- 19 Ağustos 2022
- 439
- 506
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.901
Kullanmıyorum kontrole 1.5 hafta var. artarsa, kırmızıya dönerse veya ağrı sancı eşlik ederse kontrolü erkene alacağız. Şimdilik su iç dinlen dediKahverengi için sıkıntılı bir durum düşünülmüyor diye duyuyorum genellikle ama progestan alıyor muydunuz? Kontrol ne zaman tekrar?
Korkunuzu anlıyorum Allah gostermesin bir daha ama kafanızı dağıtacak başka birşeyler le uğraşın bu düşünceyle daha çok stres sıkıntı yaparsın bence gayet sağlıklı geçecek Allah'ın izniyle. Randevun ne zaman kuzumya tekrarlarsa düşüncesini kafadan atmak neredeyse imkansız.... İnşallah...
Randevum 19 Temmuz, daha çooook var, zaman geçmezz :) inşallah bu sefer ben de iyi hissediyorum ama bir önceki düşük sebebim net belli olmadığı için sebep her neydiyse ya devam ediyorsa aynı koşullar düşüncesi işte.. doktorum 7+1'e randevu verdi. Sanırım onu aldatıp arada başka doktora gidip kalp atışı dinleyip sonra 19 temmuzda tekrar ona gidip ilk defa duymuş gibi numara yapacağımKorkunuzu anlıyorum Allah gostermesin bir daha ama kafanızı dağıtacak başka birşeyler le uğraşın bu düşünceyle daha çok stres sıkıntı yaparsın bence gayet sağlıklı geçecek Allah'ın izniyle. Randevun ne zaman kuzum
Selamm. Ben istanbuldayim burda doktor 3 firma onerdi eurofins, natera ve genoks. Eurofins 500 euro dedi, genoks 16 bin tl. Nateraya sormadim ama genoks ankara merkezliymis ben orada yaptirmayim dusunuyorum nipt testi olarakBir de Fetal DNA planlaması yapan oldu mu aranızda. Ben ikili taramadansa fetal yapmaya karar verdim. Aynı yolda yürüyecek arkadaşlarla en azından şirket hakkında görüşelim destek olalım birbirimize
Ayy haklısın bende dayanamazdim bu kadar sen her ihtimale karşı 7 gün sonra git maksat kalp atışını falan net gör erken falan gidersen çok kuvvetli değil falan der iyice strese kapilirsin ama düşük yapmış olman seni korkutmasın sende o mucize gibi atan o pıt pıt sesleri duyup geleceksin buraya yaz mutlakaRandevum 19 Temmuz, daha çooook var, zaman geçmezz :) inşallah bu sefer ben de iyi hissediyorum ama bir önceki düşük sebebim net belli olmadığı için sebep her neydiyse ya devam ediyorsa aynı koşullar düşüncesi işte.. doktorum 7+1'e randevu verdi. Sanırım onu aldatıp arada başka doktora gidip kalp atışı dinleyip sonra 19 temmuzda tekrar ona gidip ilk defa duymuş gibi numara yapacağım9 gün daha beklenmez
Yaa maşallahKızlarr bugün doktora gittim 3cm olmuşherkesten güzel haberler bekliyorum sağlıkla kavuşalım inşallah
[/QUOTEbebisin
çok teşekkür ederim, amiiiiiiin :) <3Ayy haklısın bende dayanamazdim bu kadar sen her ihtimale karşı 7 gün sonra git maksat kalp atışını falan net gör erken falan gidersen çok kuvvetli değil falan der iyice strese kapilirsin ama düşük yapmış olman seni korkutmasın sende o mucize gibi atan o pıt pıt sesleri duyup geleceksin buraya yaz mutlakadualarım seninle
Erken haftalarda kalp atışı dinlemenin sakıncalı olma ihtimali nedeniyle pek önerilmiyor. Benim de ilk gebeliğim görünürde bi neden yokken sonlanmıştı. İkinci gebelikte ben de 24 saat kalp atışını duymak istiyordum sizi anlıyorum. Ama kalbi dursa bile bunu öğrenmenin bir işe yaramayacağına, yapacak bir şey olmadığına ikna etmiştim kendimi. Kafanızı başka şeylere vermelisiniz daha çok eşikler var aşılacak. Evhamları beslemek yerine kontrol etmeyi öğrenmek gerekiyor.Randevum 19 Temmuz, daha çooook var, zaman geçmezz :) inşallah bu sefer ben de iyi hissediyorum ama bir önceki düşük sebebim net belli olmadığı için sebep her neydiyse ya devam ediyorsa aynı koşullar düşüncesi işte.. doktorum 7+1'e randevu verdi. Sanırım onu aldatıp arada başka doktora gidip kalp atışı dinleyip sonra 19 temmuzda tekrar ona gidip ilk defa duymuş gibi numara yapacağım9 gün daha beklenmez
İnşallah geçer ve bi daha hiç olmazKullanmıyorum kontrole 1.5 hafta var. artarsa, kırmızıya dönerse veya ağrı sancı eşlik ederse kontrolü erkene alacağız. Şimdilik su iç dinlen dedi
erken haftalarda kalp atışı dinlemenin gerçekten sakıncası var mıymış, ne oluyormuş, yeni bir bilgi öğrendim şuan, ne olur acaba, kesinlikle erken gitmekten vazgeçtim, vesile oldun teşekkür ederiiimmErken haftalarda kalp atışı dinlemenin sakıncalı olma ihtimali nedeniyle pek önerilmiyor. Benim de ilk gebeliğim görünürde bi neden yokken sonlanmıştı. İkinci gebelikte ben de 24 saat kalp atışını duymak istiyordum sizi anlıyorum. Ama kalbi dursa bile bunu öğrenmenin bir işe yaramayacağına, yapacak bir şey olmadığına ikna etmiştim kendimi. Kafanızı başka şeylere vermelisiniz daha çok eşikler var aşılacak. Evhamları beslemek yerine kontrol etmeyi öğrenmek gerekiyor.
Kuzum erken gitmekten ziyade dinlemek kısmını değerlendirmelisin bence .ben yedinci haftamda gittim kalp atışı için o zaman çağırmıştı ama dinletmedi .ilk üç ay olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum ekrandan izleyelim sadece dedi zaten kalp atışını net bir şekilde görüyorsun bakınca .yurt dışında da birçok yerde bu uygulanıyor ultrasonla bakıp bir sıkıntı var mı veya her şey normal mi diye izliyorlar ama sesi dinlemiyorlarerken haftalarda kalp atışı dinlemenin gerçekten sakıncası var mıymış, ne oluyormuş, yeni bir bilgi öğrendim şuan, ne olur acaba, kesinlikle erken gitmekten vazgeçtim, vesile oldun teşekkür ederiiimm
Aaa gerçekten mii ama niçin kiKuzum erken gitmekten ziyade dinlemek kısmını değerlendirmelisin bence .ben yedinci haftamda gittim kalp atışı için o zaman çağırmıştı ama dinletmedi .ilk üç ay olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum ekrandan izleyelim sadece dedi zaten kalp atışını net bir şekilde görüyorsun bakınca .yurt dışında da birçok yerde bu uygulanıyor ultrasonla bakıp bir sıkıntı var mı veya her şey normal mi diye izliyorlar ama sesi dinlemiyorlar
Kalp atışını dinlemek için gönderilen dalgalar ısı yayiyor demişti yanlış hatırlamıyorsam,yurtdışında yaşayan tanıdıklarım var bunu anlattigimda burda da aynı üç ay dolmadan ses dinlemedik biz de dedilerAaa gerçekten mii ama niçin ki
bende fetal dna yaptıracağım.Kızlar 6+5 günlük bugün karından ikizlerin kalp atışlarını duydum. Hekim 12.haftada 2 li tarama yerine Fenal DNA testi istedi benden düsünceniz nedir bunla ilgiliiii
bende hep salatalık, patetes haşlama yiyebiliyorum.Dolaptan yeni çıkmış soğuk salatalığı tuzlayıp yemek bastırıyor biraz
çok geçmiş olsun. bende yarın 7 haftalık olacağım kese gördük kalp atışı için çağırdılar ama 2 haftadır lekelenmem devam ediyo yarını bekliyorum bakalım umarım sizinde düzelir durumunuzSelam kızlar bugün 7 haftalığım. Öğreneli 3 haftaya yakın oldu bu süreçte yaşamadığım kalmadı. 7-8 kere muayene oldum. Sürekli kahverengi lekem oldu hatta kırmızı yoğun kanamam oldu. Kürtaj olcaksın boş kesede denildi, kese bozulmuş kürtajda denildi. Bense bekledim.şimdi gebeliğim devam ediyor.kesem düzeldi Sonunda Kalp atışını dinledim. İnşallah şubatta kucağıma sağlıkla alıcam. Şimdiden çok engeller aştı miniğim. Hepinize sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum
Size de çok geçmiş olsun. Ben hem 2 ayrı özel hem de 2 ayrı devlet olarak ilerlemek zorunda kaldım. Hepsi farklı yorumladığı için süreci. Ama devlettekiler kahverengi lekeden korkmamam gerektiğini söyledi. Eski kanı atıyormuş. Kırmızıya dönerse direkt hastaneye gidin. Ve hep uzanın ayaklarınız havada. Bana 1 ay rapor uygun gördü. Arabaya binme sakın dedi. Bilginiz olsunçok geçmiş olsun. bende yarın 7 haftalık olacağım kese gördük kalp atışı için çağırdılar ama 2 haftadır lekelenmem devam ediyo yarını bekliyorum bakalım umarım sizinde düzelir durumunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?