Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Aynen öyle gerçekten hiç strese gerek yok seneye bebisimizle de gideriz . Bu şekilde tadida olmuyor sürekli birşey olurmu korkusundan her hareketine dikkat etmeden duramıyoruz zaten biz yinede tedbirli olalım Allah hayırlısi neyse onu versin ilk çocuğumuz olacak çok bekledim onu çok emek verdim kafamda kurmamaya çalışsam da engel olamıyorum

Size katılıyorum bende hem özel hem devlet Hastanesi'nde belirledigim 2 doktor ile kontrollerimi takip ediyorum. Devlet hastanesinde çok yüzeysel ve hızlı bir görüşme oluyor hala da adam akıllı ultrason görüntülerini benimle paylasmadilar desem yalan olmaz özetle kalp atışı var şu kadar haftalık deyip ilaç takibi yapıp 5 dk içinde odadan ayriliyorsun ama özele gidip icimi rahatlatiyorum bebisi bolca görüyorum kalp atışlarını dinliyorum detaylı inceleyip kafamdaki tüm soru işaretlerini giderip çıkıyorum terapi gibi geliyor

Devlet hastanesindeki ultrason görüntüleri e nabızda göründü benim. İsterseniz bir bakın siz de. Bir de bu haftalarda perinatoloji randevusu alıp oraya da bir görünün derim, bir sorun olduğunda başka bölümlere direkt gönderiyorlar çok ciddiye alıyorlar. Sorun çıkmasın da tabi ki Beni endokrinolojiye gönderdi cuma günü, o da hemen yatış verdi diyabet dolayısıyla

Yaa çok geçmiş olsun
bı bakayim bende ultrason görüntüleri varmı diye

Eklentiler

• IMG_20250804_232947.webp
    15 KB · Görüntüleme: 69
Bunu buldum sadece bugüne ait bide doktor sadece ikili test istermisin dedi hayır dedim onun dışında hiç bir bilgi verilmedi bana .Bilgi verildi falan yazıyor raporda

Bunu buldum sadece bugüne ait bide doktor sadece ikili test istermisin dedi hayır dedim onun dışında hiç bir bilgi verilmedi bana .Bilgi verildi falan yazıyor raporda
Aaa evet sizde düşmemiş görüntü. Doktordan doktora değişiyor demek ki
Benim şöyle 22 kare poz atmış

Eklentiler

• IMG_4141.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 70
Kızlarr iki test fetal dna arasında kararsız kaldim bu haftalarda yaptırmam lazım siz hangisini yaptırdınız hangisini önerirsiniz
Merhaba, ben 12.hafta gittiğimde doktorum ultrasondan detaylı bir şekilde baktı ve bir sıkıntı çıkmadı. Ama tüp bebek olduğu için fetal önerdi bizde yaptırdık. Eğer imkanınız varsa bence yaptırın. Eğer yoksa ve ultrason kısmında kafanıza takılan bisey olmazsa yaptırmayın. Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Kızlarrrr hepinize günaydın
Buraya yazmayalı baya oldu umarım hepiniz iyisinizdir. Biz cinsiyeti öğrendik oğluşumuz geliyor Hepimiz için zaman su gibi aksın, bebeklerimizi sağlıkla kucaklayalım
Günaydın günün en güzel haberleri ile Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin grubumuzun minik bir prensi de geliyor Tebrik ederimmm

Günaydın günün en güzel haberleri ile Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin grubumuzun minik bir prensi de geliyor Tebrik ederimmm
Bende sizin sandım :)
Erkek bebeklerde çoğalıyor.
Siz ne zaman gidiyorsunuz ben cuma gideceğim belki minik bir tahmini olur.

Bende sizin sandım :)
Erkek bebeklerde çoğalıyor.
Siz ne zaman gidiyorsunuz ben cuma gideceğim belki minik bir tahmini olur.
Benim mi? benim randevum 16 Ağustos ta ya daha var ama yarın Fetal dna için kan vericem belki doktor kontrolünden önce çıkar dua edin banada temiz temiz sonuçlar olsun inşallah sen Fetal verecek miydin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…