- 27 Ağustos 2019
- 720
- 377
- 103
- 35
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.781
Aynen benimde öyle oluyor canımYana yatınca göbeğim içten geriliyor gibi oluyordu. Bu alttan destekliyor o yüzden rahatlattı o gerilme hissini
Aynen öyle gerçekten hiç strese gerek yok seneye bebisimizle de gideriz . Bu şekilde tadida olmuyor sürekli birşey olurmu korkusundan her hareketine dikkat etmeden duramıyoruz zaten biz yinede tedbirli olalım Allah hayırlısi neyse onu versinİnsanın içine nasıl siniyorsa oyle hareket etmeliben mesela o ara yıllık izinde ve aşırı stresliydim. Tatili iptal etsem evde kafamda kura kura strese girip bebeğe daha çok zarar verebilirim diye düşündüm. Ki iyi de gelmişti. Hissettiğiniz gibi davranmak en guzeli seneye bebişle de gidilir
Size katılıyorum bende hem özel hem devlet Hastanesi'nde belirledigim 2 doktor ile kontrollerimi takip ediyorum. Devlet hastanesinde çok yüzeysel ve hızlı bir görüşme oluyor hala da adam akıllı ultrason görüntülerini benimle paylasmadilar desem yalan olmaz özetle kalp atışı var şu kadar haftalık deyip ilaç takibi yapıp 5 dk içinde odadan ayriliyorsun ama özele gidip icimi rahatlatiyorum bebisi bolca görüyorum kalp atışlarını dinliyorum detaylı inceleyip kafamdaki tüm soru işaretlerini giderip çıkıyorum terapi gibi geliyorBen hem devlet hastanesine gidiyorum hem de özel bi kliniğe. Devletteki doktor bana 11-14.haftalar arasında detaylı ultrason için perinatoloji randevusu al demişti. Geçen hafta gittim bayağı ilgiliydiler herşeye detaylarıyla baktılar hatta yarım saat kadar sürdü muayene, ben şaşkın kapıda bekleyen diğer hastalar şaşkınÖzeldeki detaylı randevum da bu hafta olacak, farklı görüşleri dinlemek önemli benim için
Şanslısınız maşallah diyelim. Genelde çok dokunuyor diyorlar ben hiç ağızdan almadigim için bilmiyorumBende yapmadı sadece hafif bi halsizlik hissi yaratıyor yarım saat falan sonra geçiyor
Yaa çok geçmiş olsunDevlet hastanesindeki ultrason görüntüleri e nabızda göründü benim. İsterseniz bir bakın siz de. Bir de bu haftalarda perinatoloji randevusu alıp oraya da bir görünün derim, bir sorun olduğunda başka bölümlere direkt gönderiyorlar çok ciddiye alıyorlar. Sorun çıkmasın da tabi kiBeni endokrinolojiye gönderdi cuma günü, o da hemen yatış verdi diyabet dolayısıyla
Devlet hastanesindeki ultrason görüntüleri e nabızda göründü benim. İsterseniz bir bakın siz de. Bir de bu haftalarda perinatoloji randevusu alıp oraya da bir görünün derim, bir sorun olduğunda başka bölümlere direkt gönderiyorlar çok ciddiye alıyorlar. Sorun çıkmasın da tabi kiBeni endokrinolojiye gönderdi cuma günü, o da hemen yatış verdi diyabet dolayısıyla
Aaa evet sizde düşmemiş görüntü. Doktordan doktora değişiyor demek kiBunu buldum sadece bugüne ait bide doktor sadece ikili test istermisin dedi hayır dedim onun dışında hiç bir bilgi verilmedi bana .Bilgi verildi falan yazıyor raporda
Yaa maşallahAaa evet sizde düşmemiş görüntü. Doktordan doktora değişiyor demek ki
Benim şöyle 22 kare poz atmış
Ay evet çok net poz vermiş bu seferYaa maşallahnede güzel dizlerini karnına doğru da çekmiş. Cinsiyetini öğrendiniz mi erkeğe benzettim ben
Bildim demekAy evet çok net poz vermiş bu seferErkekmiş kendileri
10. Haftada yaptırabiliyor muyuz hemen11+2de yaptırdım 7 iş gününde geldi
Merhaba, ben 12.hafta gittiğimde doktorum ultrasondan detaylı bir şekilde baktı ve bir sıkıntı çıkmadı. Ama tüp bebek olduğu için fetal önerdi bizde yaptırdık. Eğer imkanınız varsa bence yaptırın. Eğer yoksa ve ultrason kısmında kafanıza takılan bisey olmazsa yaptırmayın. Sağlıkla gelsin bebeğinizKızlarr iki test fetal dna arasında kararsız kaldim bu haftalarda yaptırmam lazım siz hangisini yaptırdınız hangisini önerirsiniz
Mesajınızı gördüm. Gün içerisinde bilgisayardan düzenleyip ekleyeceğim
Günaydın günün en güzel haberleri ileKızlarrrr hepinize günaydın
Buraya yazmayalı baya oldu umarım hepiniz iyisinizdir. Biz cinsiyeti öğrendik oğluşumuz geliyorHepimiz için zaman su gibi aksın, bebeklerimizi sağlıkla kucaklayalım
Bende sizin sandım :)Günaydın günün en güzel haberleri ileAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin grubumuzun minik bir prensi de geliyor Tebrik ederimmm
Benim mi?Bende sizin sandım :)
Erkek bebeklerde çoğalıyor.
Siz ne zaman gidiyorsunuz ben cuma gideceğim belki minik bir tahmini olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?