- 25 Mayıs 2025
- 258
- 250
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.681
Ahahaha evham hormonlarını hemen kafamizdan kovuyoruzBunu okumak iyi geldi teşekkür ederimmantıken şekerim düşüktür ona da yansır gibi geliyordu ama hormonlar arkadan evhamlan evhamlan diye bağırıyor
Canım yaa gerçekten çok mutlu oldum çok güzel günler göreceğiz artık inşallahÇok teşekkür ederimgerçekten de öyle. Bizim içimizden geçen kızdı hissiyat olarak evet ama erkek olmuş kız olmuş hiç önemi yok aslında. Tek odaklandigimiz ve dualarımız sağlıklı hayırlı evlat olsun diyeydi, hala da ayni. İlk çocuğumuz zaten hangi cinsiyet olursa olsun tek olacak güzel haberler bekliyorum senden de
Hamileliğin en güzel dönemi benceO günleri iple çekiyorumve o hissi çok merak ediyorum
Bana da sabah uyandığımda oluyor o sanki istem dışı ama istemli gibi de. Gerilme ihtiyacı oluyor karındaKızlar 12 haftalık olacağız karnımı durduk yere kasıyorum bir kaç saniye böyle bir durum yaşayan oldu mu genelde uyanirken oluyor. Şimdi bir ağrısı falan yok ama korktum önceden kanama alanları vardı
Kovuyorum geri geliyorAhahaha evham hormonlarını hemen kafamizdan kovuyoruzaçlık ,yorgunluk etkiliyor hareketli oluşunu hatta ne yediğiniz bile etkiliyor anne olunca her şey çocuğun çıkarı yönünden bakıyoruz ama bazen de farklı şeyler oluyor .mesela çikolata çok da masum bir şey değil ama çikolata yiyince çocuk yerinde durmuyor şeker düşüklüğünüz olsa bile emin olun çocuğa bir anda yansımaz tam aksine onlar bizden daha iyiler aslında .annenin iyiliğini gözetmeksizin alıyor besinleri çünkü
İnşallahCanım yaa gerçekten çok mutlu oldum çok güzel günler göreceğiz artık inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, şimdilik hoşgel o zaman tatlı prensesimiz amin inşallah canım benim
Yaa evet Allah büyükHamileliğin en güzel dönemi benceiçinde bir mucizeye şahit olmak. Onu hissetmek. Arada kendini hatirlatması. Çok güzel duygu inşallah az kaldı Papatyam. Bak neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz
Evet bu aralar yaşamaya başladım biraz korkmuştum teşekkürler yanıtınız içinBana da sabah uyandığımda oluyor o sanki istem dışı ama istemli gibi de. Gerilme ihtiyacı oluyor karında
Evet hem yok git hem çikolata ye kahve iç bak o zaman nasıl kıpır kıpır oluyor annesiKovuyorum geri geliyorO zaman bi dahaki kontrole tok gidip deniyorum
Canım bende 8. Haftadan 11. Haftaya kadar sürekli geldi bazen yoğun bazen hafif yani kırmızıya dönmediği ve ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok Allah'ı izniyle merak etmeKoyu renk ağrısız ve uc dört silişte geldi biraz sonra kesildi yine. Ay sagolun allah razı olsun bunu duymak bile o kdr iyi geldi ki
Çok rahat görünüyor ben de alayım canımAsso bu modelden aldım kızlar
Folatı bıraktın mı canım yani yoksa devam mıAminDr multivitsmine başlattı. Ocean mommy.. Bir de calsiyum alıyorum ben hiç peynir yogurt yiyemedigim için
11+2de yaptırdım 7 iş gününde geldiKaçıncı haftada yaptırdınız ve ne kadar sürede geldi sonuçlar
Selam canim 12 haftadayim asla gecmediKızlar Selam,
Bu hafta da bulantı + kusma devam ediyor.
bugün tam 10+0 haftadayım , ne zaman geçecek biri desin kurban olayım
hayatımı idame ettirmekte zorlanıyorum, uykum hep var ve -3 kilo ile devam ediyorum.
bide sabah kalkıp işe gitmek zor gelmeye başladı.
fikirlerinize ihtiyacım var
O kadar zorki Allah yardımcınız olsunKızlar Selam,
Bu hafta da bulantı + kusma devam ediyor.
bugün tam 10+0 haftadayım , ne zaman geçecek biri desin kurban olayım
hayatımı idame ettirmekte zorlanıyorum, uykum hep var ve -3 kilo ile devam ediyorum.
bide sabah kalkıp işe gitmek zor gelmeye başladı.
fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?