çok işim var ya benim daha yıkama aşamasına geçmeyi düşünmemiştim bile siz başlayınca gaza geldim bu hafta sonu dolap alırsam hemen bende başlayacağımBaşlayacağım çocuğun yatağı gelecek cumartesi günü onu bir kursunlar evde toz kaldıracak iş kalmasın istiyorum haftaya bende yıkamış olurum kıyafetleri
Ben hayatımda görmediğim sayıları görüyorum tartıda o yüzden sıkıntılıYok yok sirtima boynuma koyuyorum sadecebnim 110 kiloya cikmisligim var suan 89 um bana koymamasi lazim gobek büyümesinin aslinda sjskk
AminnnGünaydın kızlar benim bebişin kıyafetlerini sonunda yıkayabildim tahmin ettiğimden fazla almışım 3 postada anca bitirdim,bunları bir de ütülemesi var sizde başlayın bel ağrısından dayanamazsın daha fazla bekletmeyin tecrübe ile sabittir:) rabbim içlerinde görmeyi nasip etsin
ay resmen okudukça bebeklerimin kıyafetlerini yıkamaya aşeriyorumAminnnBen de yıkayıp utuledim dizdim azar azar aldığım için çabuk bitmişti ama renklere göre ayırınca mecbur 3 posta oldu benim de ütüleme işini bir günde bitiremedim az olmasına rağmen gerçekten ben de katılıyorum çok sonlara bırakmak zorlayabilir
Ayy evet bir an önce alın bence biz yatağı alalı 50 gün oldu hala gelmedi. Mobilyaları getirmeleri uzun sürüyorBen hala dolap bakıyorum çok işim var ya benim daha yıkama aşamasına geçmeyi düşünmemiştim bile siz başlayınca gaza geldim bu hafta sonu dolap alırsam hemen bende başlayacağım
Ayyy hemenceceik gelsin inşallah çok ihtiyacımız var bu konuşulan 20-24 hafta bile az ama napalim 16 dan çoktur sonuç olarak inşallah hemen artarKızlaaarrr kızlarrrr gebelik izni için taslak tamamlanmış kurul haftayaaa toplanıyormuşşşşş. Pamuk eller semayaa duaya lütfen
Selamlar ben aldım. Priam çok büyük sürekli dağ bayır gezmeyeceğimiz için hiç düşünmedim.
mios - eezy s twist arasında kalmıştım. Kabin boy özelliğinden dolayı eezy tercih ettim. Komple kaldırmadan tam dönebiliyor ve hafifliği tercih sebebim oldu. Ben arabayla bebişle çok gezeceğimi düşünüyorum. Bagaja kaldır indir eşim yokken zorlanırım diye direkt ona karar verdim çok da beğendim. Renk olarak bej yoktu yurtdışından hallettim. Anakucağı olarak da cloud t isize plus aldım terletmeyenden. Onu de yine bej tercih ettim. Oldukça geniş rahat bebiş içinde rahat yatsın istedim. 1 yaşa kadar sığar duruyor.
Merhabalar, bizde priamı çok beğendik ancak kullanışsız duruyor çok ağır o yüzden vazgeçtik. Yakın bir arkadaşımsa eezy s twist tercih etti tamda söylediğiniz özelliklerden, o da çok kullanışlı duruyor fakat biraz hafif geldi bana devrilir mi vs dikkatli olmam lazım diye endişelendim siz deneyimlediniz elinizde de vae o kadar hafif mi? Mios ile arasında kg var sanırım aldığınızın. Bende yurtdışından alacağım şimdi bej olanları şık duruyor bulursam alacağım. Söylediğiniz ana kucağı direk çok güzel bende onu alıyorum. Bence de en az 1 yaşına kadar kullanır klavuzunda 18 ay diyor ama o da biraz fazla geldi:) 13-14 ay kullansa bile güzel bazıları 6 ay kullanılıp boşa gidiyor ya bu daha mantıklıİkisi arasında kaldıysanız mios bence :) ben denedim hepsini. Mios aklıma yatmıştı hatta sonradan daha da hafifini istedim. Tekken de kullanacağız, bebekler olacak yanımızda tüm bunları da düşünün. Zaten markadan dolayı konforlu hepsi. Bana verilen akıl hep ne kadar hafif o kadar iyi şeklindeydi.
Günaydın kızlar benim bebişin kıyafetlerini sonunda yıkayabildim tahmin ettiğimden fazla almışım 3 postada anca bitirdim,bunları bir de ütülemesi var sizde başlayın bel ağrısından dayanamazsın daha fazla bekletmeyin tecrübe ile sabittir:) rabbim içlerinde görmeyi nasip etsin
Ben hala dolap bakıyorum çok işim var ya benim daha yıkama aşamasına geçmeyi düşünmemiştim bile siz başlayınca gaza geldim bu hafta sonu dolap alırsam hemen bende başlayacağım
AminnnBen de yıkayıp utuledim dizdim azar azar aldığım için çabuk bitmişti ama renklere göre ayırınca mecbur 3 posta oldu benim de ütüleme işini bir günde bitiremedim az olmasına rağmen gerçekten ben de katılıyorum çok sonlara bırakmak zorlayabilir
Bizdee tüm kıyafetleri yıkayıp ütüledik annem sağolsun ilk torun olunca hepsini 4-5 posta yıkadı ütüledi. Hurçlara yerleştirdik bebişiAyy evet bir an önce alın bence biz yatağı alalı 50 gün oldu hala gelmedi. Mobilyaları getirmeleri uzun sürüyor
Bize de güya bu cumartesi getireceklerini söylediler ama bende hiç inanmıyorumBizdee tüm kıyafetleri yıkayıp ütüledik annem sağolsun ilk torun olunca hepsini 4-5 posta yıkadı ütüledi. Hurçlara yerleştirdik bebişi
Beklemek kaldı hepimiz sağlıka kucağımıza alalım inşallahmobilya konusunda da çok haklısınız ben aldım 40 gün oldu hala gelmedi verdikleri söz 25 gündü o yüzden bir an önce alın ancak gelir zorla binbir görüşme sonucu bu cuma geleceğine dair teyit aldık ama inanmıyorum:) yapılcak ufak tefek çok iş var bazen hangisini halletsem diye şaşırıyorum
Ya canımsın
ben istanbul şilede yaptırdımselam kızlarr. hamile çekimi yaptıranlar var mı :))
biz yıkayıp ütüleyip yerleştirdik. 6 posta çamaşır yıkandıay resmen okudukça bebeklerimin kıyafetlerini yıkamaya aşeriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?