Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Merhabalar, sordunuz mu doktorunuza? Ben de cuma günü gideceğim.

kasık ağrısı rahim büyüdüğü için olabiliyormuş, yoğun kanama yoksa endişe etmeyelim

Teşekkür ederim Bu arada benim fetal dna sonucu 12 gün sonra dediler ama 1 haftada geldi. Belki sende kontrolden önce öğrenirsin
Yaa tatlı kuşum inşallah bi an önce gelse de deeerin bir nefes alsam analık bir yanın hep onun için kaygılanması demekmiş Allah banada temiz haberler nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar Biz kontrolden çıktık. 13 haftalık olduk. Çok şükür ultrasonda her şey yolunda. Ense kalınlığı, burun kemiği, dolaşım solunum sistemlerine bakıldı. Doktorum böbreklerini beynini omurgasını diğer organlarını bile inceledi. Çok stresli ama çok şükür güzel bir kontroldü. Başta erkek gibi dedi ama sonra duruşu değişince şu an da kız gibi henüz bir şey söylemedim sayın dedi
Bu arada fetal dna için veri yetersiz gelmiş cuma tekrar vereceğim. Bu sefer kan sulandırıcıyı 3-4 gün önceden bırakacağım bakalım ama doktor çok şükür zaten olumsuz bir durum görünmüyor dedi. Bu arada tam üç boyutluya geçince bebiş poposunu döndü bize göstermedi yüzünü bu sefer

Merak edenler için progestanı bırakabilirsin dedi çok şükür

Kızlarr iki test fetal dna arasında kararsız kaldim bu haftalarda yaptırmam lazım siz hangisini yaptırdınız hangisini önerirsiniz
Merhabalar. Ben ikili test yaptırdım ve sonucuna göre fetal dna yaptıralım dedim. Doktorum da o şekilde uygun gördü sonuçta maliyetli. Konya Medova Hastanesi 18.000₺ istedi mesela. Çok şükür ikili testimiz temiz çıktı

Çok sevindim bu güzel haberlere canım , fetali kaç haftalıkken vermiştin ya bende beklesem mi o zaman daha bende Corasprin kullanıyorum, sende Natera da verdin demi

Çok sevindim bu güzel haberlere canım , fetali kaç haftalıkken vermiştin ya bende beklesem mi o zaman daha bende Corasprin kullanıyorum, sende Natera da verdin demi
Teşekkür ederimm Evet Natera'da verdim. 11 haftalıkken vermiştim ben çok sınırda çıkmış zaten veri yeterliliği. Doktorum büyük ihtimalle bebek küçük olduğu içindir ama yine de kan sulandırıcıyı 3-4 gün önceden bırak sen dedi. Bakalım hayırlı güzel sonuçlar gelsin de zamanı önemli değil Bence en azından 12 haftayı bekleyip vermek lazım

Detaylı ultrason a girdin mi peki canım

Evet canım haklısın, temiz güzel haberleri olsun inşallah miniğimin,

Detaylı ultrason a girdin mi peki canım
Canım galiba girdim çünkü bu kadar ayrıntılı inceleyeceğini söylememişti önceden Yani şöyle doktorum parmaklarını saydı işte burun kemiği, ense kalınlığı ve vücut sistemlerine baktı. Böbrekleri, beyin yapısı, omurgası, kemik ve vücut yapısı ve diğer organlarının hepsini kontrol etti. Neredeyse bir saat kadar durduk bu sefer doktorun yanında.

Kızlarr iki test fetal dna arasında kararsız kaldim bu haftalarda yaptırmam lazım siz hangisini yaptırdınız hangisini önerirsiniz
ben fetal dna çok pahalı olduğu için (25 bin fiyat söylediler) ikili testide özel sigortam karşıladığı için 2li testi yaptırdım. Allah korusun 2 li de bir şey çıksaydı o zaman fetal düşünürdüm. Ama bir şey çıkmadı şükürler olsun

Merhaba ben de 12. haftada fetal dna için kan vermeyi planlıyorum ama coraspirin kullanıyorum bir yandan öncesinde bırakmak mı gerekiyormuş?

Merhaba ben de 12. haftada fetal dna için kan vermeyi planlıyorum ama coraspirin kullanıyorum bir yandan öncesinde bırakmak mı gerekiyormuş?
Bana bir gün önceden bırakın, kan verdikten sonra alırsınız o gün demişlerdi. Doktorum büyük ihtimalle o kan sulandırıcıdan değil bebek daha küçük olduğu içindir dedi. Siz neden kan sulandırıcı kullanıyorsunuz? Ciddi bir mutasyon çıktı mı? Benim bebekle ilgili olabilecek genlerimde mutasyon yoktu. Diğer genlerde çıkanlar için doktorum genel olarak kullanabilirsin dediği için tedbir amaçlı kullanıyordum. O yüzden 3-4 gün bırakmak sorun olmaz diye düşündük ama sizin ciddi bir risk varsa doktorunuza sormadan bırakmayın.

Bunu kullanan varmı kızlar yeni baslayacagim ama yan etkilerinden çok fazla söz ediliyor korkmaya başladım

Eklentiler

• 17543990791853618452999449505184.webp
    35 KB · Görüntüleme: 11
Hanimlar birşey sormak istiyorum daha geçen cuma özelde ki druma gittim hersey çok güzel sata gore 4gunluk bir fark var sadece. Ama bugün Dr um idrar tahlili isteyince devlete gittim gitmişken de muayene olayim dedim merak işte uzun uzun bakti bakti ya sanki 1 hafta geriden geliyor suyu da az gibi dedi zaten görüntü çok değişikdi kalite olarak. 17.7 mm ölçü halbuki 5 gün önce 18.3mm di . kalp atışını dinledim bu arada . Daha da uzun bakacakdi ama eşim sinirlendi zaten hiç istemedi devlette muayene olmami. Bizim isimiz var diye çıktık. İyi mi oldu moralimiz bozuldu vs vs gerildik. Bende ya devlette zaten anca bu kadar olur ben moralimi bozmadım diye konuştum ama bende tedirgin oldum benim gibi bir tecrube yaşayan var mi ?

Moralinizi bozmayın cihazlar her zman aynı göstermiyor haftaliklarini. Çünkü bende de her zaman 3 gün geriden geliyor sorun yok dediler başka bir doktora gidince de farklı hesapladı cihazlardan kaynaklı bir durum olabilir yani ama suyunun durumu ile ilgili isterseniz guvenebileceginiz iyi bir doktora tekrar görünün ama stres yapmayın bence kötü bir durum yok Allah in izniyle

Ben ısrar ettim bana da kemik yapısına göre kız dedi. Size neye göre dedi ? Doktor yanılma payı da çok dedi. 11. haftada dedi ama bende netleşmesini bekliyorum. Ense kalınlıgı normal cıktı değil mi?
Evet çok şükür normal. Bilmiyorum ki genitale bakıp dedi sanırım şimdiden belirginleşiyorsa doğrudur sanırım.

Ay inşallah öyledir durduk yere içime kurt düştü cumartesi randevum var. O zaman sorayım. Zaten verdiği ultraso kağıdın da bebek görünmüyor bile neredeyse. Ama özelde gayet güzel görünüyordu. Ya zaten stresli bir süreç biri biterken biri başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…