Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    47
Geçmiş olsun Bende mide yanması çok vardı, mideme etin iyi gelmediğini düşündüm ve kırmızı ete ara verdim. Şimdi iyiyim şükür. Gerçekten rahatsız eden şeyi bulursanız yanma olayı çözülüyor.

Et deyince aklıma geldi 3 gündür böyleyim bende 3 gün önce böğüre böğüre kavurma yapmıştım sonra zorla yemeğe çalıştim bide baharat ve yağlı olunca oda dokunmuş olabilir zaten artık et ve türevlerini görmek istemiyorum gebelik öncesi severek yerdim ama şuan görmeye dahi gelemiyorum inşallah geçer bu mide yanması gerçekten çok kötü yapıyor ayrıca baharatlı yiyecekler den de uzak durmak gerekiyor

Bir şey sormak istiyorum
Benim sat 25 Mayıs
Uygulamay göre 6+4
Doktor randevum perşembe bana kalp ile ilgili bilgi verir mi (6+5 günü)
Bunu sorma sebebim sata göre haftalığımı biliyorum sizinde mi öyle
Merhaba ben Sat a göre 7+4 diye gittim. Embriyo 6.9 mm olarak ölçüldü. Bu ölçüye göre 6+4 olarak güncellendi haftam. Sat cok onemli degil genelde haftalamayı embriyoyu gordukten sonra guncelliyor doktorlar. Bu hafta goremezseniz de telaşlanmayin sonraki hafta kesin görürsünüz. Ben kalp atışını kendi hesabima gore 7+4 te duydum. Sağlıkla gelsin bebeginiz

Kızlar ben çok kötüyüm ya
Pazar gününden beri midem çok kötü, ne yersem midem kaynıyor bulanıyor. Ara sıra da kusuyorum. Açken sıkıntı yok, resmen iki gündür yemek yemiyorum
6. haftaya giriş yapar yapmaz bende bu şekildeyim
doktor ilaç verdi bulantım işe yarıyor.
dün bişeyler yiyebildim ama genel olarak midem kötü tabiki
patates haşlama iyi geldi bana seninde aklında olsun.

Kızlar merhaba. Mide bulantılarım günde 3 kez Prilam içmeme rağmen çok acıklı ilerliyor. Ne zaman geçecek, midenizi neyle bastırıyorsunuz ne olur bana bir iki fikir verin

Bir de Fetal DNA planlaması yapan oldu mu aranızda. Ben ikili taramadansa fetal yapmaya karar verdim. Aynı yolda yürüyecek arkadaşlarla en azından şirket hakkında görüşelim destek olalım birbirimize

Kızlar merhaba. Mide bulantılarım günde 3 kez Prilam içmeme rağmen çok acıklı ilerliyor. Ne zaman geçecek, midenizi neyle bastırıyorsunuz ne olur bana bir iki fikir verin
Ayran ve tuzlu çubuk iyi geliyor bana bir de bulantım öyle yoğun olduğu zamanlarda normal yemekten ziyade yağsız haşlama sebze falan yiyorum yayla çorbası ,cacık gibi hafif gıdalar tüketiyorum .

Ayran ve tuzlu çubuk iyi geliyor bana bir de bulantım öyle yoğun olduğu zamanlarda normal yemekten ziyade yağsız haşlama sebze falan yiyorum yayla çorbası ,cacık gibi hafif gıdalar
Ben çok nadir yemek yiyebiliyorum. Çoğunlukla meyve ile günü geçiriyorum. Aslında bir kez ayran iyi gelmişti tuzlu tuzlu iyi hatırlattınız tuzlu çubuk başucumda duruyor

Bir de Fetal DNA planlaması yapan oldu mu aranızda. Ben ikili taramadansa fetal yapmaya karar verdim. Aynı yolda yürüyecek arkadaşlarla en azından şirket hakkında görüşelim destek olalım birbirimize
Bodrum’da yaşıyorum. Burada fiyat hakkında 15-20 binlerden bahsedildi. Sizin orada nasıl fiyatlar?

Bodrum’da yaşıyorum. Burada fiyat hakkında 15-20 binlerden bahsedildi. Sizin orada nasıl fiyatlar?
Hemen hemen burada da aynı. Sadece natera biraz daha yüksek fiyat veriyor dediler. Ama ben de tam arayıp fiyat bilgisi almadım. Siz hangi firmayı düşünüyorsunuz? İkisi arkadaşım eurofins ile anlaşmıştı sorun yaşamadılar ama şikayet de çok fazla internette. Kafam karışık açıkçası

Ben şuan fetal DNa düşünmüyorum ama eski topiclerde denk gelmişti. Eskişehir de devlet hastanesi çok uyguna yapıyormuş. Yakın olanlar düşünebilir diye yazayım dedim

Bulunduğunuz ildeki üniversite ve şehir hastanelerini arayıp bir sorun isterseniz .bazı üniversite ve şehir hastaneleri çok makul fiyatlara yapıyormuş
Aaaaa öyle mi bir sorayım. yine de önceliğim güvenilir olması. Risk çıkan arkadaşların amniyosentez sıvısı alınması sürecinde yaşadıklarını burada okudukça içim daraldı. Üstelik son sonuçları temiz çıktı çoğunun. Böyle bir süreç korkutuyor beni açıkçası

Güvenilirlik kısmına bir şey diyemiyorum yaptırmayı düşünmediğim için pek araştırmadım üniversite hastanelerinde nasıldır diye .ama birkaç sağlık sayfasında gördüm yapıldığını.gidip uğraşmak boşuna sıcakta yorulmak yerine hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz kafanıza yatarsa gider iyice bakarsınız çünkü dışarda makul denilemeyecek fiyatlar var benim dediklerimde baya makuldu fiyatlar ,her üniversite veya şehir hastanesi yapmiyormuş o yüzden önden arayıp sorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…