- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.321
yok o kadar cok agrı degıl ayaga kalkarken vs oluyor sadece uzun sure oturuyorum işte malesef ona bagladım bendeRahim büyüdüğü için olabilir mi dayanamayacak gibiyseniz bence doktora gidin
2 gün arayla hastaneye gittim biri özel biri devlet acildi.Ayın 7.inde. başka bir hastanede kontrol olmuştum 2 li testti onda da mesela 2 gün ileri de çıkmıştı bugün farklı bir hastanede yaptırdım bunda 6 gün geri de çıktı birşey anlamadım hastanenin yada ultrasonun farklı olmasında bir pay var mıdır sizce ?
Evet chat gbt vajinal sancıyla beraber karın bölgesinde şiddetli ağrı yoksa lekelenme yoksa riskli değildir diyorbenimde daha önceleri olmuştu ama bu kadar uzun surmemişti bende o yuzden tedırgın oldum ama baska bı belirti veya cokkk agrılı degılse sorun yoktur inşallah içimizi ferah tutmak lazım
İlk trimester da 2.5 altında olmasını istiyorlar. Dozu yükseltirse hemen düşer merak etmeyinBenimde kalmadan önce vermiştim normaldi hamilelikte baktırmadık. Yeni baktırdım 4.78 biraz korktum. 75 lik kullanıyordum zaten. Yarın dr randevum var yükseltsin diye gideceğim. Umarım bi şey olmamıştır üzüldüm biraz.
Canıikom olmaz mı tabiki onla alakalı cihazlar hep farklı sıkma canınıııı, sağlıklı mı ona bak sen sakın sakın bunu kafana takma tamam mıAyın 7.inde. başka bir hastanede kontrol olmuştum 2 li testti onda da mesela 2 gün ileri de çıkmıştı bugün farklı bir hastanede yaptırdım bunda 6 gün geri de çıktı birşey anlamadım hastanenin yada ultrasonun farklı olmasında bir pay var mıdır sizce ?
Çok teşekkürlermerhaba bende gebeliğimi öğrendiğimden beri ergen gibi sivilce çıkarttım doktorum hormonlar değişiyor olabilir çok rahatsız hissedersen cildiyeye gidebilirsin dedi ama ben avene cleanence yüz yıkama jeliyle akşam yıkayıp yatıyorum kremlerime serumlarıma ara verdim. ayrıca makyaj yapmıyorum bi süredir cildim toparlandı denemek isterseniz
çok önemli değildir endişelenmeyin lütfenKızlar benim bebe yaklaşık bir hafta geriden geliyor üzüldüm onu toparlayacak ne yesem sizce haftasından ileride olanlardan tavsiye istiyorum özellikle üzüldüm 14 haftalık oldum ama bebeğim 13+1 çıktı
ben aveneden çok memnunum açıkcası vichy la roche bana çok yaramadı avene çok iyi geldi bana. makyaja ara verin gerçekten cilt 1 hafta bi dinlenince topluyor kendini. güneş kremim kimyasal filtreli olmadığı için değiştireceğim biodermanın vardı ama hamilelere uygun çıkmadı bende araştırma sürecindeyim ablam hamileliğimde avenin bi ürününü kullanmıştı kimyasal filtreli bembeyaz yapıyor cildi sürünce hemen dışarı çıkmamak lazımÇok teşekkürlerbende clarins in bir yıkama jeli ile yıkıyorum ancak makyajda yapıyordum ve cilt bakım krem serum vs. rutinime devam ediyordum kremlerde etkiliyordur ara versem iyi olacak. Avene yüz yıkama jelinden memnun musunuz? Cildim çok yağlandı hamileyken, biraz kurutsun istiyorum açıkçası. Mecburen güneş kremi sürmek zorundayız cildimiz bu süreçte güneş lekesine çok müsaitmiş onu nasıl yaparız bilmiyorum : ( güneş kremleri de inanılmaz yağlı oluyor
Bende aynıyım cuma kontrolüm. Magnezyum kalsiyum gibi destekler ağrıyı azaltabiliyormuş. Ben de isteyecegim doktorumdan. Birden bu hafta baslayinca ben de cok tedirgin oldum. Gelip geciyor ama ürkütüyor insaniYa 2 -3 gündür bende de olmaya başladı. 12. Haftamdayım kasık ağrısı değil de vajina batması gibi. Uzanırken de oluyor. İlk battığını hissettiğimde acile gittim bi sorun yoktu rahatlamıştım. Şimdi 2 gündür yine olunca evham yapıyorum ister istemez
O zaman bu jeli deneyeceğim çok teşekkürlerben aveneden çok memnunum açıkcası vichy la roche bana çok yaramadı avene çok iyi geldi bana. makyaja ara verin gerçekten cilt 1 hafta bi dinlenince topluyor kendini. güneş kremim kimyasal filtreli olmadığı için değiştireceğim biodermanın vardı ama hamilelere uygun çıkmadı bende araştırma sürecindeyim ablam hamileliğimde avenin bi ürününü kullanmıştı kimyasal filtreli bembeyaz yapıyor cildi sürünce hemen dışarı çıkmamak lazımkendisi kimyager o içeriklere çok takıktır genelde bende ablamdan alıyorum tavsiyelerimi
İnşallah erkektir
Evet bana geçtiğimiz ay kendi doktorum dısında bir doktor yazmıştı. Magnezyum ama toz su da eriyendi. Bıraktım içemedim. Siz de içemezseniz söyleyin başta toz yazmasın. Tadı midemi bulandırdı benim.Bende aynıyım cuma kontrolüm. Magnezyum kalsiyum gibi destekler ağrıyı azaltabiliyormuş. Ben de isteyecegim doktorumdan. Birden bu hafta baslayinca ben de cok tedirgin oldum. Gelip geciyor ama ürkütüyor insani
Teşekkür ederim o tozu daha önceleri ben de denedim baya kötüydü. Kapsül tarzında olanlardan önermesini isteyecegimEvet bana geçtiğimiz ay kendi doktorum dısında bir doktor yazmıştı. Magnezyum ama toz su da eriyendi. Bıraktım içemedim. Siz de içemezseniz söyleyin başta toz yazmasın. Tadı midemi bulandırdı benim.
Sİzin daha önce de böyle bir mesajınız vardı ben de sizden görüp denemiştim, özellikle kuru incir ve normalini çok canım çekmişti. Canımın çektiği şeylerin bebeğe daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Bizim de cuma günü kontrolümüz var, biraz gerideydi. Sizin tavsiyelere uymuştum. Bakalım nasıl çıkacak.Öncelikle
çok önemli değildir endişelenmeyin lütfenhızlıca toparlar. Bende 14. Haftanın yarısındayım ama bebek 1 hafta önde çıkmıştı. Sıklıkla yediğim şeyler, her sabah avakado, yumurta, ceviz, peynir. Akşam yemeklerinin yanında mutlaka yoğurt, ara öğünlerde muz. protein ağırlıklı beslendim. Aa birde kefir yeşil elma ikilisini çok yemiştim gün içinde bunlar bebişi büyütmüş deneyebilirsiniz
Hiç üzülmeyin bana da doktorum 2 hafta geriden geliyor demişti çok üzülmüştüm hemen multivitamin önermişti doktor onu aldım. Beslenmeme internette araştırdığım gıdaları ekledim. Benim de cuma günü kontrolüm var. Bol bol "kuru baklagiller, kuru meyveler, tahıllar, sebzeler, meyveler, tam tahıllı ekmek, yoğurt, süt, peynir, yumurta, balık ve bitkisel yağlar" tüketmeye çalışın. Ama en önemlisi moralinizi yüksek tutun ki bebek etkilenmesinKızlar benim bebe yaklaşık bir hafta geriden geliyor üzüldüm onu toparlayacak ne yesem sizce haftasından ileride olanlardan tavsiye istiyorum özellikle üzüldüm 14 haftalık oldum ama bebeğim 13+1 çıktı
Ahh evet daha önce de yazmıştımSİzin daha önce de böyle bir mesajınız vardı ben de sizden görüp denemiştim, özellikle kuru incir ve normalini çok canım çekmişti. Canımın çektiği şeylerin bebeğe daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Bizim de cuma günü kontrolümüz var, biraz gerideydi. Sizin tavsiyelere uymuştum. Bakalım nasıl çıkacak.
Teşekkür ederim, size de afiyet olsun. Kesinlikle düzenli tüketmek çok önemli hepimizin bebekleri sağlıkla gelsinAhh evet daha önce de yazmıştımumarım sizde de işe yarar bu beslenme aslında çok zor veya farklı yiyeceklet değil sadece artık düzenli yediğim için fark etti diye düşünmüştüm Aydınlıyım kuru incirin memleketindeyim o yüzden çok sağlıklı ve güzel bir ürün afiyet olsun : )
Ben sizin yanlıs mesajınızı alıntılamısım. Mesaj yazdımda cevap olarak yanlış mesaja yazmısım. Sonra yanlış alıntı diye düzelttim.anlayamadım ne yanlış ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?