- 19 Mart 2021
- 694
- 1.083
- 63
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.341
Valla bence belirtiyle kesin olmuyor, benim ilki kızdı hiç midem bile bulanmadı, halsizlik vs hiç olmadı hamile değil gibiydim. Şimdi de kız olacakmış ama beni mahvetti öğrendiğim günden beri, kanama, bulantı, kusma, kuru öksürük, diş etlerimin aşırı kanaması gibi gibi ne ararsan varCinsiyeti belli olan anneler hepinizi tebrik ediyorumBiz cinsiyetleri henüz öğrenmeyenler için belirtilerinizi yazar mısınız karşılaştırıp bi tahmin yürütelim
Avene yüz yıkama jeli turkuaz mavi biraz büyük olan mı acaba??ben aveneden çok memnunum açıkcası vichy la roche bana çok yaramadı avene çok iyi geldi bana. makyaja ara verin gerçekten cilt 1 hafta bi dinlenince topluyor kendini. güneş kremim kimyasal filtreli olmadığı için değiştireceğim biodermanın vardı ama hamilelere uygun çıkmadı bende araştırma sürecindeyim ablam hamileliğimde avenin bi ürününü kullanmıştı kimyasal filtreli bembeyaz yapıyor cildi sürünce hemen dışarı çıkmamak lazımkendisi kimyager o içeriklere çok takıktır genelde bende ablamdan alıyorum tavsiyelerimi
evet denemek isterseniz seyahat boylarıda oluyor eczanelerde deneyin yararsa büyük boyunu alınAvene yüz yıkama jeli turkuaz mavi biraz büyük olan mı acaba??
Gozukmuyor gercekten.Eki Görüntüle 3629193 bugün doktora gittim tahmin alabilirim tekrar doktora sordum erken şuan dedi görünmüyor dedi sanki çok üstüne durmadi
Sabahları varla yok arası akşamları daha belirginKızlar benim göbek belirginlesmeye basladi ve kasiklarda gerilme, iğne batması gibi hisler yaşıyorum. Hareketle ve yatarken daha fazla oluyor. Otururken en rahatım yani daha az oluyor gibi oturunca. Rahim artık yukarı çıkıyormuş ondan mı acaba? Sizlerde de var mi
biz uçak yolculuğumuz için doktorumuza sormustuk bir sakıncası var mı orda xraydan vs gecılecek dıye bunun ıcın yapılacak bısı yok hayatımızın her yerınde var xraylar artık demiştiKızlar selam, ben unuttum xray cihazlarından geçtim metrolarda bugün. Çok moralim bozulduBir şey olur mu?
bana da oluyor arada rahmin büyümesinden kaynaklı olduğunu okudumKızlar vajina batması yaşayan var mı bugün başladı özellikle otururken ve yürürken yada ani hareket ederken oluyor masa başı oturarak çalışıyorum ondan olabilir mi
ben de bunu cok yaşadım ama ikinci trimester olduğu için doktorum endişelenmedi yinede rahim uzunluğumu kontrol etmek istedi içimiz rahat etsin diye ondada bir sıkıntı olmadı çok şükür. sadece çok su içeceksin dedi susuz kalırsan rahimde kasılmalar olur dedi. 3-4 litre içeceksin diyorKızlar tuvalete gittim çamaşırıma akıntı gelmiş böyle kahverengi tonlarında endişelenmeli miyim? İçime kurt düştü yarın doktora gidicem hemen kontrol için 14 haftalık olucam yarın
ben de yaptırmadım sadece 2 li test yaptırdım sonuclar güzel çıktı şükürMerhabalar 12+0 haftalık sizce cinsiyet ne olabilir ? :) bu arada fetal dna yaptirmayan var mı sanırım herkes yaptirmis :/
Eki Görüntüle 3629030
benim yüzde seksen kız dedi kız da mide bulantısı çok olur derler benım de gerçekten öyle oldu . ama bence benim için kız olduguna emin oldugum sey su oldu 2 li testte hcg 2,50 çıktı normalde 2 sınır ama çok üstünde olmadığı için 2,50 de sınır sayılıyormuş. neden böyle çıktı diye yine de araştırmak istedim ve genelde kız çocuklarında böyle olduğu öğrendim :)Cinsiyeti belli olan anneler hepinizi tebrik ediyorumBiz cinsiyetleri henüz öğrenmeyenler için belirtilerinizi yazar mısınız karşılaştırıp bi tahmin yürütelim
kıyamam üzülme bazen o anki pozisyonundan dolayı bile öyle çıkabılıyor diye duydum. burda da bir çok kişi öyleyken sonrasında önde gitmeye başladı hatta bebekleri. bence bir sorun değil bu sakın sıkma canını sonraki kontrolunde bir bakmıssın senınkıde kendı zamanını yakalamısKızlar benim bebe yaklaşık bir hafta geriden geliyor üzüldüm onu toparlayacak ne yesem sizce haftasından ileride olanlardan tavsiye istiyorum özellikle üzüldüm 14 haftalık oldum ama bebeğim 13+1 çıktı
Sonradan yetişiyormuş.Kızlar benim bebe yaklaşık bir hafta geriden geliyor üzüldüm onu toparlayacak ne yesem sizce haftasından ileride olanlardan tavsiye istiyorum özellikle üzüldüm 14 haftalık oldum ama bebeğim 13+1 çıktı
şimdi karşıma çıktı instagamda drseyfettinozvural var ben onun paylaşımlarını çok beğeniyorum az önce tam da bununla alakalı bir paylaşım yapmış bence girip bir bakabılırsınız. bir de önden gitmesi de geriden gelmesi de birbirinden çok farklı şeyler değil aslında. benimde 3-4 gün önde çıktı mesela ben sordum doktora bir sıkıntı olur mu dıye şeker hastalarında sorun olabılıyor önemli değil dediKızlar benim bebe yaklaşık bir hafta geriden geliyor üzüldüm onu toparlayacak ne yesem sizce haftasından ileride olanlardan tavsiye istiyorum özellikle üzüldüm 14 haftalık oldum ama bebeğim 13+1 çıktı
Ben 2 litre su bile içemiyorum bazı günler. Önemini çok iyi biliyorum ama midem almıyor çok suçlu hissediyorum kendimi bu konudaben de bunu cok yaşadım ama ikinci trimester olduğu için doktorum endişelenmedi yinede rahim uzunluğumu kontrol etmek istedi içimiz rahat etsin diye ondada bir sıkıntı olmadı çok şükür. sadece çok su içeceksin dedi susuz kalırsan rahimde kasılmalar olur dedi. 3-4 litre içeceksin diyor
bence 2 litrelik su şişelerinden alabılırsınız pipetlilerden yudum yudum içersiniz belki daha kolay olurBen 2 litre su bile içemiyorum bazı günler. Önemini çok iyi biliyorum ama midem almıyor çok suçlu hissediyorum kendimi bu konuda
Mantıklı deneyeceğim teşekkürlerbence 2 litrelik su şişelerinden alabılırsınız pipetlilerden yudum yudum içersiniz belki daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?