Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Biz de tarih aralığı veriyor bir gün seciyorsun orda kaç tane ultrason yapiliyor ?
Türkiye de illere göre randevu sistemi değişebiliyor. Mesela ben Van da yaşıyorum hergun randevular 16 gün sonrası için verilecek şekilde alınabiliyor. Mesela dün randevum vardı bugün baktığımda 16 gün sonrası için randevular gösteriliyor. Bazende iptal edilen olursa daha erken tarihlerin randevuları ekrana düşüyor alabiliyoruz bende genelde 3 hafta sonrasına denk gelecek şekilde randevu kovaliyorum.

Çok farkliymis, sizin bebeginiz kaç haftalik doktor tahmin yaptimi ?

Günaydın günün en güzel haberleri ile Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin grubumuzun minik bir prensi de geliyor Tebrik ederimmm
Teşekkür ederim Bu arada benim fetal dna sonucu 12 gün sonra dediler ama 1 haftada geldi. Belki sende kontrolden önce öğrenirsin

Selam herkese, 13+1’den bildiriyorum bulantılarım arttı daha önce de vardı elbette ama geçer gibi olmuştu 2-3 haftadır. Bu hafta garip bir şekilde sabahları özellikle çok zorlanıyorum. Benim gibi olanınız var mı?
Çok şükür başka bir hastalığım ya da belirtim yok. İkili test için kan vermiştim, hemogram bakıldı. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Gebe değilken de enfeksiyonda bulantı/kusma yaşamıyordum. İnşallah enfeksiyon değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…