- 8 Temmuz 2021
- 752
- 1.012
- 63
- 30
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.301
Beni motive eden cümle "kimler kimler doğurdu"bende evham yapıyordum daha 12 haftada doğumu kafaya takan ben miyim bir diyeben sanırım talepnederek sezaryen olacağım tabi hayırlısı zaman ne gösterir bakalım ama akşamları bi aklıma geliyo bi tırsıyorum ama sonra kendime diyorum ki sonu dünyalara bedel olacak hemen kendimi güzel düşüncelere itiyorum
Ay yooook erkek cocugu annesi olmak çok güzel en sevdiği kişi annesi diyebilirim. Sürekli şımartılıyorsun bi tane daha oğlum olsa dahi sevinirim sırf bu yüzden ama yaramazlık konusu malesef sıkıcı olan hahahaah. Durmuyorrrr durmuyorrrÖyle deme benim de oğluşum olacak ve ilk cocukbu prensesler içinde kaldk böcük gibi
ablam ocakta normal doğum yaptı tüm sürecinde yanındaydım genel olarakta doğum korkum vardı tüp bebek tedaviside görmüştüm önceden ama doğum öyle bişey değil çok farkındayım.dün en son ablamla konuşurken şey demiştim ya amazonda kadınlar ağaca dayanıp doğuruyo doğurucaz elbetBeni motive eden cümle "kimler kimler doğurdu"acı eşiğim de düşüktür bu arada. Nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsinler ya sonu iyi olsun da
Hiç üzülme normal böyle şeyler muz ye bol bol yine sağlıklı beslenmeye devam et. 1 hafta sorun problem değil . Arkadaşımın ccougu 4 hafta geriden geldiğinden 36. Haftadında doğurdu cocuk 32 haftalık fln. Gayet sağlam turp gibi bi cocuk valla tontik kocaman bi cocuk. Gerilme hiçKızlar benim bebe yaklaşık bir hafta geriden geliyor üzüldüm onu toparlayacak ne yesem sizce haftasından ileride olanlardan tavsiye istiyorum özellikle üzüldüm 14 haftalık oldum ama bebeğim 13+1 çıktı
anlayamadım ne yanlış ?yanlıs alıntı
Ayın 7.inde. başka bir hastanede kontrol olmuştum 2 li testti onda da mesela 2 gün ileri de çıkmıştı bugün farklı bir hastanede yaptırdım bunda 6 gün geri de çıktı birşey anlamadım hastanenin yada ultrasonun farklı olmasında bir pay var mıdır sizce ?Hiç üzülme normal böyle şeyler muz ye bol bol yine sağlıklı beslenmeye devam et. 1 hafta sorun problem değil . Arkadaşımın ccougu 4 hafta geriden geldiğinden 36. Haftadında doğurdu cocuk 32 haftalık fln. Gayet sağlam turp gibi bi cocuk valla tontik kocaman bi cocuk. Gerilme hiç
Tarlada doguruyormus ya kadınlarablam ocakta normal doğum yaptı tüm sürecinde yanındaydım genel olarakta doğum korkum vardı tüp bebek tedaviside görmüştüm önceden ama doğum öyle bişey değil çok farkındayım.dün en son ablamla konuşurken şey demiştim ya amazonda kadınlar ağaca dayanıp doğuruyo doğurucaz elbet
Evet çok fark ediyor aynı ultrasonda bile fark ediyor. Benim ilk haftalar bir hafta önden giderken son haftada tam regle göre çıkmıştıAyın 7.inde. başka bir hastanede kontrol olmuştum 2 li testti onda da mesela 2 gün ileri de çıkmıştı bugün farklı bir hastanede yaptırdım bunda 6 gün geri de çıktı birşey anlamadım hastanenin yada ultrasonun farklı olmasında bir pay var mıdır sizce ?
Ay bilemiyorum ya cinsiyet konusunuHaha sormainstada sürekli doğum videolsrı karsıma cıkıyor ama olumlu videolar:) onlara bakıp biliçaltımı temizlemeye çalılıyorum yirminci haftadan sonra doğum okuluna gidicem bakalım çok etkili oluyormuş bu tarz eğitimler.
Hadi bakalım içime erkek doğdu senin için de hayırlısı olsun :)
Ay canım ben kalp atışı duyduğumdan beri doğumu kafama takıyorumbende evham yapıyordum daha 12 haftada doğumu kafaya takan ben miyim bir diyeben sanırım talepnederek sezaryen olacağım tabi hayırlısı zaman ne gösterir bakalım ama akşamları bi aklıma geliyo bi tırsıyorum ama sonra kendime diyorum ki sonu dünyalara bedel olacak hemen kendimi güzel düşüncelere itiyorum
Anladım teşekkür ederim canım bende farklı cihazlar olduğu için bu kadar fark olduğunu düşünüyorum:)Evet çok fark ediyor aynı ultrasonda bile fark ediyor. Benim ilk haftalar bir hafta önden giderken son haftada tam regle göre çıkmıştı
hhahah iyi güldümTarlada doguruyormus ya kadınlarbiz çok nazlıyız galiba.. Napalım öyle böyle bir şekilde cıkacak bu cocuk diyorum sakinleşiyorum
Ay ben de kan verdiğim gün aşırı heyecanlanmıştım kan verdikten sonuç alana kadar zaman geçmek bilmiyor sankiKızlarım Selam,
bugün Fetal Dna için doktorumun önerdiği yerle görüştüm.
16.000 tl ankara da yapılıyor. (Genoks )
buna karar verdim, cumartesi günü evden gelip kan alacaklar.
1 hafta içerisinde çıkacakmış, sonuçlar hem bana hem doktoruma gidecek. Ama cinsiyet sadece doktora, o sebeple doktorum ara beni dedi
heyecan bastı şimdiden ya
Ohoo ben en az 3 kez uyaniyorumBen geceleri 1-2 kere uyanıyorum bu gece de uyandım hala uyuyamadım bu durumu yaşayan var mıı
Hiç üzülme dedikleri gibi cihaz çok önemli .muz ,kefir ,kaşar peynir , avakado,yeşil mercimek gibi besinleri tüketmeye çalışKızlar benim bebe yaklaşık bir hafta geriden geliyor üzüldüm onu toparlayacak ne yesem sizce haftasından ileride olanlardan tavsiye istiyorum özellikle üzüldüm 14 haftalık oldum ama bebeğim 13+1 çıktı
Var tabi. Farklı hastaneler ultrasonun kalitesi önemli burada.Ayın 7.inde. başka bir hastanede kontrol olmuştum 2 li testti onda da mesela 2 gün ileri de çıkmıştı bugün farklı bir hastanede yaptırdım bunda 6 gün geri de çıktı birşey anlamadım hastanenin yada ultrasonun farklı olmasında bir pay var mıdır sizce ?
Bence kesinlikle vardır sıkmayın canınızı ben 3 farklı yere gittim şimdiye kadar hepsinde de farklıydı birinde 1 gün geride birinde 3 gün ileride çıkıyor hiç üzülmeyin ceviz muz peynir avokado filan Allah ne verdiyse yiyin bol bolAyın 7.inde. başka bir hastanede kontrol olmuştum 2 li testti onda da mesela 2 gün ileri de çıkmıştı bugün farklı bir hastanede yaptırdım bunda 6 gün geri de çıktı birşey anlamadım hastanenin yada ultrasonun farklı olmasında bir pay var mıdır sizce ?
Benimde kalmadan önce vermiştim normaldi hamilelikte baktırmadık. Yeni baktırdım 4.78 biraz korktum. 75 lik kullanıyordum zaten. Yarın dr randevum var yükseltsin diye gideceğim. Umarım bi şey olmamıştır üzüldüm biraz.1.5 tu ilaçla düşmüştü. Bir ay sonra baktık 3.3 e çıkmış dozu artırdık yine
benimde daha önceleri olmuştu ama bu kadar uzun surmemişti bende o yuzden tedırgın oldum ama baska bı belirti veya cokkk agrılı degılse sorun yoktur inşallah içimizi ferah tutmak lazımYa 2 -3 gündür bende de olmaya başladı. 12. Haftamdayım kasık ağrısı değil de vajina batması gibi. Uzanırken de oluyor. İlk battığını hissettiğimde acile gittim bi sorun yoktu rahatlamıştım. Şimdi 2 gündür yine olunca evham yapıyorum ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?