Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Merhablar herkese, 7+5 günlük hamileyim , her şey yolunda giderse Şubat sonu Mart başı gibi doğumum olacak. Bu benim ikinci hamileliğim ilkini 9.haftada kalp durması nedeniyle kaybetmiştim. Şuan ara ara gelen kasik ağrısı ve Ender de olsa gelen mukuslu krem-kahve leke dışında bir sıkıntım yok. Umarım herkes sağlıklı bir gebelik geçirir

İnşallah bu kez sağlıkla gelir kaybı olan anneler olarak biraz daha evhamli geçiyor ama sağlıkları yerinde olsun da bugunler de geçecek hareketlerini hissetmeye başladıkça rahatlarız herhalde böyle icerde ne oluyor muallakta olunca daha zor sanki

İsteyen herkese sağlıkla nasip etsin Rabbim. 3 yıllık evliyim sorandan usandım. Eşimde de bende de hiçbir problem yok bir yıl evvel bir gebelik yaşadım ve kaybettim. Daha kendimi toparlayamadan aynı sorularin muhatabi olmaya devam ettim. Her şeyin bir zamanı var , su akar yatağını bulur ama dışarının sesi o kadar çok ki ben de kendi kendime kuruntulara düşmeye başlamıştım ama bu gebelik beni o düşünceden aldı çok şükür. Umarım hayırla sağlıkla gelir .

Merhaba kızlar ben de 9+2 deyim. 4 gündür falan kuyruk sokumunun üstü mü hafif yanları mı anlamadığım biraz şiddetli kemik ağrım var. Sabit oturup uzanınca ağrı yok da kalktığımda yürüdüğümde döndüğümde ağrı şiddetleniyor. Bunu yaşayan var mı acaba hiç normal bir durum mudur?

3 yıl birsey değil ki daha. Ve belki istemiyorsunuz kime ne? Ya da bi sorun var olmuyor nasip etmiyor Rabbim. İnsanın yarasını neden kanatıyorlar.. Böyle mahrem soruları sormayı kendine hak gorenlerden nefret ediyorum. Benim daha 2 yıl olmak üzere ama evlendiğimin 2-3 ay sonrası başladılar sormaya. Bizde de yaş faktörü var ben 34 eşim 36. Dusunmuyoruz diyorum yaşınız geçer ertelemeyin bilmem ne. Hala Bi cevap yetiştirme peşindeler. Size ne diycem her gün beraber çalışıyoruz olmuyor. Ben de 8 haftalikken kaybettim kalp durması sebebiyle. Sonra sustular konu açıldıkça göz yaşlarımı tutamadığım için. Şükür Rabbim yeniden nasip etti. İnşallah hepimiz için en kolay en rahat en güzel şekilde geçsin de sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Benim belimin en alt sağ tarafında olmustu kuyruk sokumunun biraz üstü. çok ağrıdı 2-3 gün. Yürüdükçe kasigima da vuruyordu. Kontrole gittim ultrasonda normal dedi bebek de kese de. Ağrılar da normal dedi.

Sanir Sanırım dinlenmekle geçen ağrıyı normal sayıyorlar ama yine de kontrole gittiğinizde sorarsınız

Üstlerine vazife olmayan konulara bütün sokmayı çok seven bir toplumun içinde yaşıyoruz malesef. İlk yıl istemedik bebeği, maddi anlamda biraz kendimizi düzene sokabilelim diye ikinci yıl istedik 6.ayin sonunda gebe kaldım ve kaybettim. Israrla sorgulamalar devam etti. Kaybının kimse üzerinde bir önemi yok, tutturmuşlar bı düşüğün kıçı içinde olur . Bir kere oldu ya bir daha olur. Diye akıl vermeler. Boğuldum sahiden. Kürtaj sonrası ayağa kalkınca iyileştim saniyorlar ama o yara kapanmiyor. Geceleri aglayislarimdan uykularimin kacisindan kimsenin haberi yok. Üstelik çalışan bir insanimm şimdi de tutturmuşlar zorla hamile kaldın işi bırak. Sahiden bu insanlar ne boş ne gereksiz.

Benim belimin en alt sağ tarafında olmustu kuyruk sokumunun biraz üstü. çok ağrıdı 2-3 gün. Yürüdükçe kasigima da vuruyordu. Kontrole gittim ultrasonda normal dedi bebek de kese de. Ağrılar da normal dedi.
Aynen bende de sağ solda başladı şimdi biraz daha ortada ve şiddetli. Dediğiniz gibi normaldir inşallah devam ederse ben de bi kontrole giderim. En son gittiğim kontrolde bir sıkıntı yoktu çünkü kalp atışlarını falan duyduk işte bu hafta başladı bu

Ya sorma cidden bana da rapor alarak 3 ayı gecirseydin diyorlar. 24 saat nobetli çalışıyorum riskli ama şu an bazi sebeplerden devam etmek zorundayım. Kimse kimseye açıklama yapmak zorunda değil yani herkesin kendince Bi gerekçesi var. Belki birikim yapmaniz lazım doğum icin bebek için. Ekonomik şartlar ortada. Kimse keyfinden çalışmıyor geçim derdi var. Herkese kulak tıkayıp devam edeceğiz. Biz strese girersek bu bebeğimize de yansır. Hiç kimse ve hicbirsey için degmez

Benim de 8. Haftanın ortasında başladı. Şimdi 9+1 im. Bi tık daha azaldı o ağrı. Rahim büyüyor baskı yapıyor diye tahmin ediyorum. Kontrol ne zamandı en son ve tekrar ne zaman gideceksiniz

Benim de 8. Haftanın ortasında başladı. Şimdi 9+1 im. Bi tık daha azaldı o ağrı. Rahim büyüyor baskı yapıyor diye tahmin ediyorum. Kontrol ne zamandı en son ve tekrar ne zaman gideceksiniz
5 temmuzda gittim en son yaklaşık 2 hafta önce. Doktorum bir sıkıntı yok artık kalp atışlarını duyduk 1 ay sonra gelin dedi kontrole. 2 ağustosta falan gitmeyi düşünüyordum. Aynen benim de aklıma rahmin büyümesinden kaynaklanıyor olabileceği geldi ama bu ağrıların başlaması için erken gibi de geliyor. Şimdiden bu şiddetli ağrılar varsa sonrasında ne olur bilmiyorum allah yardımcımız olsun

Olmazsa öne çekersiniz randevuyu birsey olmaz görmüş olursunuz bebişi Bana çalıştığım yerden tecrübeli anneler normal dedi hatta bu aydan başladıysa öbür aylar da zorlayabilir bu diye bayağı motive ettiler saolsunlar daha da birsey sormayacagim size dedim sagolun

Selam hanımlar bizde bugün 10 hafta olduk. Mide bulantım göğüs hasasiyeti ve aşırı derece burun akması hapşurma ve balgam var buda olabiliyomuş gebelikte sanırım. ?
Ama dediğiniz gibi ağrım yok. İnşaAllah ilerliyodur bebeğimin gelişimi daha doktor randevuma nerdeyse üc hafta var daha önce ki gebeliğimde kalbi durduğu icin bende çok evhamlıyım. Allahım sağlıklı gebelik gecirmemizi nasip etsin sağlıklı evlatlarımız olur inşaAllah.

Ahaha aynen ben de öyle bir motivasyon konuşması aldım işte Aynen öne çekeriz devam ederse zaten o ara çok uzun geliyor zararlı olmasa insan her an gidip görmek istiyor

Hanımlar günlerdir ishal kusma baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum salgın varmış bu sikayetler oluyormuş . sanırım bende onu yaşıyorum. Randevuma daha çok var bu salgın bebeğe ters bir etki yaratmaz değil mi Bugün daha iyiyim şükür ama aklım bebiş te

Bol bol su iç canım. Bir şişe soda mutlaka iç gün içinde. Bebişlerimiz o kadar savunmasız degiller bence bir şey olmaz Allah'ın izniyle

Hiç bir şey olmaz, önemli olan ağır ilaç kullanmamak. Artık insan oldular nerdeyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…