- 3 Kasım 2022
- 154
- 130
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.581
Hayırlısı kısmet diyelim herkesin hayat şartları farklı o yüzden kesin bir yorum yapmayı doğru bulmuyorumÇocuk doğsun. Bakabilecegine inanıyorsan yaparsın. Benim kızım başka çocukların arkasından ağlıyordu. Ben de en azından arkadaş ihtiyacı hissetmez, onun bunun arkasından ağlamaz diye bir çocuk daha yaptım. Bir şeye istemiyorum diyerek önünü kapatmamak lazım. Allah korusun da bir gün istersen ve olmazsa pişman olursun. Hayat sana gün geliyor sana göre seçeneği önüne sunuyor zaten
Bu sene kız yılı diyorlarBu grup kızçe bebek grubu olmuşbiz erkek anneleri azınlık kalmışız
Allah AllâhBu sene kız yılı diyorlargeçen sene erkek yılıymış inanmadım ama 3 yakın arkadaş hepimiz kızlara hamileyiz garip bir durum
Aynen bende rahatsızlık ve ödemde yapıyor kabızlık. Tüm vucut etkileniyorKesinlikle bence de sevinin. Tam mide bulantıları azalıyor derken kabızlık başladı ve ben hayatımda kabızlığın k sını bile bilmem o kadar düzenlidir ki. Çok çok zorlanıyorum
Bu stresli ayları atlatiyoruz geçecek Allah'ın izniyle.Herhalde öyle bir şey normalde de çok istekli degilimdie ama hamileliği öğrendigimden beri ayrı bi soğuma geldigeçer inşallah ilerleyen aylarda ya
Daha ama tum herkesin cinsiyeti belli degilBu grup kızçe bebek grubu olmuşbiz erkek anneleri azınlık kalmışız
Teşekkür ederim bakacağımKapanmaması için kullanılan eğilip bükülebilir tarzda bir piercing modeli varmış. Kuzenim almıştı.
Onu kullanabilirsin
Ben kullanmadım çünkü eşim hiç sevmiyor göbek piercingini.o yüzden kapandı maalesef. Yıllarca çok severek taşımıştım.
Trendyol gibi sitelerde var sanırım o piercingten
Araştırmak lazım
Ben de deneyim. Havalar sıcak diye bazen soğuk suyu fazla kaçırıyorumBen her ay duzenli ishal oluyorum. O zamanlarda kendimi çok sıcak tutuyorum. Özellikle bel bölgemi çok sıcak tutuyorum. Makarna pilav türevi yiyorum. Düzeliyor
Geçmiş olsun sizede. Benim de sık sık gelmiyor. Günde 2 kere ama ishal şeklinde olunca karnım ağrıyor ara ara. Artık soğuk almamaya çalışcam bakalımBenim dünden beri karnım bozuk. Kahvaltıdan sonra oldu ne yaptı anlamadım. Gaz sancısı da oluyor. Bugün biraz daha iyiyim inşallah düzelir gün içinde iyice
Ben ishal oluyorum ve seviyorum bu durumu :) Kabızlıktan sonra çok iyi geliyor
Yok bee kayısı bırakmadım evde . Bide ağrısı kuyruk sokumuna vuruyor. Haftada en fazla 2 defa tuvalete çıkıyorum berbat bir durumKabızlık durumu bende de var bazen 3 günü geçiyor ve zor bir durum öncede de biraz şikayetlerim varsı şimdi tavan yaptı kızlar kuru kayısı vs bana mısın demiyor maalesef
Aslında TÜİK verilerine göre her sene %51 küsur erken, %48 küsur kız. Senelik oran değişmiyor yaniBu sene kız yılı diyorlargeçen sene erkek yılıymış inanmadım ama 3 yakın arkadaş hepimiz kızlara hamileyiz garip bir durum
Bide o kayısılar gaz yapıyorYok bee kayısı bırakmadım evde . Bide ağrısı kuyruk sokumuna vuruyor. Haftada en fazla 2 defa tuvalete çıkıyorum berbat bir durum
Duphalac şurup denediniz mi? Dr um yazdı bende işe yaradıKabızlık durumu bende de var bazen 3 günü geçiyor ve zor bir durum öncede de biraz şikayetlerim varsı şimdi tavan yaptı kızlar kuru kayısı vs bana mısın demiyor maalesef
İyi günler. Chatgpt uygulamasına rica etsem bu görüntüyü de sorarmısınız? Bacak arası görüntü. Merak ediyorum ne diyeceğiniBenim doktorum dün cinsiyet tahmininde bulundu. Bayağı erken aslında ama yüzde 80 de bi oran verdigördüğü bildiği bişeyler var deyip inanmak istiyorum doktordan sonra ultrason görüntüsünü chatgpt ye gönderdim o da bütün teorilere göre aynı tahmini yaptı kız olacakmış
Pipi dicem de sanki küçük biraz.İyi günler. Chatgpt uygulamasına rica etsem bu görüntüyü de sorarmısınız? Bacak arası görüntü. Merak ediyorum ne diyeceğini
Ben de tam anlayamadım. O yüzden merak ediyorum. Yapqy zekanın bir fikri olur belki dedim)Pipi dicem de sanki küçük biraz.
3çizgi görünümü varmı acaba bu görüntüde?Pipi dicem de sanki küçük biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?