Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Hayırlısı kısmet diyelim herkesin hayat şartları farklı o yüzden kesin bir yorum yapmayı doğru bulmuyorum herkesin gönlüne göre versin Allah ne zaman nasıl istersek

Kesinlikle bence de sevinin. Tam mide bulantıları azalıyor derken kabızlık başladı ve ben hayatımda kabızlığın k sını bile bilmem o kadar düzenlidir ki. Çok çok zorlanıyorum
Aynen bende rahatsızlık ve ödemde yapıyor kabızlık. Tüm vucut etkileniyor Sanki midem sıkışıyor gibi

Teşekkür ederim bakacağım

Ben her ay duzenli ishal oluyorum. O zamanlarda kendimi çok sıcak tutuyorum. Özellikle bel bölgemi çok sıcak tutuyorum. Makarna pilav türevi yiyorum. Düzeliyor
Ben de deneyim. Havalar sıcak diye bazen soğuk suyu fazla kaçırıyorum
Benim dünden beri karnım bozuk. Kahvaltıdan sonra oldu ne yaptı anlamadım. Gaz sancısı da oluyor. Bugün biraz daha iyiyim inşallah düzelir gün içinde iyice
Geçmiş olsun sizede. Benim de sık sık gelmiyor. Günde 2 kere ama ishal şeklinde olunca karnım ağrıyor ara ara. Artık soğuk almamaya çalışcam bakalım

Ben hep kabizim ve çok kötü bir durum. Sadece 1 hafta ishal oldum oda salgın hastalık vardı ona yakalanmıştım. Yarın kontrole gideceğim inşallah doktorum bu kabızlık için bir ilaç falan yazar.

Kabızlık durumu bende de var bazen 3 günü geçiyor ve zor bir durum öncede de biraz şikayetlerim varsı şimdi tavan yaptı kızlar kuru kayısı vs bana mısın demiyor maalesef

Kabızlık durumu bende de var bazen 3 günü geçiyor ve zor bir durum öncede de biraz şikayetlerim varsı şimdi tavan yaptı kızlar kuru kayısı vs bana mısın demiyor maalesef
Yok bee kayısı bırakmadım evde . Bide ağrısı kuyruk sokumuna vuruyor. Haftada en fazla 2 defa tuvalete çıkıyorum berbat bir durum

Merhabalar, uzun zamandır siteye girmiyordum, hamile olduğumu öğrenince ve kontrollere gitmeye başlayınca burayı takip etmek gerektiğini düşündüm :) Hepinize sağlıklı ve kolay bir hamilelik diliyorum

Dün kontrole gittim, bebek çok hareketliydi sürekli zıplayıp duruyordu çok şaşırdım çünkü ilk hamileliğimde bu kadar hareketli görmemiştim kızımı. Çok şükür bebek iyi ama doktor plasentanın büyük olduğunu söyledi gerçekten de büyüktü görülüyordu. Daha önceden ya da şu sıralar böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

İyi günler. Chatgpt uygulamasına rica etsem bu görüntüyü de sorarmısınız? Bacak arası görüntü. Merak ediyorum ne diyeceğini

Eklentiler

• IMG_0588.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…