Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    38
Cinsiyeti belli olan anneler hepinizi tebrik ediyorum Biz cinsiyetleri henüz öğrenmeyenler için belirtilerinizi yazar mısınız karşılaştırıp bi tahmin yürütelim
Valla bence belirtiyle kesin olmuyor, benim ilki kızdı hiç midem bile bulanmadı, halsizlik vs hiç olmadı hamile değil gibiydim. Şimdi de kız olacakmış ama beni mahvetti öğrendiğim günden beri, kanama, bulantı, kusma, kuru öksürük, diş etlerimin aşırı kanaması gibi gibi ne ararsan var yani her hamilelik kendine özgü, Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıklı olsunlar da

Avene yüz yıkama jeli turkuaz mavi biraz büyük olan mı acaba??

Kızlar benim göbek belirginlesmeye basladi ve kasiklarda gerilme, iğne batması gibi hisler yaşıyorum. Hareketle ve yatarken daha fazla oluyor. Otururken en rahatım yani daha az oluyor gibi oturunca. Rahim artık yukarı çıkıyormuş ondan mı acaba? Sizlerde de var mi

Sabahları varla yok arası akşamları daha belirgin var mı arttıran

Kızlar selam, ben unuttum xray cihazlarından geçtim metrolarda bugün. Çok moralim bozuldu Bir şey olur mu?
biz uçak yolculuğumuz için doktorumuza sormustuk bir sakıncası var mı orda xraydan vs gecılecek dıye bunun ıcın yapılacak bısı yok hayatımızın her yerınde var xraylar artık demişti

Kızlar vajina batması yaşayan var mı bugün başladı özellikle otururken ve yürürken yada ani hareket ederken oluyor masa başı oturarak çalışıyorum ondan olabilir mi
bana da oluyor arada rahmin büyümesinden kaynaklı olduğunu okudum

Kızlar tuvalete gittim çamaşırıma akıntı gelmiş böyle kahverengi tonlarında endişelenmeli miyim? İçime kurt düştü yarın doktora gidicem hemen kontrol için 14 haftalık olucam yarın
ben de bunu cok yaşadım ama ikinci trimester olduğu için doktorum endişelenmedi yinede rahim uzunluğumu kontrol etmek istedi içimiz rahat etsin diye ondada bir sıkıntı olmadı çok şükür. sadece çok su içeceksin dedi susuz kalırsan rahimde kasılmalar olur dedi. 3-4 litre içeceksin diyor

Cinsiyeti belli olan anneler hepinizi tebrik ediyorum Biz cinsiyetleri henüz öğrenmeyenler için belirtilerinizi yazar mısınız karşılaştırıp bi tahmin yürütelim
benim yüzde seksen kız dedi kız da mide bulantısı çok olur derler benım de gerçekten öyle oldu . ama bence benim için kız olduguna emin oldugum sey su oldu 2 li testte hcg 2,50 çıktı normalde 2 sınır ama çok üstünde olmadığı için 2,50 de sınır sayılıyormuş. neden böyle çıktı diye yine de araştırmak istedim ve genelde kız çocuklarında böyle olduğu öğrendim :)

Kızlar benim bebe yaklaşık bir hafta geriden geliyor üzüldüm onu toparlayacak ne yesem sizce haftasından ileride olanlardan tavsiye istiyorum özellikle üzüldüm 14 haftalık oldum ama bebeğim 13+1 çıktı
kıyamam üzülme bazen o anki pozisyonundan dolayı bile öyle çıkabılıyor diye duydum. burda da bir çok kişi öyleyken sonrasında önde gitmeye başladı hatta bebekleri. bence bir sorun değil bu sakın sıkma canını sonraki kontrolunde bir bakmıssın senınkıde kendı zamanını yakalamıs

Kızlar midesi bulanmayan ve kusmayan ama kız bebek bekleyen var mı? Benim sol gögsüm daha büyük. Sanırım kız bebek belirtisi

Kızlar selam
Minik bilgiler getirdim size normalde cumartesi randevum vardı ama tansiyonum kafama takıldığı için bugün gittim, çok şükür herşey yolundaydı tansiyonumun uzun sürekli yüksekse seyretmedikçe kafama takmamamı söyledi zaten alfamet içiyorum günde iki kere ama tansiyon önemli malum takip gerekli, Ensesi ölçüldü burnunu da gördük resmen kuş gibi hafifledim o ana gelene kadar yaşlandım annelik ne zormuş Doktorum dedi ki manda yoğurdu ye manda sütü iç dedi keçi peyniri keçi sütü önerdi özellikle, bu arada bu çılgın arkadaşınız diyetisyenle devam ediyor kilo koruma ve bebeğin kilosu sağlığı için, öncelikle her sabah bi kaşık tayin içerim günde bir muz bi yeşil elma ceviz badem fındık bulundudurum iş yerimde çekmecemde hep var, kefir içiyorum, her gün birer tane Brezilya cevizi kahvaltıda yumurta yiyorum semizotu tüketiyorum topraktan gelen yeşil yapraklılar çok faydalı misal ıspanakta öyle, bundan sonra manda yoğurdu ekleyeceğim listeme. Bol du içiyorum en az 3 litre.
Veeeee tahminde bulunmasını istedim Kız gibi dedi Bi kızda benden mi geliyor acaba grubumuza

Kızlar benim bebe yaklaşık bir hafta geriden geliyor üzüldüm onu toparlayacak ne yesem sizce haftasından ileride olanlardan tavsiye istiyorum özellikle üzüldüm 14 haftalık oldum ama bebeğim 13+1 çıktı
şimdi karşıma çıktı instagamda drseyfettinozvural var ben onun paylaşımlarını çok beğeniyorum az önce tam da bununla alakalı bir paylaşım yapmış bence girip bir bakabılırsınız. bir de önden gitmesi de geriden gelmesi de birbirinden çok farklı şeyler değil aslında. benimde 3-4 gün önde çıktı mesela ben sordum doktora bir sıkıntı olur mu dıye şeker hastalarında sorun olabılıyor önemli değil dedi

Ben 2 litre su bile içemiyorum bazı günler. Önemini çok iyi biliyorum ama midem almıyor çok suçlu hissediyorum kendimi bu konuda

Merhaba kızlar özele giden arkadaşlara bir sorum var . 10 gün içerisinde ücretsiz kontrol hakkınızı kullanıyor musunuz ? Doktor çağırmasa bile gidiyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…