Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Hastaneye gitmenize gerek yok bence ama mümkünse bir idrar tahlili verebilirsiniz. Belki az da olsa enfeksiyon olabilir. İdrara çıkarken ağrı yanma var mı? Bol su için, ayaklarınızı üşütmeyin, biraz dinlenin bakalım belki vücudun geçici bir uyum sürecidir yine :)

Gece vantilatörün karşısında kalıyoruz camlar da full açık sabaha karşı serin oluyor düşününce üşütmüş olma ihtimali mantıklı geldi bana da. Farklı fikirleri olan varsa bekliyorumm.
Belinize ince de olsa pamuklu bi örtü sarın ve pamuklu, lastiği sıkmayan kısa bi çorap giyin uyurken. Çok faydası oluyor üşütme ise

Evet lekelenme olduğunda direkt 3 ay kısıtlanıyor dediğiniz gibi. Benim olmadığı için 11. Haftama kadar hiç bir kısıtlama olmadı. İlişkiye bağlı da kanama veya başka bir sorun yaşamadım. Ama 12. Haftasını geçenler de bilgilendirirse iyi olur. :)

Yanma ağrı olmadı hiç. Sağlık ocağında idrar testi yapılıyor mu daha önce idrar testi yaptırmadım hiç bi bilgim yok o yüzden. Yapılıyorsa yarın oraya gidiyim. En azından kontrol günümde doktoruma da gösteririm. Çok sağolun. :)

Bazı sağlık ocakları strip test ile yapıyormuş. Ben eve aldım ondan kendim yapayım diye ama doktorum onlara çok güvenmiyoruz dedi. Yine de bence çoğunlukla doğru çıkarıyorlar. Yani yapıyorlarsa bence yaptırın.
Benim kum dökme sebebiyle idrar tahlilinde enfeksiyon ve kan çıktı. Bugün suya atılan bir ilaç başlattı bir haftalığına doktorum. Bol su iç dinlen dedi. Korkmayın yani endişelenecek bir şey yoktur inşallah.

Doktorun söylemesi çok iyi olmuş, ben de sürekli gidebileceğim bir doktor bulup onunla beraber takip etsem iyi olacak ama neredeyse randevu bile bulamıyorum. Bulduklarımdan memnun kalmadım

Cinsiyetinin ne olduğu pek önemli değil aslında, en fazla tahminde bulunur. Aslında merak ettiğim şey, ben sormadan söylemedikleri için "bu hafta ne sormalıyım" sorusuna döndü daha çok . Kontrol tarihim 13. Haftaya denk geleceği için en fazla ense kalınlığını sorarım herhalde.

idrar konusu için bende çok sık gidiyorum bazen sürekli olmasada idrar yaptıktan 5 dk snra yine sıkışmış gibi olup gidiyorum 2 damla yapıyorum. bunu doktoruma danıştım bazı gebeliklerde oluyo hastalarım bana çok söylüyor olabilen durum genelde son aylarda olur mesane sıkışır ama şuan rahim büyüyor o da basınç yapae olabilir demişti bilgilerinize

Doktorun söylemesi çok iyi olmuş, ben de sürekli gidebileceğim bir doktor bulup onunla beraber takip etsem iyi olacak ama neredeyse randevu bile bulamıyorum. Bulduklarımdan memnun kalmadım

Tek doktorla ilerlemek, her şeyini onun bilmesi çok daha iyi olur aslında. Umarım bir çözüm yolu bulunur.

Benim Dr çok iyi ama biraz ağzından zor laf alıyoruz size beslenme önerilerinde bulunmuş mesela. Bu tarz paylaşımlar hepimiz için faydalı oluyor teşekkürler

Benim doktorum da çok konuşmaz ama bugün formundaydı. Espriler yaptı, güldü falan şaşırdım. Normalde soğukkanlıdır ama ben her zaman çok seviyorum onu. İlk andan beri çok güven duyuyorum.
konuşmayan doktora sorular sorarak konuşturmak lazım. Bazısı da öyle işte. Yapacak bir şey yok

Kızlar gerçekten özel muayenesi olan doktor ile hastanede bakan doktor arasında iletişim ve zaman açısından çok fark oluyor. Tüp bebek tedavimi alanında tanınan bir merkez de gördüm fakat orada bile sırada bekleyen hasta yoğunluğu, iş yoğunluğu olsun hep bir soru işaretleri ile ayrılıyordum. Fakat şuan takibim için anlaştığım doktorum her şeyi en ince detayına kadar anlatıyor, ne zaman istesem ulaşabiliyorum. Gerçekten çok rahatlatıcı bir duyguymuş.

14 hafta doldu ve ben geçen haftayla bu hafta arasında idrara çıkma bakımından farkı çok net gördüm su içtigim gibi tuvalete şimdi tatildeyim de işe başlayınca nolcak nasıl olcak bilmiyorum öğretmenim dersi bırakıp tuvalete koşucam herhlde

Kızlar 12+6 haftalık oldum dün akşam sol tarafım agrıdı karnım çok şiddetliydi
Şimdi iyiyim ama baskı var hafif agrı
bunlar normal midir acaba

Ben sormuştum bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür bebiş iyi ama çekindim yine soramadım Fitil kullanıyorum o yüzden bazen vajina ağzında şişlik hissediyorum fitilden kaynaklı ve enfeksiyon riskinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…