- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.281
Ay insallahBence kız :)
yanlıs alıntı1 mayıs benim 12. haftada yaptırdık biz
Aaa hakkatten net belli sağlıkla gelsin küçük prensCinsiyetimizi öğrendik Erkek geliyor :)
Buda pipisi :)))))
Ya 2 -3 gündür bende de olmaya başladı. 12. Haftamdayım kasık ağrısı değil de vajina batması gibi. Uzanırken de oluyor. İlk battığını hissettiğimde acile gittim bi sorun yoktu rahatlamıştım. Şimdi 2 gündür yine olunca evham yapıyorum ister istemezKızlar vajina batması yaşayan var mı bugün başladı özellikle otururken ve yürürken yada ani hareket ederken oluyor masa başı oturarak çalışıyorum ondan olabilir mi
Benim tümmm belirtilerim kız belirtisiydi. Maya çin takvimine göre hatta nuba göre de kızdı. Şu cinsiyet olsun isteğimiz de yoktu aslında ama nedense kız hissetmiştik. Sonra ultrasonda erkek olduğunu öğrendik çok şaşırdık ve mutlu oldukCinsiyeti belli olan anneler hepinizi tebrik ediyorumBiz cinsiyetleri henüz öğrenmeyenler için belirtilerinizi yazar mısınız karşılaştırıp bi tahmin yürütelim
Erkek gibi hissettim nedense
Erkek bebekte gerçekten cilt çok güzelleşiyor yaşandıBenim tümmm belirtilerim kız belirtisiydi. Maya çin takvimine göre hatta nuba göre de kızdı. Şu cinsiyet olsun isteğimiz de yoktu aslında ama nedense kız hissetmiştik. Sonra ultrasonda erkek olduğunu öğrendik çok şaşırdık ve mutlu oldukters köşe yaptı bizi yumurcak ben çok halsizim 14. Haftadayım ve kusmalarım bulantılarım devam ediyor. Hiç bir yemeği aşermedim canım çekmedi sadece birgün kısır canım istedi. Ve bulantılarım başlamadan önce de canım haşlama et/ et suyu çekiyordu sürekli. Bir de benim yüzümde çocukluğumdan beri kırmızı bir leke var o kayboldu ve cildim çok pürüssüz hale geldi ekstra hiçbir şey yapmama rağmen belki bu erkek bebek belirtisi olabilir.
Yaaa bende kıza benzetmiştim yüzü küçük gibi. Oğlum var bir tane daha oğlan ile ben 5 yaş yaşlanırım hahaErkek gibi hissettim nedense
1.5 tu ilaçla düşmüştü. Bir ay sonra baktık 3.3 e çıkmış dozu artırdık yineTsh yüksek çıkan kimler vardı arkadaşlar. İlk 12 haftada en fazla kaça yükselmişti.
Öyle deme benim de oğluşum olacak ve ilk cocukYaaa bende kıza benzetmiştim yüzü küçük gibi. Oğlum var bir tane daha oğlan ile ben 5 yaş yaşlanırım haha
Ne denir bilmiyorum, Allah sabırlar versinSabah muayene de kalbinin durduğunu öğrendik tarif edecek cümle yok. Ilacla düşük yaptırıldım kurtaj olmadi bir boşluk var içimde de herşey çok fazla hersey çok gereksiz geliyor. Rabbim sizlerin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınız da banada yer verin
merhaba bende gebeliğimi öğrendiğimden beri ergen gibi sivilce çıkarttım doktorum hormonlar değişiyor olabilir çok rahatsız hissedersen cildiyeye gidebilirsin dedi ama ben avene cleanence yüz yıkama jeliyle akşam yıkayıp yatıyorum kremlerime serumlarıma ara verdim. ayrıca makyaj yapmıyorum bi süredir cildim toparlandı denemek istersenizmerhabalarr, 14. Haftadayım yüzümde bu hafta inanılmaz sivilcelenme oldu küçük sivilcelerde değil. 1 haftadır hiç azalmadı, değişmesi sizlerinde başına geldi mi : ( kız bebek bekliyorum heryerde kız bebeklerde bunun normal olduğu yazılmış bazıları hamilelik sonuna kadar sürmüş ama deneyimleyen var mı? Doğal bir çözüm yöntemi bilen belki de önerisi olan
Zaman ilerledikçe doğumdan korkar oldumAyy kızlar ağustos anneleri grubunu okuyorum takibe aldımher gün birilerinin doğum haberi geliyor ben de hem bir şeyler öğreniyorum hem seviniyorum kolay dogumlarımız olur inşallah
Haha sormaZaman ilerledikçe doğumdan korkar oldumebemle sürekli konuşuyorum diyorum nasıl yapsak daha kolay dogururum dur daha bunlardan korkmak için erken diyor ama ben rüyamda bile sürekli doğumu görüyorum dün rüyamda oğlum oluyordu doğum yaptığımi gördüm daha önce bir kere de kızım olduğunu görmüştüm yarın kontrolüm var bu sefer inat etmez de açarsa bakalım hangi Rüya gerçek çıkacak
bende evham yapıyordum daha 12 haftada doğumu kafaya takan ben miyim bir diyeZaman ilerledikçe doğumdan korkar oldumebemle sürekli konuşuyorum diyorum nasıl yapsak daha kolay dogururum dur daha bunlardan korkmak için erken diyor ama ben rüyamda bile sürekli doğumu görüyorum dün rüyamda oğlum oluyordu doğum yaptığımi gördüm daha önce bir kere de kızım olduğunu görmüştüm yarın kontrolüm var bu sefer inat etmez de açarsa bakalım hangi Rüya gerçek çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?