Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
He bir de sol tarafınıza yatmaya çalışın

Daha öncesinde yaşamadığım için korktum ama yaşayan çok doğru söylüyorsunuz.
Doktora ulaşamadım henüz. Şehir dışında olduğum için hastaneye de gidemedim. O yüzden buradan fikir alıyorum.
Çok teşekkür ederim.

Ben yurtdışında yaşıyorum. Burada bana herhangi bir ilaç vermediler. 3 gün önce kahverengi akıntı geldi sonra hafif leke şeklinde gelmeye devam etti bugün hiç gelmedi. 11. Haftama girmek üzereyim çok şiddetli bulantılarım oluyor yataktan zaten hiç kalkamıyorum bence dinlenmek sana da iyi gelebilir büyüklerin sözü doğrudur diyorum ben

Bana tam olarak doktorun dediği; şiddetli kasık-bel ağrısı ve eşlik eden kırmızı parlak renkte kanama olmadığı sürece normal görünüyor. Ama tabi cok kaygılı olduğum için dayanamadım gittim yine de. Seni çok iyi anlıyorum

Yurt dışı çok rahat bu konularda. Biz daha evhamlıyız. İçim rahatladı gerçekten

Nub doğru çıkıyor. Yanlış çıkanı duymadım sen hazırlıklara başla
Yaa belli olmaz şimdi ya bugün hep elim kız kıyafetlerine gittti Dr dan önce bi gezelim demiştik hisler de karıstı artık.
Onu görmek yetti ama hareketler öğrenmiş bir şeyler bir şeyler yapıyor içeride çok sevimliydi Allâh isteyen herkese versin ya

11. Haftada öğrenen bir arkadaşımız vardı. Yeni yazdı hatta. Sizin dr da az çok bi tahminde bulunmadı mı :) biz de görürüz inşallah sağlıkla 11. Haftaları. 8. Haftadan selamlar

11. Haftada öğrenen bir arkadaşımız vardı. Yeni yazdı hatta. Sizin dr da az çok bi tahminde bulunmadı mı :) biz de görürüz inşallah sağlıkla 11. Haftaları. 8. Haftadan selamlar
Çok az bi ihtimalle tahminde bulunurum dedi ama gerek yok iki hafta sonra belli olur dedi

Kızlar canım aşırı limon yemek istiyor Kendime engel olamıyorum elma gibi elime alıp ısırmak istiyorum o derece
Geçici süreç bunlar. Aşırıya kaçmadıkça sıkıntı olmaz bence. Kaç gün ben de yarım limon kesip tuzlayıp yedim, çayımı limonlu içtim günde 1 limon tüketiyordum. Şimdi midem yanıyor yiyemiyorum geçti gitti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…